Capitolul 23

  Bella

Bree tâșni ca din pușcă și se îndreptă direct spre Diego. Nimeni nu apucă să o oprească. Am simțit cum Bree a ieșit de sub protecția scutului meu. Am încercat în zadar să o protejez din nou, ea se mișca prea repede și  nu puteam face nimic. Bree nu mai apucă să facă mulți pași după ce a fost neprotejată, că a căzut la pământ zvârcolindu-se de durere.

–         Jane, încetează! Spuse Diego privind-o pe Bree îngrozit.

Dar Bree continua să fie țintuită la pământ. Diego se puse în fața lui Jane și-i spuse pe un ton poruncitor.

–         Oprește-te în clipa asta și nu mai face rău nimănui.

Direcția privirii lui Jane se schimbă în secunda următoare și-l privi fix pe Diego. Dar el nu se arunca pe jos de durere. Jane dădu din cap ascultătoare și se dădu un pas în spate. Diego plecă imediat din fața ei și s-a dus lângă Bree, ajutând-o să se ridice.

–         Acum, spuse Diego, nu cred că familia Cullen poate fi învinuită de ceva fără să te învinuiești și pe tine însuți Aro. Și eu am făcut parte dintre acei nou-născuți care au terorizat orașul Seattle. Și din moment ce ai hotărât că eu merit o a doua șansă, nu văd de ce nu ar merita și Bree și Bella.

Aro îl privea trist. Dar asta era doar o mască. Puteam vedea că în realitate el era terifiat. Din cauza asta era el speriat când ne-a văzut pe mine și pe Bree. Se temea că Diego va trece de partea noastră. Mai ales dacă Diego într-adevăr avea abilitatea de a controla gândurile celorlalți, Aro chiar avea un motiv să fie speriat fiincă Diego trecea de partea noastră.

–         Dar cum pot ignora faptul că presupusul meu prieten, Carlisle a adunat o armată pentru a mă înfrânge pe mine și pe frații mei? Întrebă Aro.

–         Sunt martori, Aro.

–         Martori pentru ce?

–         Că Bella și Bree nu sunt un pericol pentru noi. Că se pot controla și vânează când e necesar.

–         Chiar așa?

–         Da, se auzi o voce la care nu mă așteptam. Alistair păși în față și începu să vorbească. În ultimul timp am stat suficient în preajma celor două fete încât să-mi dau seama că nu ar fi un pericol pentru noi.

–         Așadar, aceasta este mărturia ta? Întrebă Aro.

–         Da.

Aro încuviință și Alistair se retrase înapoi în spatele celorlalți vampiri care ne erau martori.

–         Ne scuzați un moment, eu și frații mei trebuie să decidem.

În clipa în care Aro s-a dus spre ceilalți doi conducători ai Volturilor m-am chinuit să-mi extind scutul și mai mult până în momentul în care i-am cuprins și pe Bree și Diego sub el. Era epuizantă încercarea de a menține scutul intact pentru că cei doi se aflau la o distanță considerabilă față de noi. Nu am putut să mai mă uit pentru mult timp la Aro. Am lăsat privirea în jos și mă chinuiam să țin scutul exact așa cum era. Dacă în clipa asta cei din garda Volturilor ne-ar fi atacat, nu știu cât aș putea rezista.

–         Am decis, spuse Aro. Vă vom acorda o nouă șansă, Bree, Bella. Sper că veți ști să profitați de ea.

–         Mulțumim Aro, spuse Carlisle vizibil ușurat.

–         Prieteni, spuse Aro întorcându-se spre garda lui, a venit timpul pentru noi să plecăm.

Încet-încet pelerinele negre se retrăgeau și dispăreau pe rând în pădure. Aro a rămas și s-a uitat în direcția noastră pentru un moment, apoi privirea i-a rămas asupra lui Diego.

–         Diego, este timpul să plecăm.

–         Eu rămân aici, îi răspunse el nemișcându-se de lângă Bree pe care o ținea protector de braț.

–         Prea bine, dacă asta este ceea ce-ți dorești.

Aro afișă un zâmbet trist, dar ochii lui aruncau flăcări de furie. Nici măcar după ce a dispărut și Aro nu mi-am retras scutul. Poate eram paranoică, dar mă temeam că se vor răzgândi și se vor întoarce prinzându-ne cu garda jos.

–         Bella, poți retrage scutul acum, îmi spuse Edward la ureche. S-au îndepărtat destul de mult.

Atunci am dat din cap și am retras scutul până când era doar în mintea mea.

–         Foarte bine. Te-ai descurcat excepțional astăzi.

