Capitolul 2

Sunetul insistent care provenea de la telefon m-a trezit. Puțin speriată m-am așezat pe pat și am privit ceasul. Era tercut de 11 dimineața. De mult nu am mai dormit atât. Am privit din nou telefonul și apoi din nou ceasul. Deși era sâmbătă știam că Jacob lucra, așa că nu putea fi el. Puțin mai liniștită am răspuns, deși încă eram puțin adormită.

–         Alo?

–         Încă dormi?­ – a spus o voce chițăind. Am zâmbit recunoscând cine era.

–         Alice, de asemenea este o plăceresă te aud – ea a râs.

–         Bună Bella. Așa de târziu te-ai culcat? – ce s-a întâmplat acasă la Jacob a revenit în mintea mea, dar am alungat gândul.

–         Ceva de genul. Am fost cu Jacob la un bar drăguț aseară. S-a întâlnit cu un vechi prieten de la institut și au stabilit să iasă ieri. A venit cu iubita lui. Am stat la bar până mai târziu.

–         Da, dar după vocea ta nu a fost foarte bine – Alice mă surprindea. Mereu știa tot.

–         Nu vreau să vorbesc despre asta Alice. Dar știi? Prietenul lui Jacob peste prieten cu Jasper al tău.

–         Cu Jasper al meu? Cine e?

–         Edward Cullen.

–         L-ai cunoscut pe Edward? Este cel mai bun prieten al lui Jasper și Emmett.

–         Da, mi-a spus. Ce mică e lumea, nu crezi?

–         Da, dar m-ai dezamăgit cu vestea asta.

–         De ce? – am întrebat surprinsă.

–         Voiam să fiu eu cea care ți-l prezintă. Nu ți s-a părut că e foarte chipeș? – acum văd spre ce se îndreaptă asta.

–         Alice, eu am iubit și el are iubită.

–         Un iubit care nu te satisface în pat și pentru Edward, asta nu contează.

–         Alice! Viața mea sexuală nu este treaba ta. În plus sunt conștientă că problema este la mine.

–         Asta nu! Uite Bella, poate că tu creză că problema este la tine, dar în realitate este alta. Jacob nu te satisface în pat și tu nu simți dorința de a fi cu el. Nu pentru că este o problemă a ta, este pentru că nu sunteți compatibili din punct de vedere sexual. Ar trebui să încerci cu altcineva.

–         Mary Alice Withlock! Îmi spui că trebuie să-l înșel pe Jacob pentru a ști dacă problema este a mea sau a lui? Ești nebună. Eu niciodată nu-l voi înșela – i-am spus mirată de ce-i tercuse prin cap – Tu ai fi în stare să-i faci asta lui Jasper?

–         Nu, dar Jasper și cu mine ne înțelegem de minune în pat. Doar de asta sunt însărcinată, nu crezi?

–         Okey, nu vreau detalii. Dar nu Alice, să-l înșel pe Jacob nu este o opțiune.

–         Cum vrei. Dar vei regreta Bella. Într-o zi vei vedea că am avut dreptate.

–         Cum o fi. Mai bine spune-mi, cum merge sarcina? Ai stabilit data pentru Baby Shower?

Și cu tema asta am putut în sfârșit să scap de Alice și insinuările ei de infidelitate. Eu eram sigură de asta, niciodată nu aș fi infidelă. Jacob nu merita asta, era prea bun.

Sfârșitul de săptămână a trecut zburând și în tot acest timp nu am știut nimic de Jacob. Sunt aproape sigură că se simțea vinovat pentru ce s-a întâmplat. După-amiaza asta voi merge să-l văd la apartamentul lui când va ajunge de la muncă și-i voi cere scuze.

Am ajuns devreme la universitate ca de obicei. M-am îndreptat spre clădirea de literatură și m-am întâlnit cu prietenii mei Angela și Ben, care mi-au povestit cum a fost weekendul lor, iar eu le-am dat un rezumat, fără prea multe detalii, celui al meu. Ceva ce m-a surpins a fost să aflu că Edward Cullen era unul dintre cei mai populari de la universitate. Angela mi-a reproșat că nu știam și că stăteam închisă în lumea mea. Primele cursuri de dimineață au fost cam plictisitoare și monotone. Când în sfârșit a venit ora prânzului, ne-am îndreptat spre cantină. Mi-am luat o sticlă de apă și un măr. Nu mi-era prea foame. Apoi ne-am așezat la masa noastăr obișnuită și am început să vorbim despre teme lipsite de importanță.

–         Bella, Edward Cullen se uită la tine! – mi-a spus Angela veselă.

–         Unde? – ea mi-a arătat deloc discretă locul în care era acesta. Eu m-am întors și într-adevăr mă privea. Era cu adevărat chipeș azi. M-a salutat cu mâna de la masa lui și mi-a zâmbit. Eu i-am răspuns la fel, apoi m-am întors spre prietenii mei.

–         Nu pot să cred – a spus Ben.

–         Ce anume?

–         Ești una dintre norocoasele fete pe care Edward Cullen le salută. Multe ar omorî să fie în locul tău.

–         Este doar un salut Ben. Ce are așa de minunat?

