Capitolul 3 – Intrebări şi prieteni

Capitolul 3 – Intrebari si prieteni

 

Din perspectiva Bellei

Am mers spre camera intr-un vis. Ma mir cum de nu m-am impedicat de absolut nimic. De cand Edward mi-a dat acel mic sarut pe orbaz, nu mai sunt in stare de nimic. Ce placut mirosea. Se pare ca am descoperit ceva nou: mie imi place de Edward si se pare ca imi place ca baiat. Inainte sa intru in camera mi-am sters zambetul de pe fata, nu de alta dar nu aveam de gand sa le raspund fetelor toata noaptea la intrebari. M-am incurajat singura si am pasit in camera.

-De ce? Pur si simplu de ce??? Zbiera Alice.

-Exact Bella. De ce?

-Ce de ce? Ce s-a intamplat? Ce-am facut? Jur ca nu am fost eu. De data asta chiar nu am fost eu. Promit. Sincera sa fiu, chiar nu-mi aminteam sa fi facut ceva in ultimele 5 ore. Bine, fie, in afara faptului ca am iesit in oras fara permisiunea cuiva, avand in vedere liceul asta puscarias.

-Lasa prostiile. Ce e intre tine si Edward?

Am oftat. Se pare ca cu sau fara zambet intrebarile tot o sa aiba loc.

-Nimic.

-Da, sigur. Cum sa nu? Si noi ne-am nascut ieri.

-Pe bune? Mama, dar repede ati mai crescut.

-Bella termina cu prostiile si raspunde sincer la intrebare.

-Dar am raspuns sincer. Pe bune acum, intre mine si Edward nu e absolut nimic.

-Si atunci de ce va tineati de mana? Si ce cauta geaca lui pe tine? Si de ce naiba ramaneati mereu in urma si culmea erati numai voi doi, ca o perfecta pereche de indragostiti?

Ma pregatisem sa-I raspund, dar cuvantul “indragostiti” ma reduse la tacere. Ce naiba? Mie doar imi placea de el, nu eram indragostita. Chiar daca nu am eu prea multa experienta, stiu ca intre “a placea” si a “fi indragostit” nu se putea pune semnul de echivalenta, e adevarat ca aveau un punct comun, dar numai gandul ca eu m-as putea indragosti curand imi face pielea de gaina. Eram genul de persoana care prefera sa nu aiba iubit, ci doar multi prieteni cu care sa se distreze si pe care sa poata conta la nevoie.

-Parca ziceai ca intre tine si Edward nu e nimic. Acunci de ce taci? Imi intrerupse Rose gandurile.

-Pai: 1 la mana mie mi-era cam frig in tricou, iar el a observant asta, asa ca mi-a dat geaca lui, 2 la mana am iesit sa ne plimbam, nu sa alergam asa ca nu era vina niciunuia dintre noi ca voi mergeti asa repede, 3 la mana chiar nu stiu cum am ajuns sa ne tinem de mana, va jur si in ultimul rand, 4 la mana ce naiba “indragostiti” voi v-auziti ce spuneti? Mie doar imi place de el, nu sunt indragostita.

Eram atat de enervata de ceea ce insinuau ele ca am inceput sa raspund la intrebari fara sa ma gandesc ceea ce spun. Tocmai dupa ce am terminat sirul de raspunsuri la toate intrebarile, am realizat ca le marturisisem ca mie imi place de Edward. “Bine punctat Bella, daca era un meci de volei sau basket, sigur te dadeau afara din echipa”, mi-am spus eu enervate pe mine insami. Luam-ar… Of! E grav, foarte grav. Am ajuns sa ma injur singura. Asta nu poate fi de bine.

-Iti place de el? Vorbesti serios? Wow tare! Si cand va combinati? Intreba Alice cu un zambet diabolic pe fata.

-Mai lipseste sa ma intrebati cand e nunta si cati copii vrem sa avem. Am zis eu dandu-mi ochii peste cap. Chiar erau enervante intrebarile astea, ma intreb cat mai aveau de gand sa ma tina de vorba. Acum pot sa va cer o favoare? Am zis eu sperand ca o sa accepte si nu o sa ma mai intrebe nimic.

-Desigur.

-Ma puteti lasa sa ma culc?

-Oh! Da. Scuze.

-Nu-i nimic. M-am schimbat in pijamale si m-am pus in pat. A, era sa uit. Sa nu spuneti la nimeni  ce v-am spus.

