Marry you (tradus)

One-Shot scris de Lucy Masen şi tradus de mine. Acest one-shot este inspirat de cântecul lui Bruno Mars, “Marry you”.

___________________________________________________________

                              Marry you

 

Scurtă descriere: Edward este plictisit și caută ceva de făcut în timpul nopții și-i vine o idee nebunească. Ce-i și mai nebunesc? Bella acceptă.

–         Deci, ce zici? – a întrebat.

–         Cu privire la ce?

–         Ne căsătorim?

_____________________________________________________________

BellaPOV

Stăteam întinsă pe pat, nu puteam să adorm sub nicio formă. Oricum nu trebuia neapărat să dorm. Mâine era sâmbătă, norocul meu. M-am gândit la tot ce puteam să fac. Iubeam zilele de sâmbătă, fără îndoială erau zilele mele favorite.

Am auzit niște lovituri în fereastra de la camera mea. Desigur, eu și conștiința mea ne-am speriat imediat. Vin să ne jefuiască! Ascunde ”Romeo și Julieta”! A țipat subconștientul meu. Chiar m-am gândit să o ascund, dar când m-am ridicat și am deschis fereastra, l-am văzut pe el. Ce făcea el aici? Credeam că dormea când am plecat de la el de acasă. Ținea în mâini pietricelele pe care mama le pusese în grădină.

–         Hei Bella! – m-a strigat în șoaptă. Dacă nu aș fi fost obișnuită cu vocea lui frumoasă și masculină, aș fi auzit prost.

–         Edward, ce cauți aici? – am întrebat confuză.

–         Nu puteam să dorm. Vrei să megem în poieniță? – a întrebat emoționat… dar trecând peste faptul că trebuia să ies fără știre din casă pentru a merge cu el în poieniță, îmi plăea ideea.

–         Ești nebun? Este ora 1 noaptea – am șoptit. Deși-mi plăcea ideea asta nu însemna că o voi pune în practică. Iubitul meu și-a dat ochii peste cap. Trebuia să se obișnuiască cu felul meu de a fi, pentru că spre deosebire de el, eu chiar respectam regulile părinților mei. Dar asta nu însemna că el nu făcea acest lucru, Edward era ascultător când venea vorba de părinții lui. Părea că încă avea 10 ani. Dar ce-i cu asta? Iubeam lucrul ăsta la el.

–         Haide… Julieta mea – a vorbit mai tare, în același timp dramatizând cuvintele.

–         Romeo, du-te acasă și culcă-te – am spus zâmbind… începeam să o iau ca pe o glumă mai mult decât ca pe ceva serios.

–         Nu fără tine. Doar o plimbare. – Era atât de tentant. Zâmbea inocent și ochii lui de o culoare nemaivăzută străluceau ca prima oară când ne-am sărutat. La naiba cu regulile, voi merge cu el.

–         Acum cobor – a șoptit și am băgat capul înapoi în casă. M-am înbrăcat repede și am ieșit fără să fac zgomot.

Când l-am văzut, cum mi se întâmpla de obicei, inima a început să-mi galopeze. El provoca acel lucru special în mine. A venit încet spre mine și m-a îmbrățișat.

–         Mergem Julieta mea? – a întrebat, iar eu am aprobat.

–         Dar lipsește ceva foarte important – i-am  spus oprindu-mă în timp ce-mi terceam privire asupra buzelor sale.

–         Nu-ți face griji. Îți dau eu haina mea dacă ți-e frig – a spus cu naivitate.

–         Nu asta prostuțule. Sărutul meu? – am întrebat așteptând. El și-a dat cu palma peste frunte în semn de ”ce prost, cum de nu m-am gândit?”. S-a apropiat și mi-a dat un sărut pe buze. Pielea mi s-a făcut de găină la contactul dintre buzele noastre. S-a desprins de mine ca și cum i-ar fi părut rău.

