Capitolul 17

ATENȚIE! Acest capitol conține scene +18. Dacă vă deranjează acest lucru, treceți peste partea colorată.

Bella

De două săptămâni îmi doresc să-l sărut, să-l îmbrățișez, chiar dacă știam că între el și Tanya este ceva. Dar acum, îmi doream și mai mult. Și sunt sigură că mă voi blestema pentru asta, dar acum o să mă bucur de moment.

L-am tras spre mine și l-am sărutat. Nu era nimic grăbit, era un sărut dulce, lent și pasional. Mâinile lui au călătorit pe tot spatele meu până a ajuns pe mijloc și m-a tras și mai aproape lipindu-mă cu totul de el. O mână de-a lui mi-a ridicat puțin tricoul, expunându-mi mijlocul și atingânu-l ezitant. După ce și-a dat seama că n-aveam să-i resping atingerea, și-a pus și cealaltă mână sub tricoul meu și atingerile lui au prins îndrăzneală, masându-mi și mângâindu-mi pielea de pe talie și mijlocul. Mâinile lui au ajuns pe abdomenul meu zăbovind un moment acolo, apoi au urcat îndrăznețe spre sâni. I-a atins în treacăt în timp ce-mi ridica tricoul vrând să-l scoată de tot, dar tot am simțit un fior străbătându-mi întreg corpul, un fior pe care-l resimțeam în cele mai sensibile zone ale mele și un geamăt mi-a scăpat. De la mijloc în sus eram aproape expusă în totalitate, cu excepția sutienului care încă îl aveam, pielea mea era goală și-i simțeam mâinile trecând peste fiecare suprafață de piele. Pieptul meu era lipit de cămașa lui, îmbibată în apă și îmi crea senzația că pielile noastre se ating.

I-am descheiat câțiva nasturi de la cămașă, dar nerăbdarea m-a luat sub stăpânirea ei și am ajuns să-i rup cămașa de tot rămânând cu câte o bucată în fiecare mână. Nu mi-am dat seama că între timp și el aplicase același tratament sutienului meu până când nu mi-am simțit sânii liberi și lipiți de pieptul lui bine sculptat. În tot acest timp buzele ni s-au despărțit doar o dată când mi-a scos tricoul, în rest au rămas lipite una de alta. Săruturile lui se îndreptau către colțul gurii, apoi au continuat pe obraz și când a ajuns la ureche și-a trecut limba peste lobul urechii prinzându-l între buze și sugându-l, apoi rozându-l cu dinții. Geamătul meu de excitare s-a auzit în întreaga încăpere, iar Edward mi-a acoperit din nou gura cu a lui, sărutând-o frenetic. Și-a coborât treptat buzele urmând puțin linia maxilarului, apoi continuându-și drumul până au ajuns pe gâtul meu. Îl săruta cu disperare, trecând câteodată cu dinții deasupra lui, mușcându-l, lingându-l și făcându-mă să gem de plăcere.

Mâinile mele grăbite s-au îndreptat către pantalonii lui, scăpând de ei într-o clipită și odată cu ei m-am descotorosit și de boxerii lui. M-am uitat puțin în jos și am rămas impreionată de mărimea lui și de cât de excitat era Edward. Asta m-a făcut agitată și nerăbdătoare să-l simt înăuntrul meu. Cât timp îl admiram pe Edward în toată splendoarea lui, el m-a lăsat și pe mine în costumul Evei. Hainele noastre zăceau făcute bucăți la picioarele noastre.

Edward m-a tras aproape de el și mi-a luat din nou gura sub stăpânire. Mâinile lui călătoreau peste tot pe corpul. Știam că în casa asta era o cameră, unde era și un pat, dar simțeam că nu mai am răbdare și l-am tras spre canapeaua din acea încăpere. M-am așezat pe canapea trăgându-l pe Edward deasupra mea și continuând să-l sărut. Voiam să-i simt nu doar gustul buzelor, ci gustul lui. L-am sărutat pe gât, pe piept, trecându-mi limba peste fiecare porțiune pe care buzele mele o atingeau. Edward mi-a readus gura la același nivel cu a sa, sărutând-o înfometat. M-am ridicat șoldurile, simțindu-i erecția lipită de pelvisul meu, și m-am frecat de el, provocându-i un geamăt care s-a oprit în gura mea.