–         Spune-le asta celor de la masa aia – a spus indicând în altă direcție și le-am putut vedea pe Lauren Mallroy, Jessica Stanley și Tanya Denali privindu-mă cu ură.

–         Vine aici! – a spus Angela emoționată, înainte să apuc să reacționez Edward era în fața mea.

–         Bună Bella – m-a salutat entuziasmat și mi-a dat un sărut pe obraz – Pot sta cu voi? – ne-a întrebat pe toți 3.

–         Sigur – au spus ambii. Eu am încuviințat și el a luat loc.

–         Edward, ți-i prezint pe prietenii mei Angela Weber și Ben Cheney – am spus indicând spre ei.

–         Este o plăcere să vă cunosc – le-a zâmbit Edward – V-ar deranja dacă de acum încolo voi sta la masă cu voi?

–         Pentru noi nu este nicio problemă – a spus Ben, iar eu și Angela am încuviințat.

–         Dar, de ce vrei să schimbi masa? – a înterbat Angela.

–         Adevărul este că ai mei colegi de clasă nu sunt chiar pe placul meu. Dar nu am putut niciodată să refuz invitația lor, nu aveam cu cine altcineva să stau. Dar acum cunosc persoane care sunt pe placul meu, nu voi sta pe gânduri în a-i refuza.

–         Eu credeam că ești prieten cu Felix, Heidi, Jane, Alex și Demetri – a spus Ben.

–         Deloc. Dar cum ți-am mai spus, nu am prea multe cunoștințe la universitate așa că nu aveam cum să le refuz invitația.

–         Poți sta cu noi oricând dorești – a spus Angela. Edward i-a zâmbit și eu m-am întors la masa lui Jessica și a celorlalte și am putut vedea că nu mau puteau de furie.

Am petrecut prânzul vorbind și Edward s-a înțeles foarte bine cu prietenii mei. Conversațiile nu erau forțate și râsetele și glumele nu încetau nicio clipă. După ce a sunat clopoțelul și ne-am întors la cursuri, i-am spus lui Edward la revedere și am stabilit să ne vedem din nou mâine la masă.

–         Într-adevăr este foarte drăguț. Nu este superficial cum am crezut – a spus Ben referindu-se la Edward.

–         Ai dreptate. În plus este foare ușor să vorbești cu el. Nu e ignorat pe nimeni în timpul conversației – a continuat iubita lui.

După aceste comentarii am intrat în clasă. După-amiaza a trecut la fel ca dimineața. Foarte plictisitoare și monotonă. Când în sfârșit am termin ultimul curs din acea zi, am mulțumit mintal. Acum trebuia să merg la apartamentul lui Jacob și să-i cer scuze. Am condus încet până la apartamentul lui și am văzut mașina în parcare. M-am bucurat să știu că este acasă, încă era devreme și mă gândeam că aș fi putut rămâne să-l aștept în afara apartamentului său. Am bătut la ușă de câteva ori dar Jacob încă nu ieșea. Eram pe punctul de a coborî și a-l întreba pe portar când ușa s-a deschis. Jacob avea un prosop înfășurat, iar corpul și părul îi erau ude. Era la baie, din cauza asta nu mi-a răspuns.

–         Bella – mi-a spus surprins.

–         Bună – i-am spus zâmbindu-i timid – Scuze dacă ți-am întrerupt dușul.

–         Nu-i nimic. Intră – mi-e deschis ușa puțin cam agitat – vrei ceva de băut?

–         Nu. Jacob, eu am venit doar să-mi cer scuze – el m-a privit cu ochii larg deschiși de surpriză.

–         De ce?

–         Pentru ce s-a întâmplat vineri. Și pentru modul în care m-am purtat cu tine. Știu că nu trebuia să reacționez așa de rece. Știu că ai fost foarte răbdător cu mine și poate eu nu am știut să te recompensez pentru toate astea, dar îți promit că voi face tot efortul care va fi necesar pentru ca lucrurile să se îmbunătățească – el mi-a zâmbit cu o urmă de vină.

–         Nu trebuie să te învinovățești pentru nimic Bella. Eu am fost de fapt cel vinovat. M-am simțit rău în toate zilele acelea, nu trebuie să mă las dus de val. Deși trebuie să-ți spun că m-ai liniștit, credeam că veniseși s-o termini cu mine – eu am zâmbit și l-am îmbrățișat – În plus credeam că voi pleca fiind încă certați.

–         Pleci? – am înterbat confuză.

–         Da, mâine plec într-o călătorie de afaceri. M-au anunțat azi că plec la New York. De asta m-am întors așa devreme, ca să îmachetez. Plec la prima oră.

–         Cât timp pleci? – am fost surprinsă să știu că nu mă simțeam chiar atât de rău pentru că pleca.

–         15 zile. Mă întorc în a doua duminică a lunii.

–         Îmi va fi dor de tine – chiar dacă nu știu cât de adevărate erau acele cuvinte, știu că îmi va fi dor de el pentru Jacob îmi ținea companie. Dar de asemenea puteam profita de zilele astea pentru a mă gândi cum să rezolv problemele noastre sexuale.