-Nu-ti face griji. De la noi, nimeni nu va afla nimic.

-Ok, multumesc! Si cu asta m-am culcat. Sau cel putin asta incercam sa fac. De cate ori inchideam ochii, vedeam o pereche de ochi asemenea unui ocean de smarald, patrunzatori, abisali. “Bella, trebuie sa iti revii. Doar nu o sa visezi acum ca il si saruti” spuse vocea din capul meu. “Mai taci naibii din gura si lasa-ma sa dorm”. Am inchis ochii si de data asta m-am concentrat foarte mult, asa ca nu am mai vazut ochii lui.

Tarrr!! Tarrr!! Tarrr!! M-am ridicat somnoroasa si am oprit alarma. Cand naiba a trecut noaprea asa repede? Mie una deja mi-e somn. Cum se presupune ca o sa resist unei zile de scoala? Scoala… Cine s-o fi gandit sa inventeze scoala? Cu siguranta ala nu era intreg la cap, ii lipsea o piulita, ceva de la creier.

M-am uitat prin jur in camera, dar nici urma de fete. Poate erau la dus. Sau poate au loat-o inainte? Ma rog, nu conteaza. Mi-am luat tot ce aveam nevoie si m-am dus sa-mi fac un dus, sa ma spal pe dinti si sa-mi aranjez parul. Dupa ce am terminat toate astea, m-am intors in camera si mi-am luat uniforma. Bine macar ca azi nu am uitat ca trebuie sa port uniforma. Un inceput bun pentru ziua de azi. M-am indreptat spre sala de clasa si acolo erau Rose si Alice care stateau de vorba cu Edward, Emmett si Jasper. Cand s-or fi trezit toti, nu stiu. Ori aveau probleme cu somnul, ori cu capul.

-Hey! Ce e cu voi asa dimineata? Aveti probleme cu somnul sau cu capul?

-Buna Bella. Nu, nu avem problem nici cu somnul nici cu capul. Nu e vina noastra ca tu dormi o gramada. Eu voiam sa te trezesc, dar Rose a zis sa te lasam sa dormi.

-Bine ati facut. Nu aveti idee ce rau fac atunci cand ma trezeste cineva.

-Si ce ar pati acel cineva, daca te-ar trezi? Intreba Edward.

-Crede-ma nu vrei sa stii. Iti spun doar ca tata m-a trezit o data din somn si mai aveam putin si il dadeam afara din casa in suturi.

Nu am mai continuat discutia deoarece profa intrase in clasa. Ce ora aveam? Super, nici oraru nu-l stiam. Cu siguranta eram aeriana.

-Ce ora avem? L-am intrebat pe Edward intorcandu-ma spre el.

-Spaniola. Am schitat un zambet in semn de raspuns si m-am intors la cu fata spre profesoara. Parea de treaba. Dupa spaniola am avut, biologie, iar proful ne-a spus ca de ora urmatoare vom face biologia in laborator. A treia ora am avut matematica. Si ultima ora engleza. Cand s-au terminat orele, am iesit din sala de clasa si am ajuns in hol. Acolo am putut observa mai multe persoane ce pareau de varsta mea. Dar ceea ce mi-a atras atentia era faptul ca Edward statea de vorba cu un grup de 4 persoane. Grupul era format din trei fete si un baiat. Una dintre fete era blonda, cu o nuanta rosiatica in buclele ei – mai degraba puteam spune ca culoarea parului ei era portocaliu –  si era foarte frumoasa; a doua avea parul blond-deschis si drept, si ea era foarte frumoasa si cred ca cele doua erau surori, deoarece semanau chiar foarte mult intre ele. Cealalta fata era bruneta, iar pielea ei avea o nuanta maslinie si baiatul era tot burnet cu pielea maslinie. Nu mi-a scapat din ochi micul detaliu ca baiatul avea mana in jurul brunetei. Dar cand mi-am ridicat iar privirea spre Edward, am observat ca el si fata cu parul blond spre rosu se sarutau. Ea avea mainile in jurul gatului lui, iar el era cu mainile pe talia ei. Nu m-am mai uitat, deoarece era nepoliticos sa ma holbez. Nu respect eu regulile, dar totusi stiu ce e bunul simt.

