Capitolul 1

După ce mi-am făcut un duș ca să mă împrospătez datorită căldurii verii, care era absolut insuportabilă, m-am așezat în fața oglinzii din camera mea și am început să-mi pieptăn părul castaniu. Aștetam să mă sune iubitul meu. În ultimul timp universitatea îmi ocupa tot timpul și slujba lui nu ajuta prea mult, așa că stabilisem să ieșim azi și să petrecem un timp bun, cum nu am mai făcut-o de mult. Aștetam să mă sune și să mă anunțe la ce oră ieșim.

Jacob Black, este cel mai bun iubit din toată lumea. Este atent, drăgăstos, amabil și înțelegător, în plus este foarte pasional, poate puțin cam mult dar așa e el. Nu pot să îl schimb. Are multe lucruri pozitive care mă fac să trec peste defectele lui. Este amuzant, mă face să mă simt sigură, când suntem împreună uit de tot restul lumii și simt că sunt iubită, iar asta îmi place. Niciodată nu am avut foarte mulți prieteni și iubiții pe care i-am avut înaintea lui, nu existau. El este prima mea relație în 21 de ani. Poate câteodată ne comportăm mai mult ca cei mai buni prieteni decât ca iubiți, dar asta mă bucură. Relația noastră nu este bazată doar pe sex. Jake a înțeles că eu câteodată mă simt incomodă în legătură cu acest lucru. Asta nu înseamnă că nu am făcut-o. Nu, viața mea sexuală cu Jacob a început de 5 luni. Suntem împreună de un an și jumătate și Jake a fost cu adevărat răbdător cu mine.

Prima oară pentru noi a fost ceva neplanificat. Pur și simplu s-a întâmplat. Deși Jacob a fost foarte amabil cu mine și a avut grijă de mine tot timpul, m-a durut. Nu a fost tipica scenă din cărțile mele, în care ambii simt plăcerea supremă de prima oară și ating cerul cu mâinile. Nu, a fost cu adevărat dureros pentru mine. Jacob s-a simțit puțin vinocat pentru asta, dar eu nu i-am acordat importanță și i-am spus că era logic din moment ce era prima oară. Următoarele dăți, deși au fost puține, a început să fie mai bine. De fiecare dacă simțeam mai multă plăcere și eram mai comodă cu situația, dar încă nu mă simțeam liniștită.

Încă mi se părea incomod să vorbesc depsre asta cu el, dar Jacob a fost cu adevărat răbdător și a știut să mă aștepte. Nu avem o activitate sexuală constantă. Eu prefer să fiu alături de el și să împart timpul pe care-l avem împreună făcând lucruri distractive și pretecând timpul împreună. Jacob înțelegea și nu mă presa. Telefonul a sunat și eu imediat am fugit să răspund, logic trebuia să fie Jacob.

–         Bună.

–         Bună fato. Ce faci?­ – am zâmbit auzindu-i vocea.

–         Bună Jake. Bine, așteptam să mă suni – el a râs fericit.

–         Bine. Dar a intervenit o mică schimbare de planuri.

–         Care?

–         Azi m-am întâlnit cu un prieten vechi de la institut și am stabilit să ne întâlnim chiar azi. Va fi ca o întâlnire dublă. El va veni cu iubita lui și eu am promis că vin cu tine.

–         Bine, dar cine e?

–         Nu îl cunoști. Nu l-am mai văzut de la absolvire. Eram buni prieteni, dar nu am mai ținut legătura. Se pare că studiază medicina la aceeași universitate cu tine.

–         Da? Ia uite. Dar eu nu cunosc pe nimeni de la medicină. Abia dacă-mi cunosc colegii de la literatură – am râs.

–         Bănuiam asta, dar îl vei cunoaște în noaptea asta. Am stabilit să ne întâlnim la un bar drăguț.

–         Un bar? – am spus descurajată. Uram locurile alea gălăgioase și nu eram foarte coordonată cu picioarele mele pentru a dansa. Nici Jacob nu scăpa fără să-l calc în timpul unui înterg cântec. Jacob a râs puternic înțelegând frustrarea mea.

–         Stai liniștită. Este un loc calm. La fel ca și tine, el urăște locurile prea scandaloase așa că vom merge într-un loc liniștit.