–         Și mie de tine iubito, dar te voi suna în fiecare zi. Nu-ți voi lăsa timp să-mi duci dorul – eu am zâmbit.

–         Bine, atunci te las să îmachetezi liniștit. Vrei să te însoțesc mâine la aeroport?

–         Nu! – a spus repede – Nu e nevoie. Plec foarte devreme și tu ai cursuri.

–         Bine, atunci să ai o călătorie plăcută – i-am spus îmbrățișându-l din nou. Ne-am dat un sărut suav și am ieșit din apartamentul lui.

Deja era luni, a doua săptămână din lună și tocmai ajunsesem de la universitate. Eram puțin obosită, încă nu terminasem niște lucruri pe care le-am avut de făcut. Mai aveam puțin și terminam semestrul, aveam multe teme, așa că după ce mi-am făcut un duș m-am întins în pat și mi-am luat laptopul. Mă așteptam să-l găsesc pe Jacob conectat, dar nu a fost așa. Primele trei zile m-a sunat, deși părea grăbit, dar în zilele următoare nici nu m-a mai sunat și nici nu-mi răspunde la apeluri sau la mesaje. Cel mai sigur era foarte ocupat cu treaba lui, așa că m-am gândit că va comunica cu mine când va avea timp. Nu voiam să fiu iubita cicălitoare, mă gândeam la munca lui, terbuia să se odihnească puțin.

Săptămâna asta, surprinzător am petrecut-o liniștită și relaxată. De mult nu am mai avut timp liber pentru mine și mă bucuram să fac unele lucruri pe care cu Jacob nu aș fi putut. La universitate totul a fost mai animat decât a fost vreodată. Cu alăturarea lui Edward la frupul nostru, erau mai multe conversații și teme despre care să discutăm. Deși mi-am făcut câteva dușmance, Jessica și grupul ei mă mirau cu o ură totală de fiecare dată când Edward mergea lângă mine, dar merita, Edward era un adevărat prieten.

Într-una din zilele în care a fost consiliu și au anulat câteva cursuri, el a rămas cu mine la biblioteză. Am vorbit despre multe lucruri. Se pare că nici Leah nu era în oraș și călătorise până în La Push  pentru a-și vizita familia. Fără să ne dăm seama, am ajuns să vorbim despre sex. M-a întrebat motivul pentru care Jacob a făcut acel comentariu la bar și surprinzător i-am spus totul. Edward îmi inspira încredere și mă simâeam liniștită și comodă să vorbesc cu el despre această temă, lucru pe care cu Jacob nu puteam. Tocmai asta i-am spus, faptul că nu puteam să vorbesc cu Jacob despre asta și că mă simțeam incomodă când eram împreună. Nu i-am dat toate detaliile și nici Edward nu le-a cerut. Era într-adevăt un cavaler. M-a sfătuit să încerc să voresc cu el despre cum mă simțeam, dacă Jacob mă iubea, mă va înțelege. Chiar mi-a spus că dacă ar fi în locul lui Jacob, așa ar face. M-am simțit fericită și nu știu de ce, dar nici nu vreau să mă gândesc prea mult la asta. Un sunet de la laptopul meu mi-a distras atenția. M-am uitat și era de la Messenger. Alice se conectase și vorbea cu mine.

Sarcina este frumoasă, dar te îngrașă! Spune:
Bella! Mulțumesc lui Dumnezeu că te-am găsit. Te-am sunat pe mobil dar nu ai răspuns.

Doar Bella Spune:
Bună Alice. Și eu mă bucur să te salut și îmi făceam baie. Nu am auzit telefonul.

Sarcina este frumoasă, dar te îngrașă! Spune:
Bella, este ceva serios. Trebuie să-ți spun ceva foarte important.

Doar Bella Spune:
Mă sperii Alice. Ce este? A pățit ceva copilul sau Jasper?

Sarcina este frumoasă, dar te îngrașă! Spune:
Nu Bella, ei sunt bine. Este vorba despre Jacob.

Doar Bella Spune:
Jacob? Ce i s-a întâmplat?

Sarcina este frumoasă, dar te îngrașă! Spune:
O imagine spune mai mult decât o mie de cuvinte.

Alice mi-a trimis trei imagini și eu le-am acceptat. Deveneam agitată în timp ce se încărcau imaginile. Alice nu mai scrisese nimic, ceea ce însemna că era cu advărat important. Când imaginile au sosit, le-am deschis și când am văzut ce era în ele, am albit.

Doar Bella Spune:
De unde le ai?

Sarcina este frumoasă, dar te îngrașă! Spune:
Jasper le-a făcut. Era la un hotel încheind un contract cu un client când l-a văzut. S-a îndoit puțin, în special din cauza companiei, dar când s-a uitat mai atent, a scos repede telefonul și a făcut poze. Îmi pare rău Bella.

Doar Bella Spune:
Jasper i-a spus deja lui Edward?

Sarcina este frumoasă, dar te îngrașă! Spune:
Nu, abia a ajuns și primul lucru pe care l-am făcut a fost să te sun să-ți spun. Și cum nu ai răspuns, am recurs la Messenger.