Mi-am luat cartile si am mers spre camera mea. Nu stiu de ce ma simteam asa; la cat ce frumos era Edward, era imposibil sa nu aiba pe cineva. Dar totusi ma deranja. Si inca foarte mult. Am scuturat capul si am revenit la ale mele. Am intrat in camera, dar fetele nu erau acolo, asa ca am decis sa ies si sa ma plimb prin curte. Zis si facut. Am iesit afara din cladire si am inceput sa ma plimb prin imprejurimi pana cand am ajuns intr-o poienita. Era minunata, magica as putea spune. Totul era incredibil. In mijloc se vedea soarele care patrundea printre frunzele copacilor inalti. Nu m-am putut abtine si m-am intins jos, pe iarba in mijocul poienitei. Ma simteam libera, linistita. Parca poienita asta imi trimitea unde de liniste. Am inspirat adanc si am simtit mireasma imbietoare a florilor care erau acolo. Nici nu mi-am dat seama ca incepea sa se intunece. M-am ridicat in picioare fara chef – imi placea sa stau aici – si m-am indreptat spre liceu. In aproximativ o jumatate de ora ajunsesem iar pe teritoriul liceului.

Am intrat in liceu si am ajuns in hol. Acum era liber fata de ce era azi la pranz cand s-au terminat orele. Am urcat scarile si am ajuns pe coridorul ce ducea spre camera mea. Insa cum ajung in apropiere de camera mea il vad pe Edward sarutandu-se cu una dintre colegele din clasa, cu Lauren. Cand i-am vazut, m-am razgandit, am facut stanga imprejur si m-am intors pe holul din fata clasei. Acolo m-am pus pe un scaun si stateam si ma gandeam la cele vazute. Se pare ca Edward nu se multumeste doar cu una, ci vrea cat mai multe. Idiocul. Cretinul. Dobitocul. Terminatul.

Insa nu am mai avut timp sa-mi continui lista mentala de jigniri la adresa lui deoarece cineva ma striga.

-Bella, aici erai! Ai idee cat te-am cautat? Al si Rose tot intrebau te tine. Pe unde ai umblat? Minunat, cel care ma strigase era Edward. Da, imi imaginez ce m-a cautat el pe mine. M-a cautat sarutandu-se cu Lauren.

-Ce te intereseaza pe tine unde am fost?

-Doar am intrebat… a spus el cu sfiala.

-Am fost sa ma plimb prin imprejurimi si am ajuns sa ma plimb prin padure. Nu aveam de gand sa-i spun si de poienita. Poienita era locul meu secret, refugiul meu de acum inainte.

-Prin padure??? Nu esti in toate mintile? Nu stiai ca e periculos sa umbli singura prin padure si mai ales cand se insereaza?

-Dar de cand te intereseaza pe tine siguranta mea?

-Ma intereseaza de cand imi placi. Imi spuse asta, iar apoi s-a apropiat incet, incet de mine. S-a aplecat spre fata mea, cu buzele intredeschise; apoi rasuflarea lui mi-a atins fata. Ochii lui ii priveau intens pe ai mei, atat de intens ca aproape ma pierdusem in ei. Dar inainte ca el sa-si suprapuna buzele peste ale mele, mi-am intors capul, astfel el a ajuns sa-ma pupe pe obraz.

Enervata m-am dat mai in spate si i-am tras o palma. Cum indraznea? Mai intai a sarutat-o pe blonda aia, apoi pe Lauren si acum voia sa-si incheie ziua sarutandu-ma pe mine? Ce credea ca sunt? O parasuta careia nu-i pasa ca el se saruta cu alte doua fete? Mai avea tupeul sa-mi si spuna ca ma place. Cretinul.

Dupa ce i-am tras palma, m-am intors cu spatele la el si m-am indreptat spre camera mea, insa nu aveam nici un chef si de intrebarile fetelor unde am fost si ce am facut. Din cate imi spusese animalul ala cu lipsa de neuroni, ma cautasera Rose si Al. Asa ca daca in camera mea nu puteam merge, am decis ca ar fi bine sa merg in camera de studiu. Am stat acolo pret de o ora, apoi mi-am zis ca ar trebui sa merg in camera. Oricum de intrebarile fetelor nu aveam cum sa scap. Fie ca interogatoriul incepea acum, fie mai tarziu, tot avea sa urmeze. Cand am ajuns pe coridor am vazut ca acolo era un baiat si statea de vorba cu altcineva. Nu a stat mult cu spatele deoarece s-a intors spre mine, probabil de la zgomotul facut de pasii mei. Baiatul era inalt, chiar foarte inalt, cu parul negru ce stralucea ca satinul negru, bine facut, pielea lui era rosatica, iar frumusetea lui incredibila imi era familiar. Dar mai era ceva care mi se parea familiar, zambetul lui care era pana la urechi era deschis si prietenos, era zambetul care ma facea sa zambesc chiar daca eram suparata. Si ochii.. ochii lui negri care pareau ca zambeau si ei totodata cu detinatorul. O singura persoana ma putea face sa zambesc oricand si oriunde. Dar nu, nu putea fi el…

-Bella? intreba cu o ezitare, surprindere si uimire in voce. Atunci l-am recunoscut. Da, el era.