I-am zâmbit în semn de mulțumire, iar el mi-a zâmbit înapoi. Apoi mi-a făcut semn cu capul spre Bree și Diego îndemnându-mă să mă duc la ei. Am alergat spre ei luându-i în brațe pe amândoi bucuroasă că totul se terminase și eram bine, ba chiar Diego era înapoi cu noi.

–         Mi-a fost dor de tine, i-am spus când am terminat cu îmbrățișatul.

–         Și mie mi-a fost dor de voi. Doamne, credeam că nu ați supraviețuit.

–         Și noi am crezut la fel despre tine, spuse Bree tristă îmbrățișându-l strâns pe Diego.

–         Îmi pare rău că mi-a luat atâta până să-i spun lui Aro ce trebuia să-i spun. Și că a trebuit să treci prin chinurile provocate de Jane, îi spuse lui Bree îmbrățișând-o și el la rândul lui strâns.

Tabloul cu ei doi îmbrățișați era înduioșător. Știam ce simt unul pentru altul și cât de mult trebuie să le fi lipsit celălalt. I-am lăsat singuri să vorbească. Din câte îmi amintesc eu, ei doi aveau ceva de discutat. Și sper ca după 2 luni în care nu s-au văzut să le fi venit mintea la cap.

–         Credeam că o să stai cu ei o vreme, îmi spuse Edward.

–         Au nevoie să fie singuri. Și mie mi-a fost dor de Diego, dar nu se compară cu felul în care s-a simțit Bree. Se iubesc. Și n-am nevoie de abilitatea ta sau a lui Jasper ca să știu asta.

–         Eu nici nu trebuie să-mi folosesc abilitatea ca să te aprob.

M-am uitat la el și am zâmbit. Apoi m-am aruncat în brațele lui.

–         Totul s-a terminat acum și nu s-a întâmplat nimic rău, am spus cu fața în pieptul lui.

–         Iuhuuu!! Asta merită o sărbătorire, strigă Emmett apărând lângă noi. Belly, acum e rândul meu să-mi acorzi o luptă. Lasă-l pe papă-lapte ăsta de Edward și arată-mi ce știi.

–         Em, eu n-aș face asta. Nu uita că nu a trecut foarte mult de când Bella a renunțat la sângele de om. Încă are mai multă putere decât tine, îl avertiză Edward.

–         Te rog! Asta o spui acum pentru că te-a bătut măr. Eu nu sunt bleg ca tine.

–         Tu ai vrut-o. Bella, mi se adresă Edward mie, îmi faci favoarea de a-i tăbăci fundul fratelui meu?

M-am uitat la el întrebătoare. Chiar credea că îl puteam bate pe Emmett? Adică, Emmett e… Emmett. Și e mare cât un urs. Cum aș putea eu să-l înving pe Emmett? Dar Edward a dat din cap a încurajare și m-a împins în față.

–         Să vedem cu ce te lauzi, a spus Emmett luând poziția de atac.

Și i-am arătat.

______________________________________________

Acesta a fost și capitolul 23. Da, nu a fost prea multă acțiune cu Volturii:)) Eu i-am adus în peisaj doar pentru Diego, nimic mai mult:D

În fine, sper că v-a plăcut capitolul:) Nu mai e mult și luăm vacanță:x Vă vine să credeți?:o

Advertisements

20 thoughts on “Capitolul 23

   1. Mdea prima si comentez a treia :))
    Capitolul a fost minunat ,chiar am sarit de pe scaun cand am vazut un mail de la Make this go on forever :D:D:D:D Ma bucur ca Diego a revenit in peisaj si ca este cu Bree ,este cu Bree nu-i asa ?
    Abia astept capitolul viitor sa vad cum isi ia Emmett bataie =))
    Bafta la scoala si la tastat :*

    Like

   2. Dap, este cu Bree. Mă bucur că ți-a plăcut:*:*:*
    E posibil ca în următorul capitol să nu descriu bătaia:-? Încă nu m-am decis:D

    Mulțumesc. Succes și ție la școală și spor la scris:):*:*:*:*

    Like

 1. ggggodddd!!!!!!!!!!! deci, ce pot sa-ti zic???? capitolul ti-a iesit pur si simplu super,d esi, pot spune cu mana pe inima ca o sa mor de inima daca ne mai lasi asa, in aer!!!! serios!!!!si, acum, pentru ca presimt ca acest capitol se apropie de sfarsit, sunt curioasa ce idei ti-au mai venit pentru noi povesti-pentru ca daca tu iti inchipui ca o sa te las sa nu mai scrii nimic… atunci inseamna ca nu ma cunosti, alexandra…..!!!!