Doar Bella Spune:
Spune-i lui Jasper să nu-i spună nimic lui Edward încă. O să-i spun chiar eu, cred că asta este ceva ce ne privește pe amândoi. Mulțumește-i din suflet lui Jasper pentru că a făcut pozele și nu mi-a ascuns nimic. Asta este ceva important pentru mine. Și mulțumesc Alice pentru că mi le-ai trimis. Trebuie să plec, să-l sun pe Edward.

Sarcina este frumoasă, dar te îngrașă! Spune:
Mult noroc prieteno. Decisia pe care o vei lua va fi cea corectă pe termen lung, știu asta.

Doar Bella Spune:
Okey. Pa-pa.

Am închis Messengerul repede, am printat cele trei poze și m-am uitat la ele din nou când le-am avut în mână. Acum înțeleg perfect de ce nu mă suna și nici nu-mi răspundea la mesaje. Treabă în New York? Câine blestemat nenorocit. Se distra în Las Vegas și eu aici preocupată de munca lui în exces. Dar nu aveam să-l sun pentru a-i reproșa ceva, nu, înainte trebuia să fac ceva mai important. Altcineva trebuia să mai afle. Mi-am luat mobilul și am format numărul lui Edward pe care mi-l dăduse săptămâna trecută.

–         Bella? – m-a întrebat surprins. Văd că s-a uitat la identificator înainte să răspundă.

–         Edward, ești ocupat?

–         Deloc. S-a întâmplat ceva? Vorbești ciudat.

–         Edward, poți veni la apartamentul meu? Este ceva foarte important despre care vreau să vorbesc cu tine.

–         Mă sperii Bella. Ești bine?

–         Cred că da. Dar tot vreau să vii, te rog. Mai ții minte când ți-am zis unde stau? Știi să ajungi?

–         Sigur. În 15 minute sunt acolo.

–         Mulțumesc – și am închis.

Exact 15 minute mai târziu, Edward a intrat pe ușă. L-am invitat să ia loc pe canapeaua din sufragerie.

–         Vrei ceva de băut?

–         Nu Bella. Și ți-aș fi recunoscător dacă ai trece direct la subiect. Sunt foarte neliniștit – eu am suspinat, m-am ridicat și am mers în camera mea să iau cele trei poze și i le-am dat.

–         Cum mi-a spus Alice, O imagine spune mai mult decât o mie de cuvinte – Edward a luat pozele și a deschis ochii surprins, apoi s-a încruntat și și-a strâns mâna în pumn.

–         Când ai aflat?

–         Înainte să te sun, Alice tocmai îmi trimisese pozele. Jasper le-a făcut, iar eu am considerat că meritai să știi. Și am preferat să fiu eu cea care îți spune, din moment ce suntem amândoi  implicați.

–         Așa că e în vizită la familia ei – a spus Edward ironic referindu-se la scuza pe care i-o servise Leah pentru absența ei – și mi s-a părut ciudat că voia să se ducă în La Push. Când a putu a fugit mâncând pământul de un fost iubit și niciodată nu a vrut să se întoarcă.

–         Edward, oare de când ne înșeală? – am spus cu ochii plini de lacrimi, dar nu de durere. Nu, sigur că nu. Muream de furie că am fost așa de proastă.

–         Nu am nici cea mai vagă idee. Dar trebuie să fie după întâlnirea de la bar. Dacă sunt sincer, am observat câteva amănunte de încredere excesivă, dar nu am vrut să mă gândesc prea mult la asta, doar Jacob era cu tine.

–         Și eu am observat. Dar mereu am avut încredere în Jacob. Niciodată nu m-am gândit că ar fi în stare să-mi facă asta – am spus plângând acum. Edward s-a apropiat de mine și m-a îmbrățișat.

–         Liniștește-te Bella, nu plânge. Știu că-l iubești și doare, dar Jacob nu merită lacrimile tale.

–         Nu plâng de durere. Plâng de furie pentru că am fost așa proastă – am spus despărțintu-mă de el. Edward mi-a șters lacrimile cu degetele lui – nu știi câd de neputincioasă mă simt. Am fost preocupată în tot acest timp pentru ca relația noastră să funcționeze trecând peste problemele mele cu sexul, el mi-a promis înțelegere și primul lucru pe care îl face este să se culce cu prima care i se oferă… scuze – am spus amintindu-mi că cea care s-a oferit era iubita lui Edward.

–         Nu te scuza, nu ai spus nimic care să nu fie adevărat – acum că mă gândesc, Edward era foarte liniștit.

–         Pe tine nu te doare?

–         Ba da. În ciuda a tot, țin la ea. Nu o iubesc, dar țin la ea și mă doare mult că a făcut-o. Dar nu-i voi da plăcerea de a suferi după ea.

–         Îți jur că aș da orice ca să-i plătesc cu aceeași monedă și să-l văd suferind la fel a mine – am spus plângând din nou.