Edward se poziționă mai bine deasupra mea și am observat că era pregătit să intre, iar eu credeam că aveam să explodez de nerăbdare. A intrat puțin și încet, apoi s-a oprit lăsându-mă pe mine să mă obișnuiesc cu el înăuntrul meu, apoi și-a continuat drumul, pereții vaginului meu strângându-se în jurul lui. A început să se miște lent în interiorul meu, încercând să nu fie brusc. Mi-am îndoit genunchii punându-i de-o parte și de alta a șoldurilor lui. I-am apucat gâtul cu mâna și l-am tras din nou ca să-i simt dulceața buzelor lui pe ale mele. În sărutul ăsta se simțea clar pasiunea. I-am prins buza de jos între dinți, rozând-o puțin, apoi sugând-o. Când și-a trecut limba peste buza mea de sus, limba mea a ieșit în întâmpinarea ei limbile noastre se frecară și i-am simțit gustul îmbătător, divin, de care nu mai mă săturam. Gemetele și suspinele noastre nu încetau să-și facă apariția, dar erau înăbușite de gura celuilalt. Când am simțit că sunt aproape, pereții vaginului mi s-au strâns mai tare, anticipând explozia ce avea să urmeze. Dar când a venit, am crezut că mi-am luat zborul. Era așa plăcut, eram pe culmile pasiunii cu Edward și mă simțeam împlinită, satisfăcută și liberă. Edward mă urmă la scurt timp, explodând în mine, umplându-mă cu căldura lui. El era încă în mine și mă privea fix în ochi. Gâfâielile noastre erau singurele sunete din întreaga încăpere.

Câteva minute mai târziu Edward stătea întins pe canapea, iar eu stăteam deasupra lui odihnindu-mi capul pe pieptul lui. Edward se juca cu părul meu luând câte-o șuviță și învârtind-o pe degete, apoi trecea la alta. Buricele degetelor mele se plimbau leneșe peste pieptul lui gol, bine definit. În capul meu se derulau continuu imagini cu ce s-a întâmplat în urmă cu câteva clipe. Parcă resimțeam minunăția, spledoarea, excitarea, satisfacția, împlinirea pe care tocmai le trăisem. Nu voiam să mă gândesc la realitate, în mintea mea era doar momentul ăsta ce părea magic și ireal. Nu am vrut să spun nimic și Edward mi-a respectat decizia, lăsându-mă cu gândrile mele.

Încercam să mă gândesc ce a dus la asta, cum a început totul, dar mi-am dat seama că totul a fost o simplă decizie de moment, o decizie luată cu ajutorul hormonilor, nicidecum a neuronilor.

În cele din urmă, Edward s-a hotărât să vorbească.

–         Asta înseamnă că ne-am împăcat? Întrebă el cu speranță în voce.

–         Nu… Tot mă enervezi câteodată, i-am răspuns eu glumind și vorbind serios totodată.

–         A da? Mă întrebă ridicând o sprânceană. Păi atunci lasă-mă să te enervez din nou, rânjetul lui viclean făcându-și apariția.

S-a ridicat cu mine în brațe și m-a sărutat încet. M-am întors la el în brațe și mi-am încolăcit picioarele în jurul lui, fără să întrerup sărutul. Edward și-a pus mâinile pe fesele mele susținându-mă de el. Mi-am trecut mâinile pe spatele lui apucându-l strâns și zgâriindu-l puțin. Edward a mârâit în gura mea și a crescut intensitatea sărutului. Încă în brațele lui și condusă de el, am ajuns într-un dormitor și Edward m-a așezat pe pat urcându-se deasupra mea. Coapsa mea a trecut peste carnea tare a lui Edward și un icnet de plăcere și-a făcut loc printre buzele mele.

Totuși, Edward nu s-a grăbit. A sărutat și mângâiat tot corpul meu, începând de la picioare până în creștetul capului. Săruturile erau mai tandre, mai calme, dar nu lipsite de pasiune. Mângâierile erau suave. Mi-a dezmierdat sânii, sărutându-i, lingându-i, sugându-i și masându-i cu limba lui netedă și pricepută. Când a intrat încet în mine și m-a privit în ochi, am știut că nu mai era vorba doar de sex. Noi făceam acum dragoste și mă simțeam minunat. De data asta am reușit să terminăm amândoi în același timp. Sunetele pe care le-am scos, cred că s-au auzit în întreaga pădure. Dar nu-mi făceam griji din cauza asta. Tocmai trăisem cea mai intensă senzație și cel mai frumos moment din viața mea. Un lucru era sigur. Indiferent de ce se va întâmpla, nu voi regreta niciodată ce am făcut cu Edward și eram 100% sigură că dacă mi se va mai ivi ocazia, voi profita cu siguranță de ea.

