Capitolul 25 – Unul singur

Din perspectiva lui Edward

–         Ce mai vreţi? Am întrebat uitându-mă urât la Tyler şi la Lauren. Nici acum nu voiau să ne lase în pace?

–         Voiam să ne cerem scuze pentru tot ce v-am făcut.

Ei bine la asta nu mă aşteptam. Atât eu, cât şi Bella care era lângă mine rămăsesem muţi de uimire. Tyler şi Lauren ne enervaseră anul ăsta şi ne-au adus la exasperare şi de mai multe ori mai că-mi venea să le smulg capetele de pe umeri din cauza atitudinii lor. Dar acum rămăsesem fără cuvinte. Nu ştiam ce să zic şi se pare că nici Bella deoarece şi ea se uita la ei uimită, mai că stătea cu gura căscată. Văzând că noi nu spunem nimic şi nici nu reacţionăm, Tyler a spus:

–         Da, aveţi multe motive să fiţi uimiţi. Dar noi n-am vrut ca lucrurile să se termine aşa şi să rămânem fiecare dintre noi cu resentimente.

–         Şi înţelegem că vă e greu să ne iertaţi, mai ales după toate cele întâmplate. Aşa că, orice ne-aţi spune, noi vom înţelege. A terminat Lauren.

După câteva momente de gândire le-am răspuns.

–         Da, sigur. Vă iertăm. Am spus eu fără să-mi dau seama că am vorbit atât în numele meu, cât şi în numele Bellei, decât după ce am terminat ceea ce am spus.

–         Niciun resentiment. A spus Bella imediat după mine. Mă bucuram că şi ea era de acord cu mine şi că u făcusem o gafă atunci când le-am răspuns.

Cei doi au răsuflat uşuraţi.

–         Mulţumim. Mulţumim că nu ne urâţi şi că ne-aţi iertat după toate câte v-am făcut. A spus Tyler.

–         După cum am mai spus, fără resentimente. Am spus eu, deşi aceste cuvinte le zisese Bella.

–         Sunteţi chiar de treabă. Acum înţelegem de ce v-aţi îndrăgostit unul de celălalt. Vă potriviţi de minune.

Am mai schimbat câteva vorbe, ne-au urat vacanţă plăcută, iar noi le-am întors urarea, apoi am pornit la drum.

Acum ne aflam în avion şi ne întreptam spre Madrid, Spania. Bella adormise, iar eu nu puteam face altceva decât să o privesc. Pur şi simplu mă fascina. Tot ce era legat de Bella mă fermeca.

–         Edward…

A murmurat ea încet. Atât de încet că doar eu am auzit-o. Dar a fost suficient ca să-mi facă inima să o ia la goană. Eram complet îndrăgostit. Era irevocabil. Ea era centru universului meu, sursa mea de viaţă, motivul pentru care zâmbeam, ea era totul pentru mine.

În timp ce o priveam mi-am amintit de ceva. Trebuia să o salvez pe Alice. Nu o puteam lăsa să-mi tortureze iubita. Alice stătea chiar în faţa noastră, evident cu Jasper lângă ea, iar Emmett cu Rose şi Jacob cu Tanya stăteau pe locurile de lângă noi.

–         Alice… Aş putea să te rog ceva?

–         Da, sigur.

–         Ai putea te rog, să..

–         Stai! Dacă e vorba de cumpărături şi să o las pe Bella, atunci îţi pierzi timpul.

–         Dar Alice, e obosită…

–         Lasă că nu o să mai fie obosită, că doar a dormit acum.

–         Da, dar nu se compară somnul în avion – chiar dacă e la clasa I – cu cel dintr-un pat.

–         Nu discut.

Mi-am dat seama că nu puteam face nimic ca să o înduplec pe Alice, aşa că am zis ca ea. Dar eu aveam altceva în minte.

Am fost anunţaţi că în curând avionul ca ateriza în Spania, aşa că noi ne-am pregătit să coborâm şi am trezit-o pe Bella.

Înainte să coborâm din avion, am sunat la hotelul la care urma să stăm cazaţi şi am făcut o modificare în legătură cu camerele.

–         Am încercat să vorbesc cu Alice, dar nimic…

–         Off… se plânse Bella. Nu-i nimic atunci. O să rezist la toate magazinele.

–         De ce nu mă laşi să termin? Voiam să spun că am găsit o cale cum am putea scăpa de acea tortură.

–         Serios? Ce? Cum?

–         Aşteaptă să ajungem la hotel.

–         Dar… Off.. Bine.