–         Mi-aș dori să rămân așa, dar vom avea timp pentru asta în poieniță. Acum să mergem dacă nu cumva vrei ca tatăl tău să ne descopere – a sfătuit. M-a luat de mână și am pornit. Mă așteptam să văd volvoul lui, dar nu ea acolo. În loc de asta era o motocicletă neagră, modernă și dacă nu mă înșelam, cunoșteam motocicleta aia.

–         Ducati-ul lui Jasper? – am întrebat nesigură. El a aprobat – Ai furat ducati-ul lui Jasper? – am întrebat din nou. Edward și-a dat ochii peste cap.

–         Nu am furat nimic. E luată cu împrumut. În plus eu i-am dăruti-o, îți aminești? – a întrebat… cum puteam uita acel Crăciun. A fost primul mu Crăciun cu familia Cullen. reproductor ntesc că Esme și Carlisle i-au dat un porsche lui Alice, Edward i-a dat ducati-ul lui Jazz, Emmett le-a dat tuturor un DVD player(inclusiv mie), Rose ne-a dăruit câte un iPod și iubitul meu voia să-mi dea o mașină, dar am scăpat spunându-i că era nebun, nu că eu sunt nebună. VOIA SĂ-MI CUMPERE UN MERCCEDES! Știu că familia Cullen are mulți bani dar mă suprindea să văd cum îi cheltuiau de Crăciun… și încă mai aveau.

–         Nu te-am văzut niciodată pe motocicletă – am spus precaută. El a ridicat din umeri și mi-a zâmbit.

–         Pentru că nu ai vrut niciodată… bine cu Jacob te-ai urcat – a spus cu o indignare falsă. Mi-am dat ochii peste cap și m-am urcat în spatele lui.

–         Bine rebel fără cauză, pornește – i-am spus. El a zâmbit triumfător.

–         Bine scumpo, îți voi demonstra că pot conduce aceste lucruri mai bine decât prostul de Black – a spus cu un ton pe care nu l-am mai auzit niciodată la el, dar care m-a făcut să râd. Era și dulce și sexy în același timp. A pornit cu grijă și când am trecut de casa mea a accelerat… sau asta am crezut eu pentru că m-am ținut mai bine de el. Edward a zâmbit.

Incredibil, am ajuns destul de repede. De ce? Pentru că Edward conduce motocicleta ca și cum l-ar urmări poliția… și ca să recunosc, deși nu i-aș spune asta, conducea motocicleta mai bine decât prietnul meu, Jake. Ne-am dat jos și am mers spre poieniță câțiva kilometri. El știa că nu-mi plăcea să merg drumul ăla până la poieniță și se oferea să mă ia în cârcă, dar eu continuam să insist că nu trebuia să suporte greutatea mea și mereu îmi spunea ”Bella, despre ce greutate vorbești? Ești mai ușoară decât ghiozdanul meu.” Când am ajuns m-am dat jos din spinarea lui și ne-am întins liniștiți în locul nostru… iubita noastră poieniță. După un timp în care ne-am bucurat de această frumoasă noapte, am început să observ disperare din partea lui Edward, pentru că deși îmi spunea că se bucura de liniște, eu știam că era cam nerăbdător.

It’s a beautiful night,

We’re looking for something dumb to do.

Hey baby,

I think I wanna marry you.

M-a privit pentru câteva secunde cu o privire gânditoare… o făcea din nou. Eu am râs încet.

–         Edward… oricât ai încerca, nu vei reuși vreodată să-mi citești gândurile. Nu mai încerca cu mine – el a râs împreună cu mine, dar apoi a ridicat o sprânceană.

–         Când voi putea, voi râde de cuvintele tale…dar schimbând subiectul, nu-i așa că e o noapte frumoasă? –  a întrebat privind stelele. Eu am încuviințat surprinsă.

–         Este foarte frumoasă – i-am dat dreptate. El a mai privit stelele pentru câteva secunde și apoi s-a așezat ca și cum ar fi obsrvat ceva, l-am urmat, speriată de ce i-a trecut prin minte.