–         Cred că începe să-mi cadă bine prietenul tău – am spus râzând, iar el m-a însoțit.

–         Sigur. Bine iubito, vin să te iau la șapte. Ne întâlnim la șapte și jumătate la bar cu prietenul meu. Aranjează-te. Vreau să vadă cât de frumoasă este femeia pe care o am alături – eu am roșit. Mereu o făceam la orice compliment.

–         Bine, te aștept. Voi fi gata la timp.

–         Asta e fata mea. Te iubesc, pa-pa.

–         ȘI eu te iubesc – și am închis.

Bine, era timpul să caud ceva adecvat pentru ocazia asta.Deși nu eram foarte la modă, datorită prietenei mele cele mai bune Alice, am învățat puțin cum să-mi combin haiele și să  nu car un clovn. Îmi era dor de ea, deși uram sesiunile ei de Barbie Bella, era ca o soră pentru mine. Dar ea s-a căsătorit acum un an și locuia în Las Vegas din cauza slujbei soțului ei Jasper, un om jos pălăria trebuie să spun. De jumătate de an nu am mai văzut-o. Ea a mai venit să mă viziteze cu soțul ei și mi-a dat vestea sarcinii ei. De atunci mi-a tot trimis câteva poze în fiecare lună în care îmi arăta evoluția sarcinii ei și modul oribil de îngrășare, cuvintele ei. Dar eu o văd din ce în ce mai frumoasă. Sarcina îi prinde bine.

Alice Withlock o cheamă, are 21 de ani ca mine. S-a căsătorit de tânără, dar din dragoste împărtășită. În plus are o familie frumoasă, care deși e mică, este foarte unită. Locuiește aproape de sora mai mare a lui Jasper, Rosalie McCarthy, care este ca o altă soră pentru ea. Am avut plăcerea să o cunosc și o consider o prietenă bună. Rosalie s-a căsătorit și ea de tânără cu un om minunat, pe nume Emmett McCarthy și emană iubire și senzualitate oriunde ar merge. Rosalie, în acest moment este puțin frustrată din cauza sarcinii lui Alice. Ea se căsătorise cu ceva timp înaintea lui Alice și încerca de mult timp să rămână însărcinată, dar nu a putut. Să fie mamă era visul cel mai mare al lui Rosalie, dar când a aflat că Alice a reușit înainea ei, s-a simțit puțin rău deoarece crede că nu va reuși niciodată. Sper din toată inima să reușească în curând, merită asta.

Am privit ceasul din camera mea și era 6 și jumătate după-amiaza. Trebuia să mă grăbesc pentru a fi gata la timp. Nu voiam să dau o impresie proastă fiind vinovată pentru întârziere. Am luat niște pantaloni negri strâmți, o bluză albastru închis, niște chizme fără toc și mi-am lăsat părul liber. M-am uitat în oglindă și am decis să nu mă machez. Niciodată nu prea mi-a plăcut să mă machez și nici nu cred că m-aș simți foarte bine. Prefer să fiu naturală, în plus Jacob niciodată nu mi-a reproșat ceva.

La șapte fix Jacob a bătut la ușa apartamentului meu. I-am deschis animată și înainte de a spune ceva, el m-a sărutat pasional, ceva tipic lui. Când a terminat, i-am zâmbit roșind, iar el a râs.

–         Nu-mi vine să cred că încă te rușinezi când te sărut așa – mi-a spus încă râzând.

–         Nu pot să evit asta – i-am spus rușinată și lăsând capul în jos.

–         Ce mă fac eu cu tine? – a întrebat amuzat – haide, să mergem sau vom întârzia – eu am aprobat.

În drum spre bar am vorbit ca de obicei, printre râsete și glume. Ăsta era comportamentul care-mi plăcea la el. Prietenia pe care o aveam. Din cauza asta deveneam tensionată când avea loc o fază pasională. Dintr-un anume motiv, eu preferam prietenia asta, mă simțeam mai comodă așa.

Barul era cu adevărat plăcut, o atmosferă liniștită și luminată se simțea în jur. Muzica nu era tare și nu era nevoie să țipi pentru ca cineva să te audă. Muzica era liniștitoare, așa cum îmi plăcea mie și cum nu-i plăcea lui Jacob. Sigur a acceptat pentru că prietenul lui a propus, dacă era după el niciodată nu ar fi menționat un loc ca ăsta. Jacob a privit peste tot și când a văzut o masă mai în spate a zâmbit.