–         Suntem doi. Leah are încredere și mereu s-a asigurat că eu niciodată nu aș fi în stare să o înșel, dar mi-ar plăcea să-i demonstrez contrariul – a spus în timp ce se apropia de mine și-mi ștergea din nou lacrimile. Eu l-am privit în ochi și o idee mi-a trecut prin cap. Era cam nebunească, fără sens și periculoasă, dar la cât de nervoasă eram în aceste momente, mi se părea că era cea mai briliantă dintre toate ideile. Edward părând să înțeleagă ideea mea, s-a îngrozit.

–         Nu fi nebună Bella – a spus despărțindu-se puțin.

–         Este cea mai bună idee Edward. Ei nu s-ar aștepta să jucăm tocmai jocul lor. Vor avea o mare surpriză.

–         Bella, ești conștientă de ce îmi ceri?

–         Teoretic încă nu ți-am cerut nimic Edward, dar da.

–         Dar Bella, îmi ceri să fim amanți – a spus puțin agitat.

–         Nu trebuie să pui o etichetă. Ne răzbunăm Edward. Le vom plăti cu aceeași monetă și cel mai important, ei nu-și imaginează că vom face același lucru eu și tu.

–         Nu știu Bella, în caz că nu-ți amintești – mi-a spus tandru, era aproape convins, îi citeam asta în ochi. Nu știu de ce mă durea respingerea lui și acum încercam să-l conving mai mult pentru mine că era pentru răzbunare – tu nu te simți foarte comfortabilă cu sexul și eu nu vreau să te oblig la nimic. Aș muri de neliniște dacă te fac să te simți rău – era pentru asta? Era procupat pentru mine? Sau… am lăsat capul joc înțelegând.

–         Înțeleg. Nu accepți pentur că știi că nu am experiență și am probleme cu sexul – el m-a luat de bărbie și m-a privit în ochi.

–         Nu spune asta Bella. Eu nu vreau să te simți incomodă cu mine. În special pentru că dacă cu Jacob, pe care îl iubești și este iubitul tău de un an și jumătate te simți așa, nu pot să-mi imaginez cum ar fi cu mine.

–         Nu-l menționa, te rog! În acest moment nici nu vreau să-i aud numele. În plus Edward, nu știu dee, dar în tine am mai multă încredere. Cum ți-am spus înainte, cu ăla nici măcar nu pot pronunța cuvântul sex fără să mor de rușine – el a râs la comentariul meu și m-a îmbrățișat în timp ce-mi dădea un sărut pe frunte. Dar apoi a redevenit serios.

–         Nu vreau ca apoi să regreți – și m-a privit în ochi. Acceptase, ochii lui îmi spuneau. Inima mi s-a accelerat.

–         Nu o voi face – am spus șoptind. Ochii lui mă țineau prizonieră.

Edward s-a apropiat încet de mine și m-a sărutat. Când buzele lui s-au pus tandru peste ale mel am simțit fiori prin tot corpul. Imediat m-a apropiat mai mult de el. mi-am încrucișat brațele după gâtul lui și am deschis buzele pentru a-i răspunde. Edward a suspinat printre buzele mele și m-a îmbrățișat de mijloc. Sărutul a început să crească și pulsul mi s-a accelerat pe măsură ce timpul tercea. Era cel mai delicios sărut pe care l-am gustat în viața mea. Niciodată nu am simțit atât cu un sărut. Edward săruta foarte bine, era pasional dar nu exigent ca Jacob. Săruturile lui nu îmi dădeau acel chef de a mă depărta instantaneu ca cele cu Jacob. Nu, acum voiam mai mult. El era tandru și atent. Am putut observa că mergea după ritmul meu. Lucru pe care nimeni nu l-a mai făcut niciodată cu mine. Edward mă apropia de el încet. El avea controlul dar nu mă supunea, mereu în ritmul meu. Ne-am despărțit încet când aerul ne-a lipsit. Nu am putut evita și am suspinat.

–         Wow – am spus, iar el a râs.

–         Ce s-a întâmplat? – m-a întâmplat cam entuziasmat și cu un zâmbet ștrengăresc frumos.

–         Niciodată nu am mai fost sărutată așa – i-am spus sincer – el este foarte solicitant cu mine. Mă sărută în felul lui și niciodată nu mă lasă în ritmul meu – Edward m-a îmbrățișat strâns.

–         În noaptea asta va fi diferit. Eu nu voi face nimic din ce nu vrei – pulsul mi s-a accelerat.

–         Mulțumesc – i-am spus în timp ce mi-am ridicat capul ca să-l privesc. Edward s-a aplecat și și-a unit buzele cu ale mele într-un nou sărut.

De data asta am simțit mâinile lui Edward urcând pe mijlocul meu, pe coastă până la mâinile mele apoi la gât. Atingerile lui îmi făceau pielea de găină, simțeam că mă arde. Și-a coborât mâinile din nou și mi-a mângâiat abdomenul pe sub bluză. Am suspinat putrnic simțint cum tremuram sub atingerea mâinilor lui. Fără să mă gândesc prea mult la ce făceam, mi-am pus mâinile pe pieptul său peste cămașă și mi-am plimbat mâinile suav. Voiam să explorez și să cunosc, dar nu îndrăzneam foarte mult. I-am atins umerii și brațele. Acum nu ne mai sărutam, pur și simplu ne mângâiam sau mai bine zis, eu îl mângâiam pe el. Edward mă lăsa să-l ating și mă simțeam comodă și bine cu el. Mi-am dus mâinile la gâtul lui, apoi la chipul său. L-am luat de obraji și mă uitam în ochii lui și acolo m-am pierdut… ochii lui erau strălucitori și plini de dorință. Mi-am încurcat mâinile în părul său și l-am tras spre mine să-l sărut.