–         Bella… sunt plictisit – a spus. Ce puteam face pentru a-mi distra iubitul? Știam că, chiar dacă l-aș săruta, lucru pe care-l făcusem deja, mi-ar spune din nou că e plictisit.

–         Vrei să faci ceva total nebunesc? – am întrebat amuzată așteptând să mă urmeze.

–         DA! Să mergem în Las Vegas! – a spus. L-am privit ca și cum era nebun.

–         Edward… Era doar o glumă, prostuțule – i-am zis înainte de a-i sărua nasul. El a suspinat zgomotos.

–         Dar eu nu glumeam… ne putem căsători acolo – a spus. Vorbea serios? Vorbea cu Bella Swan, cea anti-căsătorie.

–         Cauți ceva cu adevărat nebunesc de făcut? – am întrebat. El a încuviințat bucuros. Cred că și eu voiam să mă căsătoresc cu el, era un scump.

–         Atunci, ce spui? – a întrebat așteptând un răspuns care se pare că nu-l știa.

–         Cu privire la ce? – am întrebat cunfuză. El m-a luat de mâini.

–         Ne căsătorim? – Acele 2cuvinte au creat cel mai mare nod în gâtul meu. Chiar era serios? Cred că era drogat. A gândit subconștientul meu, iar eu eram de acord.

–         Tu te simți bine? – am întrebat punându-mi o mână pe fruntea lui, iar el și-a dat ochii peste cap.

–         Hai! Să ne căsătorim. Va fi distractiv – a spus apropiindu-se. Ochii lui de culoarea topazului și a mierii ( ceva ce nu am mai văzut vreodată ) mă priveau strălucind. Cred că vorbea serios. M-a sărutat ușor în timp ce buzele lui se mișcau tandru peste ale mele.Oh nu! Mă convingea. MĂ CEREA ÎN CĂSĂTORIE!

Is it the look in your eyes,

Or is it this dancing juice?

Who cares baby,

                                                  I think I wanna marry you.          

Ne-am separat și amn spus ceva ce niciodată nu aș fi crezut… adevărul e că nu-mi păsa, voiam să mă căsătoresc cu el.

–         Ok, să mergem – l-am încurajat. El m-a privit ca și cum vorbeam serios.

–         Atunci da? – a întrebat entuziasmat. Nu m-a gândit de 2 ori pentru a nu mă răzgândi, am încuiințat închizând ochii, apoi am simțit cum s-a aruncat este mine îmbrățișându-mă în stilul Emmett – Dumnezeule! Bella te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! – a exclamat. Eu am zâmbit – Atunci… – a început să vorbească din nou separându-se de mine. Eu l-am privit ciudat. S-a oprit și a întins o mână pentru a mă opri și pe mine. Credeam că vom pleca, dar nu. Edward a îngenunchiat! Oh nu, nu o va face, el nu o va face. M-a luat de mână zâmbind.

–         Isabella Marie Swan… știu că detești căsnicia, dar dacă te căsătorești cu mine, promit că te voi iubi mereu până când vom fi bătrâni și vor fi mii de nepoți în jurul nostru și ne va durea spatele și nu vom putea…

–         Edward, treci la subiect! – l-am întrerupt văzând că a deviat.

–         A, da… ei bine cum spuneam. Isabella Swan? Făgăduiesc să te iubesc pentru totdeauna – în fiecare zi din viața mea. Vrei să fii soția mea? (N/A: acest citat este extras din Eclipa). Am amuțit… credeam că-mi va propune acest lucru peste câțiva ani sau pur și simplu nu o va face.

–         Da, vreau – i-am spus înainte ca el să suspine, m-a tras spre el și ca și cum asta ar fi fost puțin, m-a învârtit prin aer. Când eram pe pământ m-a sărutat din nou.

–         Mulțumesc Bella mea… acum să mergem! – m-a încurajat întinzându-mi mâna și am pornit.