Recepţionera ne-a înmânat cheile de la camere, dar mie mi-a dat alte chei. Am mers cu prietenii nostri până la etajul unde aveau camerele şi i-am lăsat să intre în camere, apoi noi am plecat la alt etaj.

–         Edward, asta e genial. Aşa Alice nu o să mă mai ia azi la cumpărături. Mulţumesc.

–         N-ai pentru ce.

Am intrat în cameră în culorile alb-albastru. Pereţii erau albi, iar coborul era albastru. Canapeaua, fotoliile, cuvertura erau tot albastre. Bella fugi repede şi se aruncă în pat.

–         Ahh… Ce bine e. În sfârşit.

Am chicotit când am văzut cât de copilăroasă era.

Am aranjat lucrurile noastre, apoi ne-am uitat puţin la televizor, dar fără să simţim , somnul ne-a furat şi am adormit. Probabil şi din cauză că eram obosiţi.

Deja mă aflam în lumea viselor. În acest vis mă aflam cu Bella într-un loc care era asemănător cu poieniţa noastră, dar în casă se putea zări o casă mare, minunată, care în partea estică era doar din sticlă, nu avea perete. Stăteam îmbrăţişaţi şi priveam cum soarele apune încet, lăsând ca întunericul ca întunericul să domine treptat, din ce în ce mai proeminent, până se făcuse deja noapte. Indiferent de orele care trecuseră, chiar dacă nu ne-am spus nimic, tot era un moment magic, care oricum nu ar fi avut nevoie de cuvinte. Aş fi putut sta aici o viaţă întreagă.

Dintr-o dată m-am trezit şi nu am găsit-o pe Bella lângă mine. Imeediat m-am panicat, dar când am auzit apa de la duş curgând, m-am liniştit. Bella se trezise înaintea mea şi acum era la duş. Nu dură mult şi ieşise cu un prosop în jurul ei.

În regulă, eram împreună de ceva timp, dar încă nu mă obişnuisem cu această privelişte şi nici nu-mi puteam ţine hormonii – care, că tot veni vorba, deja o luau razna – în frâu.

–         Hei. Cum ai dormit?

–         B-bine. Ăă.. Eu merg să..ă.. să fac un duş.

–         Ok.

M-am ridicat repede şi am intrat în baie. Fie a făcut-o fără să vrea, fie chiar vrea să mă omoare. Şi culmea e că reuşea. Cum de a ieşit în halu’ ăla? Dacă aşa avea să facă în fiecare zi, atunci o să mă aducă la disperare.

Am ieşit din duş şi mi-am pus prosopul în jurul taliei. Bella era cu faţa spre geam, aşadar cu spatele la mine. Era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni foarte scurţi şi o cămaşă galbenă în carouri, care se lega în jurul taliei cu o curea neagră. Deci cred că merg pe a doua variantă. Bella chiar voia să mă omoare. Am încercat să-mi desprind atenţia de la Bella – grea treabă – şi m-am îndreptat spre pat, unde am văzut că aveam pregătite nişte haine. O cămaşă roşie şi o pereche de blugi negri. Bella avea de gând să iasă undeva? Era deja noapte. Unde puteam merge?

–         Bella…

–         Da? Ce… a spus întorcându-se spre mine, dar s-a oprit imediat.

Bella a venit în fugă spre mine şi s-a atuncat asupra mea. Datorită impactului, care a fost destul de puternic, am căzut pe spate, în pat, cu Bella deasupra mea. Aceasta puse stăpânire pe buzele mele şi mă săruta cu nebunie. Nu am stat mult pe gânduri şi am sărutat-o şi eu. Pasiunea era peste tot în jurul nostru. Puteam spune că oxigenul s-a transformat la propriu în pasiune, deoarece numai asta simţeam. Trupul ei se mula perfect pe al meu. Simţeam fiecare fibră din corpul ei peste al meu, cum nu potriveam ca două piese de puzzle.

–         Nu-i corect. De ce mă zăpăceşti aşa?

Spuse ea în timpul în care îşi dezlipi buzele de ale mele pentru a lua aer. Dar nu dură mult şi îşi presă buzele de ale mele din nou. Limba ei trecu peste buza mea inferioară, iar eu am deschis gura şi am lăsat limbile noastre să se împletească într-un sărut nebunesc, care mă făcea să cred că am ajuns în rai.

–         Nu cred că mai vreau să mergem în club.