  Like

  1. mă bucur că ți-a plăcut:) nu știu dacă voi apuca să postez weekendul viitor. mai am o săptămână de kill-ăreală la școală, că doar avem nevoie de 1000 de note:|
   în fine… da, ficul se îndreaptă spre final. am o idee pentru un alt fanfic:D de data aceasta mai scurt, dar desigur, nu-l voi începe până nu voi termina cu acesta:) ideea este una care mi-a venit mai de mult. i-am făcut și rezumat:)) cam de 1 an jumate, poate chiar 2 îmi stă ideea aia pe cap:))

   Like

   1. deeeeci… ce pot sa zic??? liceul, cimitirul tineretii noastre probabil, si stiu exact ce vrei sa spui in legatura cu notele-adica, nu ne-a ascultat tot semestrul si acum baga si asculta, si pune note proaste, si da teste, si da invatat pentru marit mediile….. offf…. e pur si simplu extenuant…. dar in fine atat despre mine,nu vrei sa ne dai si noua un indiciu sau rezumat poate cu privire la viitoarea poveste???? nu ma intelege gresit, dar pur si simplu ador fanficurile tale…..

    Like

   2. toți liceeni îți împărtășesc chinul. poate și cei din generală:)) mie nici nu-mi mai pasă ce medie îmi iese, să mă văd în vacanță și sunt mulțumită:))

    păăăi…. noua poveste va avea legătură cu james:)) cât de cât:)) oricum, va fi foarte scurtă. cred că va avea maxim 10 capitole. asta dacă găsesc ce să scriu în 10 capitole.

    Like

   3. ai dreptate!!!! toti liceenii imi impartasesc opinia, dart ma gandesc, daca tot mam cinuit sa intru la un liceu bun, macar sa ies si printre primii 5-6 din clasa….si, stai linistita, stiu din surse sigure ca cei din generala nu-mi impartasesc opinia… pentru ca lor li se pune note la luna… si daca profii au respectat… numai sunt stresati… si acum……james!!!! serios!!!! ce indiciu pate fi referitor la james???? ceva mai concret, mai detaliat… un rezumat povestit!!!!!

    Like

   4. Îți doresc mult succes și sper să ieși printre primii:) Dacă ai ambiție vei reuși:*

    Îmi aduc aminte și eu din generală.. Nici nu știam de unde am note:)) vremuri frumoase.

    Păi titlul ficului este foarte posibil să fie Fell in love again. Mai mult nu spun;;)

    Like

   5. deeeci… james se idragosteste din nou???? haideeee!!!!! nu fi rea!!!!! cand te-ai apucat de ficul aceste si cand inca scriai la you belong with me,ne-ai spus rezumatul-imi aduc aminte ca a fost exact pe 1 aprilie…. pentru ca ti-am facut o farsa deyile mari in legatura cu asta… deci…. astept reyumatul… sau macar despre ce este…..

    Like

   6. Staaai… Scuze, acum mi-am dat seama cât de greșit m-am exprimat #-o Nu va fi cu James ca personaj principal. Cum a fost în ficul ăsta Victoria personajul care a intervenit între Bella și Edward, așa va fi în Fell in love again, James:)

    Poate o să pun zilele astea rezumatul:) Dar nu-i nimic sigur:p

    Like

 2. Si i-a aratat:)) L-a batut mar presupun!
  Iii ce bine ca s-a terminat totu cu bine:X:X
  Si Diego a ramas cu ei:X
  Vreau sa vad ce se intampla :o3
  Te roogg!! :o3:o3
  Succes la next!! Te pup :*:*:*:*:*:*:*:*

  Like

 3. Da, lupta a fost ireală, dar mai bine că nu a fost.:D sunt super fericită. S-a terminat bine şi pentru Bree şi Diego. Frumos final. Ce bine că a rămas Diego cu fetele. Chiar nu mă aşteptăm ca Alistar să reacţioneze, dar mă bucur că ne-ai uimit. Frumos capitol. Cât mai e până la epilog? Sper că mult.
  Kisses :*:*:*:*

  Like

  1. Nu cred că va exista neapărat un epilog. Doar un ultim capitol. Cred că ficul va avea un total de 26 de capitole. Am cam rămas blocată pe numărul ăsta:)) Toate ficurile mele au avut 26 de capitole:)) Bine, până acum am doar 2 ficuri terminate:))

   Like

   1. super tare:)) dar ar fi frumos sa faci un epilog..:))) da, ai ramas blocata pe 26 de capitole(mai putin alea traduse):)) oricum, inspirtie din plin ca tuturor ne trebuie.. si poate pe la mine?:Dda. sunt agasanta, dar.. soarta:)) 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s