Capitolul 6

 

Bella POV

Când m-a așezat pe pat s-a separat de mine și și-a dat jos cămașa. M-am pierdut din nou văzând perfecțiunea trupului său, dar de data asta voi atinge fiecare parte tin el. S-a apropiat încet de mine și la fel mi-a dat jos și hainele. M-a mângâiat și a sărutat locuri care niciodată nu mi-am imaginat că vor fi atinse cu atâta iubire și pasiune. Mâinile lui călătoreau pe întreg corpul meu ca și cum încerca să-l memoreze complet. Apoi Edward a însoțit goliciunea mea și am îndrăznit să-l explorez, să-l ating și să-l sărut unde îndrăzneam.

Îmi săruta gâtul când i-am simțit intimitatea frecându-se de a mea într-o mișcare senzuală, care mă înnebunea. Atâta pasiune și afecțiune mă înebuneau. Niciodată nu am simțit atât de multe simultan și nu voiam să mă gândesc acum la detalii, voiam doar să simt, să-l simt împreună cu mine. M-a sărutat din nou pe buze și s-a depărtat puțin de mine ca să caute un prezervativ. Apoi s-a poziționat din nou asupra mea dispus să înceapă actul.

–         Să fi grijuliu, da? – i-am spus puțin agitată.

Edward m-a privit un moment și a deschis ochii suprins, dar apoi a încuviințat înțelegând de ce îi ceream asta. M-a sărutat din nou ca să mă liniștească, în timp ce intra încet în mine. L-am îmbrățișat de umeri și mi-am băgat capul în gâtul lui în timp ce-mi strângeam puternic buzele simțind durerea.

–         Privește-mă Bella – mi-a spus, iar eu l-am ascultat –  relaxează-te – a spus suav în timp ce mă săruta. Simțindu-mă mai liniștită a continuat și m-a penetrat complet. A așteptat un moment ca să mă obișnuiesc și apoi a început să semiște suav.

Am început să simt niște senzații pe care niciodată în viața mea nu le experimentasem. Dacă înainte am spus că săruturile lui îmi aduceau gloria, m-am înșelat complet. Asta chiar era gloria. M-am lipit mai mult de el și am început să suspin și să gâfâi de plăcere aproape de urechea lui. El a mărit puțin ritmul înțelegând că mă bucuram de asta. Gâfâielile mele s-au transformat în gemete puternice. Edward de asemenea gâfâia și gemea în urechea mea și mă făcea să-mi pierd și mai mult controlul. Niciodată nu auzisem pe cineva făcând-o și nici nu voiam să ascult pe altcineva care să nu fie Edward. Suna senzual și excitant cu vocea lui catifelată. Câteva minute mai târziu m-a invadat cea mai mare senzație din viața mea și mi-am zdrobit buzele de ale lui Edward sărutându-l disperată. Edward mi-a însoțit extazul câteva clipe mai târziu și a căzut peste mine epuizat. Apoi s-a pus lângă mine și m-a apropiat de el în timp ce ne acoperea cu pătura și-mi dădea un sărut dulce.

–         Acum e sigur. Nimeni nu te mai atinge Bella, cu atât mai mult după ce știu că eu sunt primul, mă voi asigura că voi fi și singurul – mi-a spus posesiv. Cu James mereu mi-a fost frică când era așa, dar cu Edward îmi plăcea. În plus o speranță s-a format în mine. Să fie singurul din viața mea însemna mai multe lucruri, dar cel mai important e că trebuia să fie alături de mine pentru totdeauna și eu cu plăcere acceptam așa ceva.

–         A da? – am spus pe jumătate provocându-l – Și cum se presupune că vei obține asta Edward? Mă vei lega de piciorul tău? – am râs.

–         Dacă este necesar, o voi face – a spus tot în glumă.

–         Vreau să te văd făcând asta – i-am spus din nou, dar el m-a ridicat și m-a pus deasupra lui în timp ce mă privea direct.

–         Nu glumi, Bella. Sau chiar…? – nu l-am lăsat să continue și i-am dat un sărut ca să-l reduc la tăcere.

–         Nu fi ridicol Edward. Nu vreau pe nimeni în viața mea și cu atât mai puțin în acest mod – am spus referindu-mă la intimitate – Ți-am mai spus înainte și chiar dacă nu a fost atât de explicit, dar nu vreau pe nimeni altcineva, cu nimeni altcineva nu aș îndrăzni atât. Și ai și dovada – Edward s-a relaxat și m-a îmbrățișat, eu fiind în continuare deasupra lui, mi-a pus capul pe pieptul lui și am închis ochii.