Deci acolo voia să mergem. Însă acestă clipă în care m-am gândit a încetat în momentul în care ea mă sărută din nou. Printr-o răsucire, am ajuns ca eu să fiu deasupra ei, iar ea sub mine. Simţeam cum pieptul ei se umflă de fiecare dată când inspira. Îşi plâmbă mâna pe spatele meu dezgolit. Cu fiecare moment ce trecea mă excitam tot mai mult. Bella a simţit erecţia mea cum se contracta cu centrul ei, iar atunci şi-a înfipt unghiile în spatele meu. Am gemut de plăcere sub sărutul nostru.

Bella s-a foit sub mine, ceea ce a făcut ca prosopul meu să se desfacă. Am apucat-o de glezna piciorului stâng şi i-am ridicat piciorul până când a ajuns în jurul taliei mele. Mi-am băgat mâinile sub tricoul ei şi îi masam totodată spatele în acest timp.

Am început să-i descheiei nasturii de la cămaşă, imediat cum am scăpat de acea curea.

Însă exact atunci telefonul a început să sune.

Din perspectiva Bellei

Edward stătea deasupra mea şi ne sărutam cu o pasiune de nedescris. Îi simţeam mâinile pe spatele meu.

Îmi descheia nasturii de la cămaşă, când telefonul a început să sune.

Rahat! Tocmai acum s-a găsit să sune?

Eu eram decisă să continui, însă Edward s-a oprit şi s-a ridicat de pe mine. Îşi legă din nou prosopul în jurul lui, deoarece mai devreme se desfăcuse.

M-am uitat la numele apelantului, care era nimeni alta decât Alice. I-am închis, apoi am închis şi telefonul, la fel şi pe-al lui Edward şi le-am aruncat într-un colţ al camerei.

Edward voia să se îmbrace. Se pregătea să-şi pună cămaşa pe el, dar m-am apropiat de el şi mi-am lipit buzele pe omoplatul lui drept în timp ce-i mângâiam spatele. Apoi m-am pus în faţa lui şi i-am luat cămaşa din mâini, aruncând-o pe undeva prin cameră. Apoi l-am sărutat pe Edward. Eram decisă să reiau totul de unde am fost întrerupţi.

L-am împins încet spre pat, până când am căzut amândoi, neîntrerupând sărutul. Am încetat să-mi mai plimb mâinile pe braţele lui perfect sculptate şi am îndepărtat repede cămaşa, apoi Edward m-a ajutat să scap şi de pantalonii scurţi, rămânând astfel doar în lenjerie intimă. Dar nici aceasta nu rezistă mult pe mine, că Edward deja îmi descheiase sutienul şi-l aruncase pe jos. În acest moment aveam sânii complet dezgoliţi în faţa lui Edward.

El începuse să mă sărute pe gât, însă mâinile lui îmi modelau şi îmi masau sânii, făcându-mă să scot numai gemete de plăcere.

Mâinile lui îmi apucară chiloţeii şi îi dădură jos imediat şi în acelaşi timp am luat şi eu prosopul lui care era singurul impediment dintre noi.

Buzele lui îmi atinseră delicat abdomenul, apoi începuseră să-l sărute cu dorinţă, urcând tot mai mult, până când a ajuns în dreptul sânilor. Îşi plimbă limba în jurul sfârcului meu şi apoi continuă să urce, trecând cu limba peste maxilarul meu şi ajungând să poposească deasupra buzelor mele.

Apoi l-am simţit în mine. Am simţit cum din nouă fiinţe, am devenit una singură; un singur suflet, cu două inimi ce băteau la unison. Plăcerea aceea n-am mai simţit-o în viaţa mea. Niciodată. Edward începu să se mişte înăuntru şi în afară, din ce în ce mai repede, dar nu întrerupse niciodată sărutul nostru.

Când am ajuns la orgasm, am ţipat de plăcere, rostind numele lui Edward.

În acel moment, Edward a început să accelereze ritmul şi să-mi rostească numele din ce în ce mai des.

Gemetele noastre se auzeau în toată camera şi se armoniau perfect.

Edward începuse să facă mişcări mai lente, dar totuşi senzuale.

După ce ieşi din mine, începuse să mă-mi sărute din nou buzele.

În sfârşit făcusem dragoste.

Acesta a fost ultimul meu gând înainte ca somnul să pună stăpânire pe mine şi să mă prindă în ghearele lui. Am adormit cu capul pe umărul lui.

***

M-am trezit în braţele lui Edward. Trupurile noastre erau complet dezgolite. În mintea mea îmi năvăliră imagini din noaptea trecută. Noaptea în care trupurile noastre s-au unit şi au devenit unul singur. Inima a început să-mi bată cu putere la acele amintiri.

–         Ce faci iubirea mea? Mă întrebă îngerul meu.

–         Foarte bine. Tu? Cum ai dormit?