–         Acolo sunt. Hai Bella – eu l-am urmat în liniște. Eram puțin agitată. Niciodată nu am fost foarte sociabilă și mereu devin așa când cunosc pe cineva nou – Bună – aproape a țipat Jacob, altă specialitate de-a lui. Pornește un scandal fără să-și propună, era ceva ce nu-mi plăcea, nu mi-a plăcut niciodată să atrag atenția, în schimb jake mereu căuta să fie în centrul atenției.

–         Jake, frate ce plăcere să te revăd – a spus cine bănuiam că ar fi prietenul lui Jake. Era un bărbat frumos, absolut perfect, înalt, ten palid, bărul de culoarea bronzului care se potrivea de minune cu ochii lui profunzi verzi. Erau ce-i mai frumoși ochi care-i văzusem în viața mea. În plus buzele lui erau cu adevărat provocatoare. S-a ridicat de la masă și l-a îmbrățișat pe Jake. M-am uitat la însoțitoarea lui. Era o fată cu tenul măsliniu, cu părul netru și scurt, ochii de culoarea onixului. Era frumoasă, dar atitudinea ei indiferentă și acră mă intimida.

–         Edward, ți-o prezint pe iubita mea Isabella Swan, dar spune-i Bella sau se va supăra – a râs Jacob. Edward m-a privit și mi-a zâmbit în timp ce îmi întindea mâna.

–         Mă bucur să te cunosc Bella, sunt Edward Cullen. Îmi poți spune Edward.

–         Încântată de cunoștință Edward – am spus timidă, dar liniștită. Edward îmi inspira încredere.

–         Ea este iubia mea Leah Clearwater. Leah, el este prietenul meu Jacob Black și iubita lui Bella – ne-a prezentat fetei. Ea s-a ridicat plictisită și ne-a întins mâna.

–         Încântată – a spus sec. Am putut vedea că Edward și-a dat ochii peste cap nemulțumit de atitudinea iubitei sale. Apoi ne-am așezat și am comandat niște băuturi, deși eu am cerut doar Coca Cola.

–         Hai Bella! Nu fi plictisitoare. Mereu ceri același lucru, ar trebui să înveți de la Leah care se poartă ca o femeie adevărată și a cerut o băutură adevărată – mi-a spus Jake supărat și pe jumătate în bătaie de joc. Furia m-a invadat și înainte să spun ceva Edward ne-a înterrupt.

–         Jake mie mi se pare minunat că Bella nu vrea să bea. Nu tebuie să o facă doar pentru că așa a făcut Leah. Fiecare bea ce dorște – Jacob a pufnit frustrat, iar eu i-am zâmbit timid lui Edward în semn de mulțumire. El mi-a întors zâmbetul.

Am continuat să vorbim. Leah nu participa foarte mult la conversație, părea plictisită. Nu puteam să nu mă gândesc că ea și Edward nu se potriveau deloc. El era pur și simplu extraordinar și ea… cu siguranță nu se compara cu el. după un timp Jacob a spus că voia să danseze. Eu am negat ca de obicei și nici el nu a mai insistat, doar picioarele lui erau într-un grav pricol. M-a surpsins că Leah s-a oferit să meargă cu el la dans, dar m-am gândit că era o formă de a scăpa de plictiseala conversației. Edward și eu am rămas singuri la masă și am început să vorbim despre universitate, de cursurile noastre și orarul. Aveam același orar dar cum grupurile noastre erau așa separate nu era posibil ca să ne fi întâlnit înainte. Poate la cantină, dar erau atâția oameni că era greu să știi cine este cine. Aveam multe lucruri în comun, cum ar fi muzica clasică și cărțile. M-a surprins să știu că iubiților noștrii le displăceau aceste lucruri. Apoi am vorbit despre institut și cum l-a cunoscut pe Jake, despre prieteniile mele. Eu i-am vorbit despre Angela și Ben, prietenii mei de la universitate și Alice, singura mea prietenă de la institut și cea mai bună soră.

–         Alice Withlock? – m-a înterbat Edward suprins când am menționat-o.