Edward a continuat să mă mângâie pe sub bluză și de data asta a urcat până aproape de sâni, dar nu îndrăznea să continue, aștepta aprobarea mea. În semn de răspuns am început să merg până la camera mea trăgându-l după mine. Nu am putut să nu mă gânesc că niciodată nu am vrut să-mi profanez apartamentul, dar acum nu-mi păsa. Am intrat în camera mea și de data asta eu am fost cea care a luat inițiativa și i-am dat cămașa jos. Am rămas să-i privesc pieptul dezbrăcat și m-am excitat instantaneu. Părea puternic, dar nu exagerat, era perfect. Mi-am trecut mâinie din nou și din nou peste pieptul său și simțeam suspinele lui Edward. Îi plăcea ce făceam și asta mă făcea să mă simt foarte bine. Un pic mai vesel și excitat, Edward s-a apropiat de mine și mi-a dat bluza jos. Și-a coborât capul până la gâtul meu și a sărutat dod drumul până la umeri. I-am spus numele într-o șoaptă și l-am simțit cum zâmbea pe pielea mea.

Încet m-a dus până la pat și s-a pus deasupra mea. M-a sărutat și mângâiat încă un moment cu și delicatețe m-a dezbrăcat. M-am înroșit și am încercat să-mi acopăr sânii, dar el mi-a luat mâinile suav și m-a împiedicat.

–         Nu te acoperi Bella – eu am roșit și el a zâmbit adorabil – Îmi place când roșești – a spus dându-mi un sărut rapid pe buze.

–         Nu pot să împiedic asta. Eu sunt singura în dezavantaj – am spus referindu-mă la pantalonii mei. El a zâmbit. Era prima oară când eu făceam o glumă într-un moment ca ăsta. În realitate niciodată nu vorbeam când eram în situația asta.

–         Asta se rezolvă într-un moment – și în continuare și-a dat jos pantalonii și boxerii. Eu l-am privit pentru un moment și m-am excitat mai mult. Era foarte mare, dar înainte să mă sperie, îmi plăcea. Voiam să-l simt.

S-a pus din nou deasupra mea și senzație pielilor noastre în contact mă înebunea. Am simțit un fior prin tot corpul. Edward a început să mă sărute și să coboare cu săruturile lui pe tot corpul meu. Mi-a sărutat sânii în cel mai splendid fel decât a fost vreodată. Am început să gem suav și asta l-a însuflețit pe Edward crescând ritmul mângâierilor sale în timp ce-mi săruta sânul stâng și-l mângâia pe cel drept cu o mână, iar cealaltă a coborât lent spre intimitatea mea. M-am arcuit spre el când am simțit o mângâiere așa intimă. Edward știa unde și cum să atingă.

Toate acele senzații m-au îndemnat să-l ating și să-l mângâi unde puteam. Edward a urcat cu săruturile până la buzele mele și m-a sărutat cu pasiune fără să înceteze din a-mi mai mângâia intimitatea. Eu răspundeam săruturilor lui cu aceeași intensitate în timp ce-i mângâiam spatele și brațele. Un geamăt puternic s-a înecat în buzele lui când unul din degetele lui m-a penetrat. M-am lipit mai mult de el și m-am desprins de buzele lui pentru a mă apripia de gâtul lui să-l sărut. Mă ducea spre pierzare. Mângâierule lui mă înebuneau. Îl voiam chiar acum și i-am făcut cunosctut acest lucru.

–         Edward – am spus abia auzit. El m-a privit direct în ochi și a înțeles ce voiam.

Mâna lui mi-a abandonat intimitatea și l-am simțit cum se poziționează deasupra mea din nou. Erecția lui pe pelvisul meu mă înebunea. Dintr-o dată l-am simțit tensionându-se și separându-se de mine.

–         Bella – eu l-am privit.

–         Ce se întâmplă? – am înterbat șoptit.

–         Nu am prezervativ. Nu venisem pentru asta, așa că… – mi-a spus preocupat, dar eu l-am întrerupt.

–         Stai liniștit. Mă protejez.

–         Dar Jacob mi-a spus… – Când a vorbit Jacob despre asta cu Edward? Ce indiscret!

–         Jacob nu știe. Am început să mă protejez de curând și încă nu i-am spus. Dar ce ți-a zis Jacob? – l-am întrebat încruntată. Edward s-a întoit puțin înainte să vorbească dar într-un final s-a resemnat.

–         Lui Jacob nu-i place să folosească prezervativ Bella și se plângea că nu te protejezi așa că trebuia să-l folosească.

–         Ia uite, ce indiscret – am spus supărată.

–         Uită asta – mi-a spus dându-mi din nou un sărut și imediat am uitat tot. Aproape uitasem și să respir.