–         Excelent. Bella…

Mi-am ridicar privirea spre el.

–         Da?

–         Mulţumesc. Mulţumesc că mi te-ai dăruit trup şi suflet. Îţi mulţumesc pentru această noate care va fi de neuitat, indiferent de timpul care va trece. Îţi mulţumesc că exişti. Îţi mulţumesc că eşti în viaţa mea. Şi mai ales îţi mulţumesc că mă iubeşti la fel cum te iubesc şi eu.

Lacrimi de fericire, de emoţie mi-au dat în colţul ochilor.

–         Eu er trebui să-ţi mulţumesc ţie pentru toate aceste lucruri. Că dintre toate m-ai ales pe mine. Te iubesc Edward Cullen. Te iubesc mai mult decât voi putea iubi pe cineva vreodată.

Edward îmi dădu un sărut lung pe buze, apoi s-a ridicat şi mi-a spus că va face un duş. Auzeam apa cum curge şi involunta, în minte deja mi se formai imagini cu Edward în cabina de duş şi deja mă simţeam udă. Nu m-am gândit de 2 ori şi m-am dus şi eu în baie. Zgomotul apei de la duş a acoperit zgomotul pe care l-a făcut uşa când am deschis-o. Am deschis uşa de la cabina de duş şi am luat buretele care avea deja săpun şi am început să-i dau cu el pe spate. Edward tresări, dar apoi se relaxă. După ce i-am dat cu buretele pe tot spatele, am luat duşul şi am dat drumul la jetul de apă caldă pe spatele lui, dând cu mâna exact acolo unde era şi jetul de apă. Am pus duşul înapoi în suportul lui, neoprind însă apa. Edward s-a întors cu faţa spre mine şi m-a sărutat, iar apa care venea de la duş continua să ne stropească.

***

20 de minute mai târziu

Am ieşit de la duş, fiecare cu un prosop în jurul lui şi am mers în cameră. Eu m-am îmbrăcat cu hainele pe care le luasem cu scopul de a merge în club. Dar mi-a plăcut mai mult alternativa pe care am ales-o.

După ce eram îmbrăcaţi, am coborât la micul dejun, conştienţi fiind de ceea ce va urma. Şi anume, Alice şi nervii ei, deoarece, ieri am dispărut şi nici măcar nu eram în camera în care ar fi trebuit să fim. Iar atunci când m-a sunat i-am închis, iar mai apoi am închis şi telefoanele.

Ne-am întâlnit cu prietenii noştri la restaurantul hotelului. Alice nici măcar nu mă prive. Oh, frate! Va fi mai rău decât mi-am imaginat.

Am mâncat în linişte, nimeni îndrăznind să rupă tăcerea.

–         Bella, după masă, la mine în cameră. Punct.

Bun. Măcar ştiu că încă îmi vorbea.

Încercam să mănânc mai încet, vrând să amân cât mai puteam momentul în care voi fi în camera lui Alice. Nu o puteam lungi până la nesfârşit, aşa că acum eram deja în drum spre camera ei. Însă nu voi fi doar eu cu ea, aşa cum am crezut. Rose şi Tanya veniseră şi ele cu noi.

Ajunsă în camera lui Alice, m-am pus pe pat şi am aşteptat ca uraganul să înceapă.

–         Bella… Ai putea să ne spui şi nouă, de ce naiba nu sunteţi cazaţi în camera în care era la început?

–         Păi Al… Vezi tu… Noi…

–         Bine să trecem peste asta. Unde naiba aţi fost aseară? De ce nu a răspuns niciunul la telefon? Doar nu aţi plecat fără noi!

–         Nu. Dacă am fi decis să plecăm, v-am fi anunţat.

–         Eu una nu mai sunt chiar aşa de sigură.

–         Iniţial voiam să plecăm, şi evident am fi trecut şi pe la voi. Dar lucrurile au…

–         Au.. ce, Bella? Ce s-a întâmplat?

–         Păi vezi tu… Ăăă..eu… adică..noi..adică…

–         Alice… Cred că Bella încearcă să ne spună că nu prea a dormit azi-noapte din cauza unor alte activităţi. Interveni Rose, iar eu, evidend, am roşit.

–         Asta e Bella? A întrebat Alice, iar eu am roşit şi mai rău. Se pare că Alice a luat roşeaţa mea drept răspuns. Yaayyy. Ce tare, Bella. Trebuie să ne povesteşi. Vrem totul cu lux şi amănunte.

–         Ăă.. Alice… Ştii, are şi ea dreptul la intimitate. Spuse Tanya.