–         Bella, te pot întreba cum de tu și James niciodată nu ați…? – a lăsat întrebarea în aer, nu știa cum să continue.

–         Eu nu am vrut niciodată – i-am răspuns liniștită – La urma urmei eu eram cu James mai mult din recunoștință pentru compania lui și pentru că nu voiam să fiu singură, niciodată nu a fost vorba de iubire, iar eu voiam să fie din iubire – am regretat imediat ce am spus. Acele ultime cuvinte erau compromițătoare și nu voiam ca Edward să se sperie și să fugă – Deși a acceptat – am preferat să continui și să fac pe proasta – Mereu mă acuza că mă culcam cu alții și că-l evitam pe el ca să nu afle că-l înșelam. Adevărul este că-i mulțumesc lui Dumnezeu că nu am fost niciodată cu el. Apoi timp de doi ani am fost preocupată mai mult să fug decât orice altceva și evitam să formez prietenii sau ceva de genul de frică ca nu cumva James să facă ceva rău cuiva vreunui inocent – Edward a strâns îmbrățișarea.

–         Nu pot nici să-mi imaginez prin câte ai trecut. Dar nu se va mai întâmpla nimic asemănător. Îți jur că mă voi folosi de toată puterea pe care o am ca să-l găsesc și să-l închid undeva de unde să nu mai iasă niciodată – l-am sărutat pe piept în semn de mulțumire și am închis din nou ochii, adromind în câteva minute.

* * *

În ziua următoare Edward mi-a adus micul dejun la pat după ce m-a trezit cu un lung sărut de bună dimineața. Cu siguranță se purta foarte special cu mine și nu puteam să fiu mai fericită de atât. Ne-am așezat amâdnoi pe pat să mâncăm când telefonul lui Edward a început să sune.

–         Bună Alice – a spus Edward văzând cine-l suna – Foarte bine, tu?… De ce spui asta?… Ce?! – Edward s-a așezat dintr-o dată și pe fața lui se putea citi furia  – Azi? Ce repizi sunt… Nu văd nimic emoționant Alice… Nu văd ce se poate întâmpla? Desigur că văd, dar nu mă afectează deloc… Acum înțelegi… Nu știu, o să mă gândesc la ceva și te sun mai târziu… La revedere – și a închis.

–         Ce s-a întâmplat? – am întrebat ridicându-mă.

–         O să vezi tu – apoi a luat telefonul hotelului și a cerut ceva. Și-a pus un prosop al hotelului și a ieșit să primească ceea ce a cerut atunci când a sosit. Era o revistă, a dat câteva pagini și mi-a dat-o – Uită-te singură – am încremenit. O poză cât toată pagina revistei cu noi sărutându-ne sub copac, ieri. Ne-au fotografiat și nu ne-am dat seama. Titlul articolului era „Noua pereche al faimosului om de afaceri Edward Cullen”.

–         Dumnezeule! – am spus gândindu-mă la ce era cel mai important – Și în Statele Unite a ajuns vestea? – l-am întrebat pe Edward, iar el a încuviințat – Mă va omorî, Edward! Când va afla vestea asta și va vedea poza mă va căuta și mă va omorî!! – am spus în timp ce mă ridicam și tremuram de frică numai gândindu-mă la ce mi-ar putea face James când va afla. Edward s-a apropiat de mine și m-a îmbrățișat.

–         Liniștește-te Bella. Dementul ăla nu-ți va face nimic. Nu-i voi permite eu, calmează-te, te rog – eu i-am răspuns îmbrățișării, dar am început să plâng.

–         Edward, nu înțelegi. Nu doar eu voi fi în pericol, ci și tu. James nu va avea liniște până nu vei plăti și tu pentru presupusa trădare pe care am făcut-o cu tine. Mi-a spus-o. Dacă mă  mai vedeam cu tine o să ne omoare.

–         Calmează-te Bella. Pentru numele lui Dumnezeu, nu se va întâmpla nimic. Ți-am ami spus că poliția este la curent și eu nu sunt niciun incompetent ca un bolnav mental să mă omoare așa ușor – Edward s-a așezat pe pat și m-a pus pe picioarele lui în timp ce mă legăna. În câteva minute eram mai liniștită.

–         Ce vom face? – i-am întrebat deja calmată.