Edward și-a continuat mângâielile și săruturile și din nou m-am excitat. Abeam neoie să-l simt. L-am îmbrățișat de după gât și l-am privit în ochi din nou cerându-i din priviri. El mi-a susținut privirea și apoi l-am simțit intrând în mine suav. Amândoi am gemut în buzele celuilalt. Edward a rămas nemișcat pentru câteva secunde pierzându-se în senzații. Când a început să se miște, inima mea a părut să explideze. Niciodată în viața mea nu am simțit atâta plăcere cu un bărbat. Să fac dragoste cu Edward a fost cea mai bună idee care a putut să-mi vină. Gâfâielile și gemetele lui Edward mă încântau. Erau răgușite și suave în același timp. Niciodată nu erau urlete și niciodată nu a folosit vreun cuvânt obscen. Dansul nosru a mai durat un moment până când mi-am simțit corpul zvârcolindu-se și un milion de gâdilături mi-au invadat intimitatea. Edward a observat asta și m-a luat de șolduri lipindu-mă mai mult de el în timp ce creștea ritmul. Acel act m-a dat peste cap și am explidat imediat. Am avut cel mai fascinant orgasm din viața mea. Am scos un mic țipăt aproape de urechea lui, iar câteva secunde mai târziu mi-am îngropat dinții în umărul lui. Edward nu a întârziat în a-mi urma spasmele mele. A gemut tare și a suspinat întretăiat în timp ce cădea deasupra mea. După ce s-a întins într-o parte și m-a apropiat de pieptul lui ne acopeream cu cearceafuri.

–         Ești bine? Te-ai simțit bine? – m-a întrebat după un timp de liniște comodă. Mă încânta acea preocupare de care dădea dovadă pentru cum mă simțeam.

–         Da, poți să-ți crești ego-ul. Niciodată în viața mea nu m-am simțit mai bine – Edward a zâmbit.

–         Dacă nu ar fi vorba de tine, atunci ego-ul meu ar rămâne intact.

–         De ce spui asta?

–         Mă temeam că și cu mine de vei simți incomodă și nu te vei bucure – eu i-am zâmbit.

–         Ei bine, poți fi 100% sigur. M-am bucurat fooarte mult – el s-a apropiat și mi-a dat un sărut rapid pe buze – Niciodată nu m-am gândit că voi face asta în apartamentul meu – am spus după un moment.

–         Să faci ce?

–         Eu niciodat nu am vrut să fac ceva cu Jacob aici, Edward. Simeațm că îmi profanam locul. Dacă cedam nevoilor lui aici, apoi nu mai puteam să mă simt comodă în propria casă.

–         Și acum? – am văzut o privire preocupată pe chipul lui.

–         Acum evident nu mă voi mai simți la fel, dar comodă mă voi simți – i-am spus zâmbind, iar el mi-a dăruit un zâmbet ștrengăresc.

–         Bella – mi-a spus cu o seriozitate care mă speria. Eu l-am privit serioasă la rândul meu și puțin agitată.

–         Spune-mi.

–         Ce vom face acum? – bună întrebare.

–         Sinceră să fiu, nu știu.

–         Ia uite. Deci îm propui un acord nebunesc într-un moment și apoi nu știi ce să faci? – eu am roșit rușinată.

–         Îmi pare rău – i-am spus.

–         Nu o face. Deși este nebunesc, a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în viața mea.

–         Ce vrei să spui? – l-am întrebat cu inima bătându-mi mai tare.

–         Exact ce am spus Bella. Asta a fost una dinter cele mai bune lucruri pe care le-am făcut în viața mea și nu-mi pare rău.

–         Asta înseamnă că vom continua cu asta?

–         Dacă tu nu te împotrivești, nici eu – mi-a spus zâmbind.

–         Și ce vom face când se întorc?

–         Vom continua Bella. Și vedem cine descoperă primul pe cine. Deși noi deja știm ce e între ei, avem acest avantaj. Va fi o chestiune de timp.

–         Va fi dificil, dar o merită – i-am spus – Doar îți cer ceva – el m-a privit atent – dacă decizi să o ierți și să te întorci la ea serios, spune-mi. Nu vreau ca și tu să mă folosești – Edward m-a luat în brațe și m-a pus deasupra lui în timp ce-mi lua chipul pentru a mă privi fix în ochi.

–         Niciodată, ascultă-mă bine Bella. Niciodată nu aș fi în stare să mă folosesc de tine sau să mă joc cu tine. În plus, eu nu o voi ierta pe Leah. Sau să o iert da, dar să mă întorc cu ea, nu cred. Dar atunci și tu să-mi spui  dacă decizi să te întorci la Jacob… – eu l-am întrerupt punându-mi un deget pe buzele lui.

–         Nu Edward. Cu mine nu se joacă de două ori – el mi-a dat un sărut pasional, căruia i-am răspuns cu aceeași intensitate – Vrei să iei cina cu mine? – l-am întrebat după sărut.

–         O să gătești acele paste italiene faimoase de care ești atât de mândră? – eu am încuviințat – Atunci da.