–         Da. De ce?

–         Din întâmplare, nu e căsătorită cu Jasper Withlock, trăiește în Las Vegas și este super cumnata favorită a lui Rosalie McCarthy?

–         Exact. O unoști? – am zâmbit dându-mi seama că așa era.

–         Dacă o cunosc? Jasper și Emmett sunt cei mai buni prieteni ai mei – a spus zâmbind.

–         Ce mică este lumea – am zâmbit de asemenea.

–         Se pare că tot aveam să ne cunoaștem într-o anume zi. Eu nu am putut asista la nunta lui Jasper, eram în Londra cu tatăl meu la o convenție a medicilor – Edward îmi povestise deja că tatăl lui era chirurg – dar Jasper m-a amenințat că dacă nu am să merg la Baby Shower al copilului său mă va vâna și mă va omorî – a spus râzând și eu m-am gândit că râsul lui era cel mai frumos din lume. Mintal m-am pedepsit pentru acel gând – Bănuiesc că și Alice te-a invitat.

–         Da, m-a invitat. Ceea ce înseamnă că oricum ne-am fi cunoscut peste câteva luni – el a încuviințat.

–         Nu-ți place să dansezi? – m-a întrebat după ce i-a privit pe Jacob și Leah dansând.

–         Nu știu să dansez – i-am spus rușinată – Bietul Jacob chiar a ajuns cu picioarele umflate din cauza alor mele – Edward a râs.

–         Jacob nu a fost niciodată bun la a ghida pe cineva. Totul depinde de persoana cu care dansezi, vino – mi-a spus ridicându-se și întinzându-mi mâna. Eu l-am privit incredulă.

–         Ești nebun? Vrei să-ți pierzi vreun deget? – i-am spus, dar totuși l-am luat de mână și am simțit o căldură ciudată în momentul contactului.

–         Te asigur că nu mă vei călca – am mers până pe ringul de dans și ne-am oprit lângă Jacob și Leah.

–         Frate îți urez noroc. Azi vei pleca șchiopătând – i-a spus Jacob lui Edward râzând.

–         Mă îndoiesc – a fost simplul răspuns al lui.

Edward m-a luat de mijloc și m-a apropiat de el dar respectând distanța. Mi-am pus mâinile pe umerii lui, aș fi părut prea îndrăzneață dacă îl luam de gât, atât pentru iubita lui cât și pentru Jacob. Deși puteam observa că Leah și Jacob nu gândeau la fel. Erau lipți unul de altul, la propriu, dar nu m-am stersat pentru asta, aveam încredere în Jake.

–         Vezi? Deja s-a scurs jumătate din cântec și nu m-ai călcat – a spus Edward zâmbindu-mi. Eu am privit în jos, dar el nu era de acord – nu te uita în jos. Lasă-te ghidată.

–         Ai dreptate. Asta e uimitor. Este prima oară câna dansez fără să antentez la viața altcuiva – el a râs tare.

–         Ești o persoană cu adevărat interesanntă Bella.

–         Interesantă? Ce ciudat. Eu mereu m-am considerat o fată normală, poate prea normală.

–         Deloc. Ești surprinzătoare, spui și faci lucruri la care nu mă aștept. Ceva cu adevărat dificil la fetele din ziua de azi. Majoritatea fac ceea ce un bărbat așteaptă să facă. Acum văd de ce e Jacob cu tine, mereu i-au plăcut femeile dificile.

–         Bine, cu asta ai dreptate frate – a spus Jacob care părea că a ascultat conversația noastră – mi-au trebuit 4 luni ca Bella să-mi acorde o întâlnire și 5 ca să fie iubita mea. Nu știi cât mi-a trebuit pentru alte lucruri – comentariul lui Jacob m-a făcut să roșesc mai rău ca o căpșună, în plus m-am simțit incomodă. Se pare că Edward a observat și când s-a terminat cântecul mi-a propus să ne întoarcem la masă, lucru pentru care i-am mulțumit imediat.

–         Mulțumesc – i-am spus la masă încă rușinată.

–         Stai liniștită, îl cunosc pe Jacob și știu cât de imprudent poate fi – eu am încuviințat recunoscătoare.