–         Ce? Dar eu… dar voiam… dar.. Bineeee. Aveţi dreptate.

După această întâmplare am mers la cumpărături şi am vizitat oraşul. Madridul era superb.

***

După ce am plecat din Madrid, Spania, am continuat în Portugalia, Germania, Italia, Franţa, Anglia şi am ajuns şi în România, unde am stat cel mai mult, cu Kate, Carmen, Eleazar şi Daniel.

___________________________________________________

Uff… Şi capitolul 25 e postat. Sincer vă spun că eu am mari emoţii la acest capitol. Adevărul e că nu am mai încercat niciodată să descriu aşa ceva. Şi sper să-mi fi ieşit bine ( mă refer la ceea ce s-a întâmplat între cei 2 ). Şi nu, nu m-am uitat la prea multe filme porno:))

Vă rog frumos, să-mi spuneţi ce credeţi, SINCER, despre acest capitol.

În legătură cu Bella şi cu Edward… Deşi sunt împreună de mult timp niciodată nu au putu face nimic. Iniţial nu voiam ca lucrurile să se întâmple aşa, dar parcă tot mai mult îmi place aşa, fără niciun fel de pregătiri, totul spontan.

Acest capitol l-am scris în 3 ore. Vă rog frumos să mă scuzaţi pentru greşelile gramaticale şi greşelile de tastare:D.

Vă mai anunţ şi că Pariul Vieţii se apropie de sfârşit. După calculele mele ar mai avea un capitol şi un epilog. Nu-mi vine să cred că am ajuns până aici.

Şi să nu uit să precizez. Acest capitol a fost postat tot datorită Biancăi, cu care am făcut o întrecere:)). Deci dacă nu era Bianca şi întrecerea noastră, eu acum dormeam nu finalizam capitolul:D

Cam atât am avut de spus.  Şi mda, încă o notă de autor mai lungă decât tema mea la română – cam cum au fost toate în ultimul timp.

Kisses, Alexa:*:*:*:*

 

Capitolul următor –>

Advertisements

12 thoughts on “Capitolul 25 – Unul singur

 1. Primaaa…!!! DAAA!!! In sfarsit..au facut-o…si nu-ti fa griji..ai descris bine nici prea multe amanunte nici prea ptine..e bine cum e.Doamne…ce ma bucur ca i-au inchis telefonul lui Alice. :)):))
  Wow….chiar m-a uimit ce au spus Lauren si Tyler.E Super tare capitolul!!!!!!!:XX:X:X:X:X:X:X
  Si..da stiu..ai castigat..ai postat inaintea mea…eh macar ai postat.Vreau capitolul 26!!!! :((:(((:((
  Ok..deci..acuma inchei.E 3 dimineata si eu nu m-am culcat.
  Kisses:*:*:*:*:*:* and Good Night!!!

  Like

 2. a iesit foarte bine capitolul….
  pacat ca se termina…..
  dar tot ce are un inceput are si un sfarsit….
  bafta la scris!!!
  abia astept nextul..

  Like

 3. =))=)=)) inca o nota de autor mai lunga decat tema la romana ???=))=))=))=))=))=)) super capitol! pentru mine scena……..era descrisa ff bine =))
  sincer..NU vreau ca acest fanfic sa se sfarseasca!! 😦 o iubesc prea mult !:(
  astept the next chapter!
  kisses and hugs >:D< :X :*

  Like

 4. stii ca e unul din capitolele cele mai frumoase?:X
  e preferatu meu!:x
  sunt invidioasa pe bella si edwarrddddddd…sunt asa romantici impreuna(asta din cauza ta:)))
  saraca alice,saracul telefon,saraca roseata a bellei
  prea tare capitolul:x
  si ce salbatici
  buna descriere apropo:))
  astept next:X
  spor la scris,si la scoala:*:*:*:*:*:*

  Like

 5. Sunt nr 4! WAW! Nu am mai pus comentarii atat de repede…. Oricum, ficul tau e printre preferatele mele si il iubesc! Esti un geniu! Doar 3 ore?! Oricum, e perfect! Abia astept tot, desi sunt cam trista ca se termina… 😦 Nu iti face griji ca e perfect!

  Like

 6. a fost.. pur geniu.
  nu ma refer la scena aia, desi ai descris-o excelent, intens. 😛
  capitolul in sine m-a uimit. 😡

  superb.

  Like

 7. waw tareeee
  si scena aceea a fost…..suuuuper
  la sf te-ai grabit putin cu tarile dar e bn asa ….
  oricum imi place la nebunie ficu si nu vreau ca ficu sa se termine
  asta e….
  cand nextu?

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s