–         Ne vom continua viața ca și acum. Nu poți fugi mereu, Bella. Asta nu e viață, trebuie să înfrunți situația. O să înconjor casa noastră cu bodyguarzi și firma la fel – pulsul mi s-a accelerat  auzind cuvântul noastră – este imposibil ca un simplu individ să treacă de atâtea persoane. Dar ce mă preocupă cu adevărat este altceva.

–         Ce anume? – l-am întrebat curioasă.

–         Reputația ta.

–         Ce are asta de a face? – el a suspinat.

–         Bella, în caz că nu ai observat, la firmă deja există bârfe despre relația noastră.

–         Știu asta.

–         Cu vestea și poza asta, vor începe să te vorbească de rău. Ba chiar vor spune că ți-ai opținut postul de asistentă fiind amanta mea – eu m-am încruntat înțelegând – Nu vreau ca reputația să-ți fie pătată din cauza mea.

–         Din cauza ta?

–         Eu te-am băgat în asta. Ți-am propus să fii asistenta mea știind ce vor spune când vor afla că locuiești la mine acasă și sărutându-te într-un loc public, riscând exact asta – a spus arătând spre revistă – Există doar o modalitate de a aranja lucrurile. Și chiar dacă voiam să fac asta, nu mă așteptam să fie sub presiune – eu îmi puteam imagina una.

–         Care?

–         Nu-ți imaginezi?

–         Să fim împreună? – am spus cu îndoială. Poate duceam lucrurile prea departe și mi s-a confirmat când Edward a negat din cap.

–         Să te căsătorești cu mine.

–         Ce?! – Dumnezeule, la asta chiar nu mă așteptam – Ești nebun?

–         Nu. Dacă ai un inel pe deget, nimeni nu te va putea judeca. La urma urmei în curând vei fi doamna Cullen și nimeni nu va îndrăzni să te arate cu degetul.

–         Edward, nu trebuie să faci asta doar pentru că te preocupă re… – m-a redus la tăcere cu un sărut.

–         Nu fi prostuță, Bella. Cumva nu ai auzit ce am spus înainte? Deja mă gândisem să-ți cer asta dar nu voiam să fie așa.

–         Eu, dar… De ce?

–         Din nou cu stima de sine Bella?

–         Nu are nicio legătură cu asta. Doar că abia ne cunoaștem.

–         Bella, te cunosc de la șaisprezece ani.

–         Știi perfect la ce mă refer. Ne cunoaștem cu adevărat de câteva săptămâni, ar fi imposibil ca… – el a suspinat și și-a pus un deget pe buzele mele ca să mă facă să tac.

–         Bella, ce-mi pasă că abia ne-am reîntâlnit de curând? A fost timp suficient ca să știu că ești femeia pe care am căutat-o. Ai ceea ce vreau eu, ești frumoasă, inteligentă și ai inimă bună, în plun avem această chimie pe care nu o poți nega.

În ciuda cuvintelor lui, inima mi s-a strâng observând că nu a pronunțat cuvântul iubire. Și chiar dacă, voi accepta? Este suficientă doar iubirea mea? Dacă accept, cu timpul îl voi putea face pe Edward să se îndrăgostească de mine? Dar, dacă James mă găsește va termina cu mine și cu Edward de asemenea. Ce să fac? Evident este cea mai tentantă ofertă care mi s-a făcut în viața mea. Să fiu soția lui este un vis. Dar, chiar ar fi cel mai bine pentru mine? Dumnezeule! Trebuie să-i spun da. Voi refuza ceea ce-mi doresc cel mai mult de frică? O să fug din cauza unui psihopat și o să resping ce-mi doresc? O să mă dau bătută în loc să lupt ca Edward să se îndrăgostească de mine? Nu, cu siguranță nu voi mai fugi niciodată. Voi accepta propunerea lui și voi face tot posibilul ca Edward să mă iubească la fel de mult cum îl iubesc eu pe el.

–         Ce spui Bella? – mi-a întrerupt gândurile – Știu că nu am un inel în acest moment, dar te căsătorești cu mine? – eu l-am privit în ochi și am văzut un amestec de agitație și îndoială, ca și cum s-ar teme că-l voi respinde. Am zâmbit ca să-l liniștesc.

–         Da Edward, mă căsătoresc cu tine – el m-a îmbrățișat puternic și m-a sărutat.

–         Nu vei regreta – înăuntrul meu, știam că așa era. M-a așezat pe pat și s-a ridicat repede emoționat. Evea un zâmbet care chiar dacă nu era la fel de tâmpit ca al meu, era la fel de amplu – Așteaptă-mă aici.