Well I know this little chapel on the boulevard we can go,

No one will know,

Come on girl.

Who cares if we’re trashed got a pocket full of cash we can blow,

Shots of patron,

And it’s on girl.

–         Edward… Unde se presupune că ne vom căsători? – am înterbat confuză. În cartierul nostru nu era nicio capelă unde să ne putem căsători și chiar dacă ar fi, la ora asta erau închise. Locuiam în Forks, mai mult ca sigur nu erau aici.

–         Sunt multe capele pe Las Vegas Boulevard – m-a încurajat. Ne-am urcat pe motocicletă.

–         Și… Nimeni nu va ști de nebunia asta, așa-i? – am întrebat sperând că răspunsul va fi ”da”.

–         Nimeni nu va ști – a zis zâmbind știind că răspunsul acesta era cel mai bun pe care-l puteam primi.

–         Dar trebuie să plătim, nu? Nu te pot lăsa doar pe tine să plătești. Este căsătoria NOASTRĂ – i-am amintit. El doar a râs… cum să nu. Suna ciudat când o spuneam eu.

–         Bella, buzunarul meu este plin de bani… mereu am atunci când sunt plicitisit pentru că știu că voi ajunge să fac ceva măreț – a râs, iar eu l-am privit ciudat. Oh ce amuzant.

–         Atunci presupun că te-ai mai căsători în Las Vegas înainte… – am gândit eu. El a râs în timp ce porneam.

–         Nu asta nu, dar îmi amitnesc că ultima dacă am fost cu Emmett și… –  nu a continuat, iar eu eram curioasă.

–         Și?

–         Ei bine… Știi tu, câteva sticle în plus și am ajuns să cumpărăm un yacht – a spus rușinat. Mă uitam la el cu ochii cât farfuriile.

–         Dar Edward, ai 17 ani. Nu poți cumpăra asemenea lucruri – i-am amintit, dar nu m-am gândit la Emmett.

–         Da, dar fratele meu are 20.. el poate.

–         Esme și Carlisle v-au spus ceva? – am întrebat uluită. Dar în același timp voiam să știu cum vor reacționa când vor afla din cauză că nu sunt o mincinoasă prea bună. Fiindcă am am făcut asta cu Edward, aveam asigurată pedeapsa pentru 1 an, dar nu pentru că m-am căsătorit la 18 ani în Las Vegas… ci pentru că am ieșit din casă la 1 noaptea.

–         Ei bine… a fost pe post de cadou de aniversare. Oricum nu ne-au spus nimic, eu șiu de atacurile mele de nebunie – a spus fără să acorde importanță.

–         Cred că ar trebui să renunți la ele. Încă puțin și vom ajunge să mergem în China pentru că te-ai plictisit – am spus. Edward nu a spus nimic și când m-am uitat în oglinda retrovizioare am observat că avea o privire gânditoare. Se gândea la asta! L-am lovit în braț.

–         Glumeam. Încă nu vreau să merg în China.

–         Încă? – am întrebat ironică. Apoi am râs.

Timpul a trecut repede pe autostradă. Încă nu-mi venea să cred că mergeam în Las egas cu Edward și pe deasupra… că mă voi căsători cu el. Aveam doar 18 ani, și chiar dacă eram deja majoră, nici nu terminasem studiile.

Tăblița cu Las Vegas ne-a făcut să zâmbim și văzând afișele care se aprindeau și se stingeau, mașini extravagante, persoane pe care nu le-am mai văzut, aceasta era o altă lume!

Am oprit pentru un minut într-un loc, care Edward nu voia să-mi spună ce e. L-am așteptat pe motocicleta parcată, sprijinită de ea și privind toate afișele de la cazinouri, restaurante, cabarete, acest lucru era osibil doar cu prostuțul și nebunul meu, Edward. Îl iubeam foarte mult!

S-a întors cu o broșură roz care avea niște imagini.