-Da.

Din perspectiva lui Edward

 

Imediat cum s-au terminat orele am iesit din sala de clasa si am ajuns in hol. Acolo le-am vazut pe Tanya, Kate si Carmen. Tanya si Kate erau surori, iar Carmen era verisoara lor. Dar nu erau singure, mai era un baiat bine facut, brunet si cu pielea maslinie. Presupun ca era noul iubit a lui Carmen, din moment ce mana lui era in jurul taliei ei. Mama si tatal Tanyei si a lui Kate se intelegeau foarte bine cu Carlisle si Esme. Erau prietenii nostrii de familie. Carmen a stat mai mult cu verisoarele ei deoarece parintii ei nu dadeau pe acasa decat o data la cateva luni din cauza faptului ca erau foarte ocupati cu serviciile lor. M-am indreptat spre ei.

-Tanya, Kate, Carmen si… am dat din cap si privirea mi s-an oprit asupra baiatului care statea langa Carmen.

-Eleazar. A continuat el si a intins mana. I-am strans mana si am aprobat din cap.

-Edward, am spus zambind.

Am mai vorbit timp de 10 minute. Se pare ca Tanya, Kate, Carmen si Eleazar vor fi in aceeasi clasa cu mine si cu Emmett. Insa din senin, Tanya a sarit pe mine si a inceput sa ma sarute. Si-a pus mainile in jurul gatului meu, iar eu mi-am pus mana pe soldurile ei pentru a o indeparta de mine. Se pare ca ea observase acest lucru, deoarece se retragea si incetase cu sarutul.

-Imi pare rau. Voiam doar sa stiu daca te-ai razgandit in privinta noastra, dar se pare ca nu. Imi pare rau ca am dat-o in bara.

-Nu-I nimic Tanya. Am sa te rog doar sa nu mai faci asta. I-am spus zambind in semn ca am iertat-o. Tanyei ii placea de mine de ceva timp. Sper doar sa-I treaca pentru ca nu voiam sa mai stea si sa astepte ceva ce nu se va intampla. Mi-a zambit in semn de multumire ca o iertasem. Am mai stat putin de vorba cu ei, apoi m-am dus in camera.

-Em, nu-ti inchipui cine va invata in aceeasi clasa cu noi!.

-Cine?

-Nimeni altcineva decat Tanya, Kate, Carmen si iubitul ei Eleazar.

-Vorbesti serios?

-Da. Tocmai m-am intalnit in hol cu ei.

-Super. Abia astept sa le revad pe Tanya, Kate si Carmen. Nu le-am mai vazut de ceva timp.

M-am intins pe pat si am inceput sa ma gandesc la cele intamplate aseara. Bella era minunata, imi placea foarte mult de ea. Era frumoasa, rebela, cu capul pe umeri. Era perfecta. Dar nu am avut mult timp sa ma gandesc mult pentru ca s-a auzit un zgomot puternic. M-am ridicat repede si am vazut-o pe Alice intrand in camera cu o fata ingrijorata.

-Ce s-a intamplat Al? a intrebat Jasper ingrijorat.

-Bella.. cum am auzit numele ei am sarit din pat si am fost atent. Nu o gasesc nicaieri. Am cautat-o peste tot, dar nimic. Ultima oara am vazut-o in sala de clasa, iar apoi nimic. Credeam ca poate stiti voi unde e, poate ati vazut-o.

-Nici eu nu am mai vazut-o de cand eram in clasa. Ma duc acum sa o caut si eu. Imediat cum am terminat de vorbit, am iesit din camera si am plecat disperat sa o caut pe Bella. Am fost in curte, in sala de clasa, in camera de studio, in biblioteca, pe terenul de fotbal, dar nimic. Nici urma de Bella. Acum chiar ma ingrijoram.