–         Unde te duci?

–         Mâine ne întoarcem, îți amintești? Trebuie să mai fac niște chestii. De ce nu dormi puțin și să te odihnești? Nu întârzii mult.

Mi-a dat un sărut rapidpe buze și s-a dus în baie. Eu am acceptat ce mi-a propus și m-am întins în pat peste pături, acoperită doar de prosop. Am luat telecomanda de pe noptieră și am aprins televizorul. Câteva minute mai târziu, Edward ieșea din baie doar cu un prosop în jurul taliei lui. Imagini de noaptea trecută mi-au ajuns în cap și nu am putut evita să nu mă înroșesc. El a observat și mi-a dăruit zâmbetul lui ștrengăresc.

–         Dacă nu aș avea de făcut ceva important, aș rămâne aici și aș face mai mult decât să-ți amintesc de noaptea trecută – eu m-am înroșit și mai tare. El s-a apropiat de mine și mi-a dat un sărut posesiv, apoi s-a dus în camera lui și a apărut mai târziu îmbrăcat cu niște haine de stradă – Mă întorc repede – mi-a dat un sărut și a plecat.

Trei ore mai târziu Edward s-a întors cu un zâmbet radiant. Eu îmi făcusem un duș, dar încă eram înfășurată cu prosopul și întinsă în pat uitându-mă la televizor. Edward s-a apropiat de mine ca și cum era o panteră pe punctul de a ataca și mi-a dat un sărut scurt de pasiune în timp ce se punea deasupra mea. După câteva săruturi și aproape zburam, am simțit ceva rece aluneca pe inelarul mei de la mâna stângă. Am ridicat mâna surprinsă și am văzut un scump inel de logodnă cu un diamant mare în mijloc.

–         Edward, asta…

–         Este ce lipsea – mi-a spus zâmbind – Cu asta logodna este sigilată. Nu ai cale de scăpare. Când vreau ceva, fac orice ca să obțin acel lucru. Deja mi-ai zis da, nu por să-ți dau oportunitatea de a retrage ce ai spus – eu am zâmbit. Ca și cum ar fi posibil să dau înapoi.

Edward a continuat ce făceam înainte și m-a sărutat din nou și m-a mângâiat. Mi-a dat jos prosopul și a continuat mângâielile pe pielea mea dezbrăcată. Nu am întârziat mult în a face dragoste pentru a doua oară. De data asta a fost chiar mai intens decât prima oară, pentru că am vorbit, ne aparțineam unul altuia, sigilam și mai mult logodna demostrând ce simțeam.

După ce am făcut dragoste de câteva ori și am luat prânzul la mijlocul zilei, am decis să ne plimbăm pentru ultima oară în Volterra pentru că mâine ne întorceam în Chicago. De data asta mergeam ținându-ne de mână, deși nu ne-am dat niciun sărut în public, nu voiam să dăm și mai multe subiecte de bârfă. Era logic că nimeni nu va trece cu vederea inelul de logodnă cu un diamant mare de pe degetul meu. Am cinat într-un restaurant drăguț aproape de hotel. Apoi la noă seara ne-am întors în apartamentul nostru. Puteam simți privirea unor persoane asupra noastră. Majoritatea erau femei și mă priveau cu invidie. După articol și inelul de pe degetul meu, nu rămânea nicio îndoială relația pe care o aveam. Am ajuns în camera noastră și ne-am iubit un timp înainte să adormim epuizați.

* * *

În ziua următoare, cum era de așteptat, foarte devreme dimineața, mulți ne-au sunat ca să ne felicite pentru logodna noastră. Se vedea că nimeni nu a trecut peste inelul meu și mâinile noastre împreunate și a fost suficient ca să le fie confirmat. Majoritatea revistelor și ziarelor anunțau prada unuia dintre cei mai bogați și cunoscuți burlaci din Statele Unite. Edward doar a râs. Era amuzat că a fost folosit cuvântul „pradă” ca să se refere la logodna noastră și la cum l-am prins eu pe el.

Telefonul lui Edward nu înceta să sune. Între cei care ne-au felicitat, erau și Aro și toată familia Volturi. Emmett, inclusiv Rosalie au apărut ca să ne felicite. Nici Eleazar nu a lipsit și un număr mare de prieteni și asociați ai lui Edward de asemenea au sunat, dar majoritatea au făcut-o doar ca să confirme bârfa.