–         Aici sunt multe capele drăguțe pentru a ne căsători – a spus sprijinindu-se de motocicletă, lângă mine. A pus broșura în fața noastră.

–         Capea iubirii extinse? – am întrebat nevenindu-mi să credd.

–         Oh da… pentru a retrăi iubirea într-o nouă eră – a citit Edward fraza de dedesubt, făcându-mă să râd. – Mie-mi place asta – a indicat cu degetul pe hârtie. Eu m-am uitat atentă la nume.

–         Capela ”Romeo și Julieta” – am citit. Am zâmbit imediat. Poza arăta foarte frumos, în plus erau poreclele pe care nu le pusesem. El știa că iubeam acea operă a lui Shakespeare. Și cum toți știau că Edward intrase în camera mea pe fereastră, era mai mult decât evident că ne tachinau cu acele porecle.

–         Pentru cuplurile cele mai drăguțe și tinere – a citit Edward descrierea de jos. Apoi m-a privit cu zâmbetul lui ștrengăresc, perfect, aștptând.

–         Păi să mergem înainte să plec fugind de aici – am spus. El a râs.

–         Haide Bella. Nu-mi sune că nu vrei să te căsătoreșt cu mine – a înterbat așteptând un răspuns pozitiv.

–         Da, vreau să mă căsătoresc cu tine… doar că mă tem că tu vei regreta că ai făcut-o – am spus roșind în timp ce priveam în altă parte. El s-a oprit cu fermitate și m-a prins de mijloc cu brațele lui.

–         Isabella – mi-a spus numele întreg, sigur vorbea serios – asta nu se va întâmpla vreodată pentru că tu ești femeia vieții mele. Crezi că altă fată ar accepta toate dispozițiile mele? Ai acceptat să te căsătorești cu mine… în Las Vegas. Și asta doar pentru a-mi face pe plac. Ești femeia vieții mele! – a exclamat ultima propoziție. Mâinile mele erau pe umerii lui. Mi-am pus capul pe pieptul său. Erau cele mai frumoase lucruri pe care le-am auzit despre mine – În plus nu aș regreta pentru că… ei bine nu sunt nici beat, nici drogat, nici nu delirez, ceea ce înseamnă că sunt treaz, conștient – a râs. Iar eu am râs împreună cu el.

–         Aw, Edward te iubesc – am spus înainte să-mi pun buzele peste ale lui. A râs între buzele mele înainte de a răspunde la sărut. Apoi a murmurat ceva făcând astfel încât aroma sa incredibilă să mă vrăjească.

–         Și eu.

Ne-am urcat pe motocicletă și am cerut îndrumare pentru a ajunge la acea capelă. Primele persoane erau complet bete și ne-au dat niște răspunsuri precum ”Pentru Dumnezeu, ăștia sunt extratereștrii” și apoi ” O, ce cuplu frumos. Parcă ar fi Brad Pitt și Angelina Jolie”. Cea din urmă ne-a făcut să râdem destul de mult, mai ales că erau și amețiți. Următorii erau un cuplu foarte frumos, care ne-au indicat drumul corect până la capelă. Când Edward a parcat motoicleta, ne-am dat jos și ținându-ne de mână am intrat.

–         Oh pentru Dumnezeu… încă nu-mi vine să cred că vom face asta! – am spus acoperindu-mi chipul. Într-adevăr eram rușinată din cauza asta, dar nu din cauza lui Edward, ci pentru situație. Altă parte din mine striga ”FUGI CU EDWARD”, dar nu aveam să facem asta… și dacă aveam să facem asta în viitor, pentru că dacă la vârsta asta mi-a cerut să mă căsăoresc cu el, sigur îmi va cere să fug cu el într-o zi. Dar gândindu-mă mai bine, nu am ajunge departe. Am mers la tejghea, unde o femeie cu vocea plictisită și cotidiană s-a ocupat de noi. Am completat toate hârtiile, iar femeia, pentru simplul fapt că nu eram beți, a cam exagerat faptul că Edward avea 17 ani, totuși el a reușit să o convingă cu șarmul lui. De asemenea, femeia a întrebat dacă era drogat, iar eu am râs, dar Edward și-a dat ochii peste cap și a explicat că a fost un atac de plictiseală.