Cat timp am cautat-o, a inceput sa se insereze asa ca banuiam ca Bella deja era la liceu, in camera cu fetele, asa ca m-am dus si eu la inapoi in liceu si m-am indreptat spre camera fetelor. Am ciocanit de doua ori in usa, apoi am intrat. Alice si Rose erau acolo inca si cum am intrat in camera s-au intors spre mine.

-Ai gasit-o? m-a intrebat Rose.

-Nu, m-am intors crezand ca ea e deja aici. Am cautat-o peste tot, in fiecare coltisor de pe teritoriul liceului, dar nu am gasit-o. Ma duc pana la baieti sa vad daca ei au mai aflat ceva.

-Bine, daca afli ceva sa ne anunti imediat, a spus Alice ingrijorata.

-Sigur!

Am iesit din camera si am inchis usa dupa mine. Am auzit un zgomot dupa ce am facut cativa pasi si m-am intors sa vad daca cumva era Bella. Dar nu era Bella, ci Lauren.

-Oh, buna Lauren.

-Buna Edward, mi-a raspuns ea cu zambetul pe buze.

-Ai vazut-o cumva pe Bella?

Cum am pomenit de Bella zambetul pieri de pe fata ei si fu inlocuit cu o figura de persoana enervata.

-Nu, nu am vazut-o. Stii.. voiam sa-ti spun ceva.

-Sigur, spune.

-Edward imi place de tine… nu mi-a dat timp nici sa ma gandesc la ceea ce tocmai imi spusese ca isi zdrobi buzele de ale mele si a inceput sa ma sarute. Ce aveau azi toate de ma sarutau? In timp ce ma saruta a inceput sa geama de placere cred. Era asa patetic. Am impins-o pe Lauren departe de mine si astfel am pus capat sarutului.

-Ti-a placut? M-a intrebat ea cu o voce ce se voia a fi seducatoare, insa a sunat ca o mata in calduri. Jalnic.

-Lauren…

Insa ea mi-a pus degetul pe buze, impiedicandu-ma sa mai spun si altceva.

-Stiam eu ca si tu ma placi, dupa ce spusese toate astea s-a apropiat iar de mine, dar eu m-am retras, nevrand sa mai fiu sarutat inca o data.

-Lauren, nu cred ca e o idee buna, i-am spus eu si am plecat sa o caut in continuare pe Bella.

Am ajuns in holul din fata clasei si acolo am vazut-o pe Bella stand singura pe un scaun. Cum am zarit-o am inceput sa o strig.

-Bella! Bella! Bella, aici erai! Ai idee cat te-am cautat? Al si Rose tot intrebau te tine. Pe unde ai umblat? M-am simtit atat de usurat ca am gasit-o in sfarsit si ca nu patise nimic.

-Ce te intereseaza pe tine unde am fost? A intrebat ea pe un ton taios

-Doar am intrebat… am spus cu sfiala. Nu intelegeam de ce folosise tonul ala, de parca era suparata pe mine.

-Am fost sa ma plimb prin imprejurimi si am ajuns sa ma plimb prin padure.

In padure? Era nebuna? Daca patea ceva, daca se lovea, daca dadea de un animal sambatic, daca se ratacea?

-Prin padure??? Nu esti in toate mintile? Nu stiai ca e periculos sa umbli singura prin padure si mai ales cand se insereaza? Am intrebat putin cam enervat

-Dar de cand te intereseaza pe tine siguranta mea? Avea dreptate, nu i-am dat nici un motiv bine intemeiat pentru care sa-mi fac griji, asa ca am decis sa-I spun adevarul.

-Ma intereseaza de cand imi placi. Apoi m-am apropiat de ea, de fata ei. Daca tot era azi ziua saruturilor de ce sa nu o sarut sip e fata care imi placea? O priveam in ochi, in ochii ei ca doua oceane imense de ciocolata in care ma pierdeam de fiecare daca cand o priveam mai atent. Rasuflarea ei mi-a atins fata si abia asteptam sa o sarut, dar nu am putut pentru ca fix inainte ca buzele noastre sa se uneasca intr-un sarut ea a intors capul si am sfarsit prin a saruta-o pe obraz.

S-a dat mai in spate si mi-a tras o palma. Si a plecat. La naiba! O dadusem in bara. Nu trebuia sa ii spun ca o plac si cu atat mai putin sa incerc sa o sarut. Dar aseara se comporta ca si cum si ea m-ar placea. Poate am inteles eu gresit. Firar sa fie! Acum am distrus si prietenia care se cladise intre noi si asta doar din cauza prostiei mele.