–         Dacă vrei, de asemenea poți rămâne – am regretat imediat cum cuvintele mi-au părăsit buzele. Mergeam prea repede, dar nu puteam să împiedic asta. Frazele ieșeau singure. Spre surprinderea mea Edward a zâmbit.

–         Mi-ar plăcea, deși va terbui să mă însoțești până la apartamentul meu mâine dimineață. Nu cred că ar fi convenient să merg cu aceleași haine la universitate și să ajung în compania ta – eu am încuviințat.

–         Bine, atunci să mergem. Îți voi face faimoasele mele paste și vei fi fascinat.

_________________________________

Și capitolul 2 a fost postat:) Sper că v-a plăcut.

Vă rog să îmi scuzați greșelile. Nu prea le observ atunci când scriu:D

Vă aștept părerile mai jos:D

35 thoughts on “Capitolul 2

  1. Prima??
    Deci e genial!!:X:X:X:x Imi place ideea Bellei=))
    Prea tare!! Abia astept sa afle Jacob si Leah. Vreau sa vad reactia:)))
    Va fi epica, sper, cred. Abia astept next sa vad ce se mai intampla:>
    Succes in continuare!
    Te pup!!::*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

    Like

  2. wow… deobicei edward venea cu asemenea idei nastrusnice, dar ca avenit bella … e mai bine parca….. super, deci eu ma asteptam sa fie amanti doar de fatada nu in toate sensurile posibile…. astept next-ul cu muuulta nerabdare….

    Like

    1. Și eu mă așteptam la asta când am citit rezumatul, dar când am citit ficul am rămas surprinsă. Oricum nu cred că vă va dezamăgi. Autoarea e genială:) În câteva zile pun și capitolul 3:D

      Like

      1. Mâine sau poimâine:D Fac tot posibilul să postez mâine, dar în caz că nu reușesc… Poimâine sigur voi face asta.

        Like

  3. Waaw , adica WAAAAW , ce tare , un capitol , uimitor , mi’a placut la nebunie , te pricepi foarte bine la tredus bravo , e superb ficul :* abia astept sa pui next 8->

    Like

  4. Mamaa!!! ce…lovitura o sa primeasca cateaua si catelu!!! o sa-i lase latii, imbeciliiiiiiiiii!!!!
    si ed si bell sunt asa de sweeett!! mor dupa ei :x:x:x:x!!
    Lovirtura de stat, nu alta, iti zic eu!! parca vad ce fete o sa faca>:)IMbeciliiiii!! cateaua de Leah…catelul de JacobX((((X(((
    Ma rog…trecem peste…eu vreau sa-i vad o data pe bella si edward impreunaaa!!!:x:x:x:x:x
    Pacat ca are doar 4 capitole…e asa…interesant:x:x
    Noroc la tradus:*:*

    Like

      1. Si ca sa fie bine…..ACUM IMI VINE SA II OMOR SI MAI RAUUU!!!!X(X(X(X(X(X(X Imbeciliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!

        Like

  5. Deci…genial!Jasper e chiar inteligent ca a facut poze!Ce sa mai spun de Edward si Bella?!Niste scumpi:X:X:X:X
    Astept nerabdatoare next!Spor la tradus:*

    Like

  6. Nu-mi place ca te subestimezi!Mai lauda-te si tu ca ai cu ce!:*Toate ficurile tale sunt geniale si cele care le traduci la fel…:*:*
    Crede-ma!Sunt o admiratoare de-a ta care ti-a urmarit toate ficurile!Faci o treba excelenta!:*:*

    Like

    1. Mulțumesc:”> Mulțumesc din suflet pentru cuvintele tale:)
      Nu știu de ce, dar niciodată nu am putut fi pe deplin mulțumită de ce fac:D Am citit o dată câteva capitole din Pariul Vieții ( primul meu fanfic ) și erau unele părți care chiar îmi plăceau, dar altele le citeam și mă gândeam ”ce naiba a fost în capul meu când scriam?”. Oricum ar fi greu să fiu mulțumită mereu când știu că puteam să mă străduiesc mai mult și să fac ceva mai bun. Întotdeauna e loc de mai bine:D
      Oricum, mă bucur că-ți plac creațiile mele:) Mulțumesc:*:*:*

      Like

      1. nici gaaannnnnddd!!!!!
        IL OMOR PE JACOB!!! IL BAT, IL TRAG IN ROATA, IN SPANZUR, II DAU FOCCCCCCC DACA FACI ASTAAAAA!!!!!!!!!>:)>:)>:)>:)
        ASA CA DACA TII LA EL NU FA ASTAAAA!!!>:)>::)>:)>:)

        Like

      2. Bine, gata! Îl apăr eu. Lui Leah poți să-i faci ce vrei. Mă dau din calea ei. Dar pe Jacob o să-l apăr cu tot arsenalul. Vorbesc și cu haita să mă ajute>:)

        Like

  7. so what????? eu si EllaGreen ne-am facut de mult planuri cum sa rezistam hautei:P
    EU NU O VREAU PE SCARBA DE LEAHHHHHH!! E PE LOCU 2…PE JACOB VREAU SA IL TORTUREZZZZ!!! MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!
    asa….aaaa.mai tii minte cine sunt eu pe meesss??

    Like

Leave a comment