Odată ce-am trecut peste asta, ne așteptam rândul, iar când a venit, inimile amândurora au început să galopeze.

Don’t say no, no, no, no-no;

Just say yeah, yeah, yeah, yeah-yeah;

And we’ll go, go, go, go-go

If you’re ready, like I’m ready.

–         Știu că nu-i mare lucru, dar… sunt agitată – i-am mărturisit roșind.

–         Și eu sunt iubire – a spus și el. Atunci m-am oprit.

–         Ești sigur că vrei să faci asta? Ce începe cu un joc se termină serios – l-am avertizat.

–         Știu – a spus simplu.

–         Nu vei putea să ieși sau să te uiți la alte fete. Va trebui să petreci mai mult timp cu mine și voi fi una dintre prioritățile tale. Ești pregătit pentru asta? – am întrebat nesigură. El m-a luat de ambele mâini.

–         Am fost pregătit pentru toate astea din prima clipă în care te-am văzut Bella – m-a asigurat. Mi-a dat un sărut pur și am înaintat, unde era preotul. Mai era un om așezat lateral cu o orgă și 3 femei îmbrăcate la fel lângă el, care păreau a fi corul. Emoțiile mi-au făcut sângele să fiarbă când Edward a spus ”da” și un zâmbet strălucitor i-a apărut pe față când eu am spus ”da”.

Cause it’s a beautiful night,

We’re looking for something dumb to do.

Hey baby,

I think I wanna marry you.

Is it the look in your eyes,

Or is it this dancing juice?

Who cares baby,

I think I wanna marry you.

Dar asta nu a fost tot. Edward a scos din buzunarul său o cutiuță roșie, de catifea.

–         Oh, pentru Dumnezeu! – am privit inelul care ea înăuntru.

–         Trebuia să-ți iau un inel – a spus punându-mi inelul pe deget.

–         Bine, dar nu unul de la Tiffany. Puteai să cheltuiești mai puțin – am spus uimită. Preotul din fața noastră a râs încet.

–         Bella, iar începi cu asta. Știi că pentru tine aș da orice – a spus. Când inelul a fost pus l-am privit surprinsă. La naiba, ce frumos era! Edward s-a uitat la preot – Bine, presupun că o pot săruta, nu? – a întrebat. Bărbatul a încuviințat amabil și a făcut un gest pentru a continua. Atunci Edward m-a strivit de pieptul său, zâmbind și fericit, m-a sărutat. Dar acesta era diferit. Focul interior era diferit. Și-a mișcat buzele încet și a cerut permisiunea pentru a intra în gura mea. Am acceptat timidă, adică eram în fața unui necunoscut. Am auzit cum o femeie își curăța gâtul. Am ridicat privirea, îmbujorată pentru a vedea un alt cuplu în fața noastră.

–         Hey! Încă nu am terminat – a mârâit iubitul meu vrând să mă sărute din nou. Eu i-am făcut câteva semne, iar el s-a depărtat fără să-mi dea drumul. Una dintre mâinile lui erau pe șoldul meu – Hai să mergem! – a zis el îmbujorat și rușinat de cealaltă pereche care ne-a zâmbit în semn de mulțumire. Ne-am luat certificatul, iar femeia ne-a urat noroc.

I’ll go get a ring let the choir bells sing like oooh,

So whatcha wanna do?

Let’s just run girl.

If we wake up and we wanna break up that’s cool.

No, I won’t blame you;

It was fun girl.

   Edward și cu mine ne-am sprijinit din nou de motocicletă când am ieșit și am citit cu atenție certificatul de căsătorie în timp de râdeam.