M-am indreptat fara chef spre camera fetelor sa le spun ca Bella e bine. Apoi m-am dus in camera mea. Doar Emmett era in camera.

-Hei bro, ce e cu fata asta?

-Nimic.

-Da, sigur. Doar nu te astepti ca acum sa te cred.

-De-aia nu mai pot daca ma crezi tu sau nu. Mi-e indifferent. Acum lasa-ma sa dorm.

-Ok. Apropo, ai gasit-o pe Bella?

-Da, e bine. A fost doar la o plimbare.

-Ok. Ma bucur ca e bine.

M-am trantit in pat si m-a luat somnul. Toata noaptea am visat-o pe Bella. Si erau numai cosmaruri, cosmaruri in care de fiecare data cand ma apropiam de Bella, ea ma respingea. Maine avea sa fie o zi foarte lunga.

______________________________________________

am terminat si cap 3:D…scuze ca ati asteptat atat:)…astept comentarii/sugestii:)

P.S.: nu o sa mai postez pentru cateva zile pentru ca o sa fiu plecata, dar promit ca imediat cum ma intorc incep sa scriu un nou capitol:*:*

 

Capitolul următor –>

21 thoughts on “Capitolul 3 – Intrebări şi prieteni

  1. si capitolul asta este foarte interesant…chiar mi-a placut…si nici greselile de ortografie nu mai sunt asa de multe:P

    Like

  2. minunat……. nu pot sa scru comentari kilometrice deoarece tastatura mea se aude prea tare shy nu vreau ca cineva sa observe ca sunt treaza…… am intrat prin efracte la calculator >:)
    de abia ajtept continuarea shy vaacanta placuta! :*

    Like

  3. mata in caldurii aii?? foarte tare,hmmm,nu Tanya, nu-mi place de ea,tocmai ea sa gasit sa-l sarute si Lauren,de la ea ma asteptam,cine o fi barbatul misterios pe care-l cunostea bella?…hmm…abia astept urm capitol…

    Like

  4. ms tuturor pt comm:):*:*:*:*…si in leg cu cap 4…o sa apara cel mai devreme joi..pt k eu akm sunt plecata si nu pot sa scriu pt k nu e klk meu si nu am cum sa salvez…srry…a da..era sa uit:D Vacanta placuta tuturor!:*:*:*

    Like

  5. 1.Edward a fost cam prea direct in legatura cu “ma intereseaza de cand imi placi” si 2. Finalul din perspectiva Bellei e geniaal! In rest totu` e ok.Le ai:>

    Like

  6. thare :X:X:X ….. imi palce 😀 ;;) …..ma bucur k Ed nu era de vina pt saruturile alea 2 , si totusi poate nu trebuia sa o lase pe Bells sa plece asa. Chestia aia o urasc cel mai mult la baieti. Oricum frumos scris . Kiss :*:*:*

    Like

  7. super tare capitolele…mi-au placut otate trei ,aabia astep sa apara si cap 4….e super tare ficul…succes in continuare la scris…:*:*:*

    Like

    1. hey:)…ms mult pt comm:*:*:*..si in leg cu cap 4…imi cer scuze si aici pentru faptul ca nu am mai postat…la cap 4 lucrez acum:d
      si ms si pt urari:*:*

      Like

  8. offffff….De ce a trebuit Bella sa vada tot?x(x(

    Ma bucur doar ca mai sunt capitole har domnului si nu trebuie sa astept sa apara urmatorul:))

    :*:*:*:*>:D<

    Like

  9. ziua saruturilor??? dar el primeste si palme nu doar saruturi!!
    asta e viata eddie mai vin si deastea!!!
    doamne da ce au toate cu el??? bella esti geloasa rau mama!!!:D
    superb cap:X:X:X:X

    Like

  10. Haaa, ce l – a respins Bella. As vrea, sa ii fac coafura lui Lauren. Sincer. ;;) o:)
    E genial. 😡
    Zbor la urmatorul capitol. :)) Abia astept sa vad ce ma asteapta. :>

    Like

  11. ce vaci in calduri mai are si liceul asta…toate fufele….cat tupeu pe ele…adica…cine se cred ele…mama natura? sau ce?
    offf
    saracuta Bella nu stia asta…
    ma duc la nextul:d

    Like

Leave a comment