–         Ei bine, asta a fost plictisitor. Mereu alegi locuri plictisitoare Edward – a spus Jacob întorcându-se la masă și reluându-și locul.

–         Da. Tipul ăsta chiar știe să se distreze – a spus Leah și pentru prima oară am văzut-o zâmbind. A luat o înghițitură din băutura ei, s-a apropiat de Edward și i-a dat un sărut pasional. Edward părea surprins și am putut să văd că i-a întors sărutul, dar s-a depărtat de ea bând. I-a spus ceva ce nu am auzit și ea s-a așezat pufnind. Jacob a râs.

–         Căutați-vă un hotel – dar se pare că era invidios și mi-a dat un sărut tot pasional, ca de obicei nu i-am răspuns. Mereu mă incomodau acest tip de săruturi în special în locurile publice. Așa că s-a îndepărtat repde și deși zâmbea am putut observa că era supărat din cauza respingerii mele. L-a chemat pe chelner și i-a cerut o băutură dublă.

–         Jacob, nu mai bea atât. Trebuie să conduci la întoarcere, în plus deja este foarte târziu – am spus uitându-mă la ceas care indica ora 1 noaptea. Jacob a pufnit.

–         Cred că Bella are dreptate. Este târziu și eu trebuie să merg la spital mâine – a spus Edward făcându-i un semn ospătarului pentru notă.

–         Lucrezi? – am înterbat.

–         Din păcate nu, dar Carlisle lucrează aici în Chicago de ceva timp și câteodată mă cheamă să asist la unele operații – a spus entuziasmat.

–         Edward, m-am plictisit. Să mergem – l-a întrerupt Leah nepoliticos. Edward și-a dat ochii peste cap pe furiș, dar eu am prins gestul. Chelnerul a venit și Jacob și Edward au avut o mică discuție despre cine plătește nota. Câștigătorul a fost Edward, deoarece el propusese ieșirea.

–         Bine, să mergem – a spus Edward după ce Leah s-a plâns din nou că s-a plictisit. S-a ridiat de la masă și se vdea puțin supărat pentru expresia de nemulțumire a fetei – a fost o plăcere să te revăd Jacob. Sper să ne mai vedem. A fost o plăcere să te cunosc Bella – a spus cu privirea fericită și sinceră acum. Jacob și cu mine ne-am ridicat.

–         Asta sper frate – a spus Jacob.

–         De asemenea a fost o plăcere să vă cunosc – am spus deși nu a fost tocmai o plăcere să o cunosc pe Leah.

Ne-am îndretpat toți patru spre ieșire și ne-am urcat în mașinile cu care am venit.  Edward a pomenit despre a ne întâlni din nou la cantina de la universitate și eu am acceptat. Când am pornit mașina, Jacob a mers spre apartamentul lui și eu mi-am imaginat care era motivul. Când am intrat în apartamentul lui a început să mă sărute și să mă mângâie disperat. De data asta nu am vrut să mă opun și să mă cert cu el, așa că l-am lăsat să continue. Am participat puțin, dar adevărul este că nu aveam chef să fiu cu Jacob, dar el fie nu și-a dat seama fie s-a prefăcut că nu-și dă seama, pentru că m-a dus până în camera lui.

Mi-a scos hainele într-un mod brusc, lucru pe care nu-l mai făcuse niciodată. El mereu era răbdător și liniștit. Când amândoi am fost dezbrăcați s-a depărtat pentru a căuta un prezervativ în noptieră. Era evidentă privirea lui nemulțumită pentru că folosea prezervativul. Acum că-mi amintesc, niciodată nu i-am spus lui Jacob că începusem să mă protejez, dar îi voi spune mai târziu. Azi nu aveam chef să vorbesc, doar așteptam să se trmine mai repede.

După ce și-a pus prezervativul, m-a penetrat puternic. Eu am scos un țipăt mai mult de durere decât de plăcere. Nu eram deloc excitată. Dar e a crezut că era de plăcere și a început să geamă tare. Alt lucru care nu-mi plăcea. Jacob era prea zgomotos. Suna de parcă îl omora cineva nu că ar face dragoste. În plus mereu folosea cuvinte obscene în timpul actului. Era unul din motivele pentru care mă simțeam incomodă, mă făcea să mă simt ca o curvă.