–         Dumnezeule! Nu-mi vine să cred că suntem căsătoriți! – am spus și mai surprinsă când am auzit aceste cuvinte din gura mea. El a râs.

–         Știu! I-am întrecut pe Rosalie și Emmett… suntem cei mai buni! – a zis învingător. Eu am râs punându-mi capul pe umărul său.

–         Dar… dacă… Dacă ziua următoare ne vom trezi și pur și simplu nu vom vrea să fim împreună? – am întebat speriată de cuvintele mele. Din partea mea asta nu s-ar întâmpla nicioadată.

–         Va fi bine, nu te voi învinovăți pentru asta. La urma urmei a fost distractiv – a spus – dar asta nu se va întâmpla oricum. Nu-ți voi da drumul așa de ușor – râs.

–         Și acum ce? – am întrebat curioasă. S-a gândit câteva secunde.

–         Hai să alergăm! – a spus bucuros, iar eu l-am privit ciudat.

–         Ce? – am întrebat confuză.

–         Am un atac de adrenalină. Îmi pare rău scumpo – s-a scuzat – mai bine plecăm, nu vreau să de supăr cu nebuniile mele – a râs în timp ce se urca pe motocicletă, dar eu l-am oprit.

–         Vrei să alergi?

–         Dap, dar nu contează…știu că nu-ți place să alergi.

–         Nu te urca… vrei să alergi, hai să alergăm – am decis, dacă tot eram în Las Vegas.

–         Serios? – a întebat nevenindu-i să creadă. L-am luat de mână și am aprobat.

–         Dumnezeule! Isabella, unde ai fost toată viața mea? – spus, iar eu am zâmbit.

–         Să mergem prostuțule. Să alergăm înainte să mă lauzi mai mult – am râs.

Alergam, alergam ca niciodată, printre râsete, săruturi, îmbrățișări. Evident oamenii se uitau la noi ca și cum am fi fumat ceva, dar hei! Ne spuseseră că semănam cu Angelina Jolie și Brad Pitt așa că nu se puteau plânge. Fără îndoială aceasta a fost cea mai bună noapte din viața mea. Edward obosise și am ajuns să ne plimbăm râzând. Înainte de a ne întoarce am intrat într-o cabină fotografică unde am făcut câteva poze… plătite de Edward, din moment ce pe mine nu m-a lăsat să plătesc nimic, deși aveam bani în blugii ăia. Totuși nu am lăsat asta să mă supere. Mă căsătorisem cu bărbatul pe care-l iubeam, la cei 18 ani ai mei. Și ce dacă lumea crede că Edward este puțin cam nebun? Eu îl iubesc și am noroc pentru că este al meu. Nu în fiecare zi ești cerută în căsătorie și călătorești la Las Vegas.

Cause it’s a beautiful night,

We’re looking for something dumb to do.

Hey baby,

I think I wanna marry you.

Is it the look in your eyes,

Or is it this dancing juice?

Who cares baby,

I think I wanna marry you.

______________________________________________________

EXRTA!

Luni după-amiază.

–         NU POT SĂ CRED CĂ V-AȚI CĂSĂTORIT ÎN LAS  VEGAS! – a strigat Charlie plimbându-se în fața noastră. Erau acolo toți. Da… nu prea ne-a ieșit faza cu minciuna. Ce puteam face dacă am ajuns dimineața acasă? Și a fost mai rău faptul că am dispărut la aceeași ori, am apărut la aceeași oră. Edward i-a spus mamei sale că s-a dus la o sală nocturnă… ceea ce Esme nu a crezut. Iar eu am spus că am fost să cumpăr câteva lucruri, ceea ce era mai rău decât ce a spus Edward, petru că niciun supermarket nu era deschis la 8 dimineața, aici se deschis la ora 10.

–         V-ați căsătorit în Las Vegas? – a întrebat Emmett pe punctul de a izbucni în râs. Lângă el era Rse și în alt fotoliu erau Jasper și Alice. Esme, Carlisle și Renee stăteau lângă Charlie.