Edward s-a trântit lângă mine și apoi m-a tras spre el sărutându-mă pe tâmplă, apoi pe păr, ținând buzele acolo un moment. Și-a pus degetul sub bărbia mea și mi-a ridicat capul până când privirile ni s-au întâlnit.

–         Bella, vorbind serios acum… Crezi c-ai putea să mă ierți pentru ce ți-am zis?

Ochii lui erau limpezi și era evident că era serios, așa că și eu i-am răspuns tot serioasă.

–         Cu o singură condiție. Promite-mi că nu-mi vei mai spune nimic asemănător. Promite-mi că nu mă vei mai face să mă simt mai rău decât mă simt deja.

–         Nu-ți promit, îți jur că nu te voi mai răni vreodată.

Eu am zâmbit și l-am îmbrățișat punându-mi obrazul pe pieptul lui, exact acolo unde ar fi bătut inima dacă nu i-ar fi fost înghețată. Am depus și un sărut scurt, doar o lipire a buzelor în același loc.

–         Bella, spuse el trist. Eu mi-am ridicart repede privirea încercând să-mi dau seama ce era cu tonul vocii lui. Te rog să mă ierți și pentru că te-am făcut să ai asemenea gânduri. Iartă-mă că la prima ta vânătoare nu m-am asigurat și nu am făcut totul mai ușor pentru tine.

–         Lucrurile astea se mai întâmplă Edward. Scuze că i-am spus lui Carlisle despre asta, dar eram într-un fel încolțită.

–         Dumnezeule, Bella! Nu trebui să te scuzi pentru asta. Aveati tot dreptul să spui oricui vrei.

–         Putem să încetăm cu toată înșiruirea asta de scuze și justificări? L-am întrebat zâmbind.

El mi-a răspuns zâmbind jucăuș, apoi mi-a ridicat capul și m-a sărutat pe buze.

–         De acord.

Am mai continuat să ne sărutăm minute în șir. Din nefericire orice, oricât de frumos ar fi, își are sfârșitul lui. Edward și-a dezlipit buzele de ale mele cu un oftat.

–         Oricât de mult mi-ar plăcea să stăm aici ore în șir, ar trebui să mergem acasă. Ceilalți te caută și vor să te întorci acasă ca să îndrepte ce am stricat eu, spuse el privindu-mă vinovat.

–         Păi atunci să mergem și să le spunem că nu-i nimic de îndreptat, i-am zâmbit și i-am dat un sărut cast pe buze.

M-am ridicat cu regret din pat și atunci realizarea mă lovi. M-am întors panicată spre Edward.

–         S-a întâmplat ceva? Mă întrebă el observându-mi privirea.

–         Um… Hainele noastre sunt pe jos pe undeva… Făcute bucăți.

–         Oh, asta. Râse Edward. Vino cu mine.

Mi-a întins mâna și eu am acceptat-o, apoi l-am urmat prin casă până la o altă cameră. Când a deschis-o, am rămas cu gura căscată de uimire. Întreaga cameră era plină de haine. Orice tip de haine, bărbătești, femeiești, elegante, de stradă, comode… Absolutorice. Edward a intrat în cameră și a început să scotocească printre haine căutând ceva care să-i convină. În scurt timp a găsit ce a căutat și apoi s-a uitat la mine, m-a măsurat din cap până în picioare. Am văzut dorința care era în mod clar în ochii lui, dar s-a abținut de la orice gest. A căutat între hainele de damă alegând niște haine și apoi veni spre mine.

Îmi puse în mână o pereche de blugi albaștri strânși pe picior și o bluză de cașmir movă și un set de lenjerie intimă neagră. L-am privit întrebătoare.

–         Ce? Nu ai nevoie și de lenjerie intimă?

–         Huh? A… Da, normal că am. Dar mă refeream, de unde știi tu unde sunt lucrurile în casa asta? Și crezi că e în regulă să ne autoservim așa de parcă am fi la noi acasă?

