Zilele 11-12/366

Vă rog frumos să-mi scuzați lipsa pentru ziua de ieri, dar a fost așa haotică și încurcată, încât nu am mai avut timp să scriu nimic. Ziua de ieri se poate rezuma doar la: facultate + mulți, mulți nervi și ore din viață pierdute aiurea. Am fost ieri la facultate și am primit un deadline pentru un proiect pe care l-am început prin octombrie-noiembrie, iar eu și membrii echipei din care fac parte am zis că ar fi cazul să ne punem pe treabă. Dar aici au început multe discuții și acuzații cum că „noi facem totul, voi n-ați făcut nimic”. Nu voi intra acum în detalii pentru că m-aș întinde la povestit foarte mult, dar cred că replica „dacă voiai să te implici, te interesai și tu” primită de la un membru din echipă în condițiile în care știi prea bine că ai mai întrebat de cel puțin două ori de-a lungul semestrului „ce mai facem cu proiectul” și n-ai primit niciun răspuns clar, ar enerva pe oricine. Așa că de aici au pornit nervii mei și discuția a continuat mult de aici, am vrut să trec cu vederea unele chestii pentru că m-am gândit că e un proiect care contează pentru nota finală, așa că pot răbda și eu, doar că s-au spus mult prea multe și a fost o situație de tot rahatul. Și mi-am dat seama că mai bine mă separ de echipa inițială și împreună cu o colegă pornim pe un alt drum ca să putem să terminăm proiectul cu pricina și să nu ne scoatem ochii între timp.

Îmi dau seama că din ce-am spus aici am făcut să sune de parcă toți au greșit, numai eu nu; nu, nu-i așa! Am avut și eu partea mea de vină și recunosc asta și tocmai de aceea din moment ce s-a ajuns în situația asta, era clar că nu mai funcționăm ca o echipă și am fi ajuns să ne băgăm picioarele în el de proiect.

Și uite așa am ajuns eu să pierd câteva ore discutând despre un proiect care a căzut și am mai pierdut o noapte împreună cu acea colegă despre care vă spuneam pentru a lua totul de la 0; dar nici n-am vrut să ne culcăm până nu terminăm o parte exactă din proiect, așa că ne-a apucat dimineața. Noroc că azi am intrat puțin mai târziu și am putut să ne odihnim cât de cât și să mergem și la facultate.

Iar azi după facultate ne-am întâlnit și am continuat cu o altă parte din proiect, ca să facem ușor, ușor ce-i de făcut și să terminăm până duminică seara.

Mda, îmi dau seama că am fost cam vagă și că probabil nu înțelegeți de ce am spus la început că mi-am făcut mulți nervi zilele astea, dar prefer să nu dau detalii foarte multe legate despre acest aspect pentru că 1) sunt detalii care țin nu numai de mine, ci și de alții; 2) am trecut oricum peste asta.

Asta a fost tot pentru cele două zile, sper că vouă v-a mers mult mai bine 🙂 .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s