–         Charlie, lasă-i să explice. Trebuie să aibă un motiv bun pentru că au făcut această… nebunie – a cerut mama. L-am privit pe Edward, care era decis să vorbească.

–         Ăăă… Eram plictisit? – a spus Edward inocent. Pot jura că toți și-au dat ochii peste cap și se vedea că mulți de acolo au fost victimele plictiselii iubitului meu… pardon, soțului.

–         Oh sigur. Și să o iei pe fata lui Charlie și a lui Renee pentru a te căsători este cea mai bună opțiune pentru a omorî plictiseala? – l-a înterbat Carlisle pe fiul său, sarcastic.

–         Nu e vina lui… eu am acceptat când mi-a cerut să mă căsătoresc cu el – le-am mărturisit. Charlie și Renee se holbau.

–         Ai cerut-o în căsătorie? – a întrebat Esme, iar Edward a încuviințat.

–         Aww, ce romantic! – a spus Alice împreunându-și minile.

–         În plus nu am făcut nimic rău. I-am propus, i-am dat un inel…

–         I-AI CUMPĂRAT UN INEL? – au întrebat Carlisle și Charlie în același timp. În același timp Esme și Renee și-au fixat privirile pe mâna mea, unde era inelul de la Edward. S-au apropiat și mi-au luat mâna pentru a se uita mai bine la el

–         În numele lui Dumnezeu, este unul de la Tiffany! – a exclamat Renee minunându-se.

–         Ei bine domnilor… vă mărturisesc ceva. Dacă ei sunt îndrăgostiți, lăsați-i să fie împreună! Bella este deja majoră, iar Edward va împlini 18 ani peste o lună… în plus, toți am făcut nebunii ca asta – a zis Esme.

–         DA, AȘA! ȘI DACĂ NU MĂ LĂSAȚI SĂ RĂMÂN CĂSĂTORIT CU BELLA, VOM FUGI! – Oh,  pentru Dumnezeu! Taci Edward, înrăutățești lucrurile. Carlisle și Charlie s-au uitat urât la el și eu l-am tras de mână ca să se așeze din nou – Sau poate… Vă putem ruga – a murmurat Edward în direcția mea, pentru a vedea privirile părinților noștri.

Totuși, NE-AU LĂSAT SĂ RĂMÂNEM CĂSĂTORIȚI! Deși era făcută în Las Vegas. Esme a convins-o pe Renee și ele împreună cu frații lui Edward au reușit să-i convingă pe Carlisle și Charlie… După multe amenințări pentru Edward cum că dacă mă lăsa, Charlie îl a aresta și așa mai departe, Edward și eu ne-am îmbrățișat în semn de victorie și el a șoptit în urechea mea niște cuvinte superbe.

–         Te iubesc, iubirea mea – și eu evident, i-am răspuns.

–         Și eu te iubesc dragule.

Hey baby,

I think I wanna marry you.

Sfârșit.

_____________________________________________________________

Sper că v-a plăcut. Aştept părerile voastre:) Ce este scris îngroşat, sunt versurile cântecului Marry you al lui Bruno Mars.

Comm&Rate.

Advertisements

12 thoughts on “Marry you (tradus)

 1. Deci OS-ul asta e mortal:))=))
  Hai sa ne casatorim ca suntem plictisiti:)))=))=))
  Ce tare!!:))
  Mi-au placut reactiile:))=))
  Sa mai traduci OS-uri.Vad ca sunt super tari:))
  Ti pup*:*:*:*:*:*

  Like

 2. Dumnezelule este one-shot-ul meu preferat.
  Este extraordinar ♥♥♥, este asa de romatinc :o3
  Imi place ideea asta de iubit, cand e plictisit ” hai sa ne casatorim” sau ” hai sa cumparam un yacht” , vrau si eu un iubit asa :))

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s