–         De fapt, într-un fel suntem, îmi răspunse Edward amuzat. Asta-i casa mea. A fost un cadou din partea familiei mele cu ocazia… Nu prea-mi mai amintesc cu ce ocazie. În fine, ideea e că nu prea folosesc casa asta, așa că Alice și-a depozitat aici rezerva de haine care nu mai încap în casa cea mare.

Nu am lăsat să mi se vadă ușurarea când mi-a spus că acele haine erau de fapt ale lui Alice. Doar am dat din cap și am început să mă îmbrac. După ce am avut hainele pe mine m-am dus în fața unei oglinzi încercând să-mi aranjez cât de cât părul, care stătea în toate direcțiile. Edward a încercat să facă același lucru, dar la el nu s-a observat nicio îmbunătățire.

–         N-o să dea niciun rezultat.

–         Hmm? Întrebă el distras încă încercând să-și aranjeze părul.

–         Părul tău. Este răvășit de la natură. Ăsta a fost unul din primele lucruri pe care le-am observat la tine. Cred că-i sexy.

El mă privi cu sprânceana ridicată și cu zâmbetul lui ștrengar.

–         Deci de când m-ai văzut m-ai considerat sexy?

–         Tipic, mi-am dat ochii peste cap. Înțelegi doar ce vrei.

Edward râse și se apropie de mine sărutându-mă din nou. Era așa de bine, încât mă puteam obișnui cu această senzație de împlinire. Când a pus capăt sărutului, Edward s-a îndepărtat cu un oftat.

–         Să mergem, spuse el cu un alt oftat trist.

Am pornit înapoi spre casă, alergând ținându-ne de mână. Drumul mi s-a părut foarte scurt, am avut prea puțin timp singuri. Când am ajuns acasă, toți erau îngrijorați, chiar și cei din familia Denali. Asta mi-a amintit de Tanya și în acel moment mi-am smuls mâna din strânsoarea lui Edward. El simți acea schimbare de dispoziție și mă privi cu sprânceana ridicată, dar eu nu i-am spus nimic, ci mi-am întors privirea spre ceilalți vampiri.

–         Bella, cât mă bucur că ești bine. Bree fu cea care sparse gheața.

–         Alice, de ce nu ne-ai anunțat că vin? Întrebă Carlisle.

Când o menționă pe Alice, mi-am îndreptat și eu privirea spre ea. Dar ea ne ignora. Pe toți. Chiar și pe Jasper care stătea chiar lângă ea, ținând-o protector cu o mână după umeri. Alice privea în gol și stătea ca o statuie. Nu că un vampir nu putea face asta fără probleme, dar era ceva anormal la Alice.

Toată încăperea se cufundă într-o liniște ce apăsa ca o sabie cu un tăiș foarte ascuțit. Ne-am dat cu toții seama că Alice avea o viziune.

–         La dracu! Chiar nu putem avea și noi măcar un moment de liniște? Înjură Edward nervos.

–         Ce e? Ce-a văzut? Emmett era mai curios decât de obicei.

–         Volturii, acesta a fost singurul cuvânt rostit de Alice.

________________________________________

Nu știu dacă ați avut ceva împotriva la ce s-a întâmplat între ei. Eu în ultimul timp am citit prea mult Sandra Brown, trebuia să se cunoască undeva acest lucru:)) Îmi cer scuze dacă a deranjat pe cineva:) În rest, sper că v-a plăcut:*:*

Advertisements

18 thoughts on “Capitolul 17

  1. Mie mi-a placut foarte mult momentele intime :x:x
   Totusi sper s-o lamureasca cu Tanya pana la urma si sa nu se mai fereasca .
   Prima oara cand s-a pomenit de Alice am crezut ca a vazut ceea ce s-a intamplat intre ei ,dar apoi am citit in continuare si am aflat ca este vorba despre Volturii .Ok ,deci ce naiba se intampla cu Volturii ?
   App si eu sunt o fana Sandra Brown :)))
   Abia astept capitolul urmator :* Bafta la scoala si la scris :*:*:*