La șase după-amiaza urcam în avionul privat al lui Edward și câteva minute mai târziu a pornit spre Chicago. Am aterizat sâmbătă în zori, abia se crăpa de ziuă când coboram din avion. Megeam spre aeroport să ne așteptăm bagajele când telefonul lui Edward a sunat.

–         Bună Jasper – a spus Edward văzând cine a sunat. Dar privirea lui s-a transformat complet câteva secunde mai târziu – Ce?! Dar, când?… Unde este?… Cum este?… Acum pornim într-acolo – și a închis.

–         Ce s-a întâmplat?!  – am întrebat îngrijorată. Aveam o presimțire rea și expresia lui Edward nu-mi plăcea deloc.

–         Alice a avut un accident noaptea trecută – a spus serios și îndurerat. Eu am căscat ochii surprinsă.

–         Un accident? Dar, unde este? – am spus cu ochii plini de lacrimi.

–         Se pare că o mașină a lovit-o, nu sunt sigur – a spus în timp ce mă lua de mână și mă ghida afară din aeroport – Este la spital, nu i-au dat detalii lui Jasper de când a intrat în operația. Mergem acolo – s-a apropiat de un ghișeu și a anunțat unde mergea și ce să facă cu bagajul. Unul din băieți i-au dat cheile de la mașină și imediat am fost în drum spre spital.

Advertisements

17 thoughts on “Capitolul 6

   1. Deci ma bucur enorm ca ai postat :*
    Si ma bucur si de relatia Bellei cu Edward .Cred ca Edward o iubeste ,nu-i asa ?
    Acum partea cea mai trista …Alice .De ce a trebuit ea sa faca accident ?James are vreo legatura ?
    Sper ca Alice va fi bine 😦
    Abia astept next :*

    Like

   2. Nu mai durează mult până vor fi puse cărțile pe masă (în legătură cu sentimentele). Vei afla în capitolul următor care a fost toată faza cu accidentul lui Alice:D
    Next-ul îl voi posta curând:) Promit.

    Like

 1. De ce am o vaga impresie ca James e de vina pentru accident?
  Nu, minuta Alice! ;o3. Si acum astept mai mult ca orice sa RECUNOASCA si pampalau’:)) asta de Edward ca o iubeste pe Bella.
  Astept nextul, spor la tradus :*:*:*

  Like

  1. Nu știu de ce gândești așa ceva:D
   :)) Edward are nevoie de un stimulent mai mare ca să-și dea seama:))
   Mulțumesc:*:*:*:* O să-l postez foarte curând (asta-i o promisiune).

   Like

 2. Doamne!!!! Ce a patit Alice??:((((
  Deci sigur James e de vina X(X(X(X(
  Sper sa moara. X(
  Si.. awww ce draguti sunt Ed si Bella:X Si se casatorescccc:X:X:X:X:X:X
  Sper ca Alice nu a patit nimic grav:(
  Spor la tradus si sper sa pui cap urmator repede :-w
  Te pup:*:*:*:*:*:*:*:*:*

  Like

  1. Dar chiar ești pornită împotriva lui James. Săracul:o3 (înainte să mi se arunce cu roșii în cap: da, am fost sarcastică).
   Mulțumesc:*:*:*:* O să-l pun repede:) Am promis și promisiunea-i promisiune:D

   Like

  1. Scuze că nu a apărut comentariul până acum. Nu știu de ce WP-ul a băgat comentariul tău la spam:|
   O să aflați în capitolul următor mai multe detalii;;) Eu nu spun nimic până atunci:D

   Like

 3. TE OMOR!!!!! deci, cum ai putut face asa ceva?!?!? sa o accidenteze pe alice???? ah! il omor cu mana mea pe james daca nu o faci tu!!!! si, ca de obicei, un capitol incredibil,tradus!!! astept curand capitolul urmator si la LAFS!!!

  Like

  1. Dar eu nu am făcut nimic :)) Eu nu-l omor pe James:D O să vezi de ce;;)
   Mulțumesc:*:*:* Am scris ceva la capitolul 13, dar m-a lăsat inspirația:( O să încerc să-l termin cât mai curând:)

   Like

 4. Wow. Deci la căsătorie nu mă aşteptam. M-am lovit vestea ca un trasnet. Dar le stă foarte bine împreună şi mă bucur pentru ei!
  Of… săraca Alice! James e de vină! Numai el putea face asta! Numai el! Totuşi, nu ştiu ce ar avea cu Alice. Adică, nici nu o cunoaşte.
  Să sperăm că se va face bine. E un personaj destulde important.
  Trec la next. Pupici:*:*:*

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s