   Like

   1. Eh.. Nu mai durează mult confuzia cu Tanya:D Păi mai multe despre Volturi în capitolul următor:) Oricum, de când am început fanficul, am avut în minte să-i aduc și pe ei în scenă:d Aveam nevoie de un antagonist:))
    Eu pur și simplu ador tot ce scrie Sandra Brown:x Nu am citit o carte scrisă de ea care să nu-mi placă:x
    Mulțumesc:*:*:* Succes la școală și ție:):*:*:*

    Like

 1. Super tare. Ai pus si cateva faze din Zori de zi. Parte cu plus 18 a fost geniala. La fel ca si This gay is my boyfriend si eu sunt pasionata de Sandra Brown. 🙂 Ma intreb ce vor face Volturii, vedeam implicarea lor inca de pe la cap 12…aveam un sentiment ca vor aparea si ei. Ma bucur sa vad ca nu m-am inselat. Abea astept sa le aflu scopul. Felicitari si multa…multa..multa inspiratie pentru cap urmator desii nu cred ca vei avea nevoie. Te descurci prea bine 🙂

  Like

  1. O să fie mai multe faze comune cu Zori de zi.
   E imposibil să citești Sandra Brown și să nu-ți placă. Autoarea este pur și simplu G-E-N-I-A-L-Ă :x:x.
   Mulțumesc:*:*:* Mă bucur tare mult că ți-a plăcut>:D<

   Like

 2. Frumos capitoool!!! ;;);;);;);;):))
  Stai linistita nu m-au deraanjat deloc scenele de la inceput:-j:)))
  Sunt asa dragutti:X:X:X
  Trebuia sa strice Alice totu cu viziunea ei:(( :))
  Vreau nexxtuuu te rooogg!!!:o3:o3:o3:o3:o3
  Spor la scris!!!!
  Te pup:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

  Like

  1. Mă bucur că ți-a plăcut capitolul:*:*:*
   Mi-am zis să mai adaug puțină tensiune:d Să nu care cumva să intervină monotonia:))
   Mulțumesc:*:*:*:*:*

   Like

 3. wow… volturii…:((
  freatee. ce tare! atentie! :)) am murit de ras:))
  ce bine ca s-au impacat:* nu mai suportam sa ii vad despartiti:*;*
  a fost foarte tare capitolul, ma bucur ca ai postat asa de repede:D din pacat, eu nu am inspiratia necesara…
  chiar ma intreb ce vor face voulturii… dar cred ca am cateva banuieli… si, daca o sa apara cine i-a turnat pe Culleni.
  oricum, foarte interesant si mult sopr la scris.:* si, poate si pe la mmine?!:o3:o3
  Pwp:*:*

  Like

  1. volturii erau în planul meu de ceva timp:d mă bucur că ți-a plăcut:) care sunt bănuielile tale?;;)
   mulțumesc:*:*:*:* o să intru. doar că acum nu prea mai am timp, clasa a 12-a e chiar nașpa:(( nici nu se compară cu a 8-a:))

   Like

   1. ehhh,,, nu e frumos.. sa iti spun:P :))
    si eu ma bucur ca te bucuri ca ti-a placut:))
    poate par agasanta, dar comentariile tale chiar ma ajuta:x:X si eu nu sunt in clasa a8a… sunt intr-a 6a
    pwp:*:*

    Like

   2. îmi cer scuze, greșeala mea:) Am o memorie de scurtă durată:)) o să încerc să intru cât mai curând:)

    Like

   3. te rog eu mult sa nu uitit de blog… poate de clasa, da…:)) m-as vedea in clasa a8a….”:)) oricum, lasa memoria in pace, ca nu sti cand chiar o sa ai nevoie de memorie putina:))

    Like

 4. mamaaaaa…….. deci ce o sa-ti fac eu tie draguta….. zau, cum poti asa lasa as ceva sa se intample???? pe bune…. in fine, nu ma deranjat partea +18, -cei drept mie imi place mai mult nora roberts decar sandra … dar nu stiu, s -ar putea sa-mi schimb parerea cand o sa citesc mai mult din ea… in fine, acum sunt curioasa ce o sa mai intample mai departe… si sa indraznesti cumva sa-io-i desparti pe bella de edward… ca te omor!!!!

  Like

  1. și mie îmi place nora roberts…dar în ultimul timp am citit numai sandra brown:d și observ că și-a lăsat amprenta asupra mea:))
   mă mai gândesc dacă să-i despart sau nu;;)

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s