Urletele lui au continuat să crească și de fiecare dată erau mai putrnice. Jacob avea ochii închiși și gura deschisă în timp ce accelera ritmul. Începea să mă doară între picioare, penetrările lui erau prea dure și nu eram obișnuită.

–         Jacob! – am spus gâfâind cum am putut – Jacob! – am ridicat puțin vocea.

–         Da iubito, spune-mi numele… este așa stimulant… ahh – se pare că interpreta greșit. A continuat cu uletele lui și eu ajungeam la culmea disperării.

–         Așteaptă! Oprește-te Jacob! Mă rănești! – aproape am țipat văzând că nu se oprea. El s-a oprit imediat.

–         Scuze Bella. Eu… m-am lăsat dus de val… îmi pare rău – mi-a spus cu părere de rău. Eu l-am împins de umeri și m-am despărțit de el în timp ce căutam cearceaful pentru a mă acoperi.

–         Ce s-a întâmplat? Niciodată nu ai fost așa dur cu mine – i-am reproșat.

–         Îmi pare rău Bella. M-am lăsat dus de val, mă gândeam la… nimic. Iartă-mă, te rog.

–         Du-mă acasă – m-a privit surprins.

–         Dar Bella, dacă vrei rămâi. Nu vom face nimic, dar nu pleca așa.

–         Vreau să merg acasă Jacob – i-am spus serioasă. El a suspinat frustrat.

–         Bine, să mergem – s-a ridicat și a început să se îmbrace fără chef. Eu făceam același lucru și în mai puțin de 5 minute aveam din nou hainele puse.

Drumul până la apartamentul meu a fost tăcut. Eu eram pierdută în gândurile mele și am încercat să-i evit privirea cât mai mult posibil. Jacob părea rușinat și incomod. M-a lăsat la apartamentul meu și a plecat repede. De data asta nu a mai încercat să mă sărute. Mă simțeam rău pentru el. Știam că problema e la mine. Eu eram cea care se simțea incmodă fiind cu el, dar nu puteam schimba lucrurile.

Am intrat în apartamentul meu și m-am simit sigură. Era refugiul meu. Acolo mă simțeam în pace. Niciodată nu am permis ca Jacob să ajungă undeva mai departe de niște săruturi în acest loc. Mă simțeam ca și cum mi-aș fi violat propria intimitate. Știam că nu aș fi putut să văd apartamentul cu aceeași liniște după asta. Am intrat în baie și mi-am făcut un duș cu apă caldă ca să mă relaxez. Apoi m-am pus în pat și am adormit imediat.

________________________________________________________________________

Acesta a fost primul capitol. Sper că v-a plăcut. Voi căuta să traduc și să postez repede și capitolele următoare. Fanficul are în total 4 capitole, dar sunt cam lungi, deci probabil îmi va lua ceva:D Îmi cer scuze pentru eventualele greșeli.

Capitolul este de asemenea și un cadou pentru Bianca, care acum nu mai poate să spună că nu are șanse să intre în Hasdeu. Felicitări pentru notele de la examene:)

18 thoughts on “Capitolul 1

  1. ei bine, asta a fost paremi-se doar un capitol introductiv, mai mult ai prezentat personajele, si a fost interesant, dar asteptam next-ul cat mai curand….

    Like

  2. Nu pot sa creedddd !!! De ce comentez asa tarziu:((((( Pff…..
    Ba da pot sa spun ca nu am sanse..pentru ca mai sunt 2 nu 3 clase:((((
    Revenind la capitol:X:X:x Este GENIAL!!! Clar intre Leah si Jake pare a fi ceva:-?
    Abia astept sa pui capitolul urmator:X:X:X:X:X:X
    Succes in continuare!! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

    Like

    1. Dau cu tine! Lasă că ai toate șansele din lume. Vrei să punem și pentru asta pariu?
      Mă bucur că ți-a plăcut capitolul:) Următorul în zilele ce urmează:D
      Mulțumesc:*:*:*:*:* Succes și ție:*:*>:D<

      Like

  3. imi place mult , e super fain , si trebuie sa recunosc ca titlul ficului m’a atrat ( stiu si eu spaniola :* ) si ma gandesc ca vor deveni amanti , abia astept sa vad ce se intampla , ma duc la next si app , traduci excelent :*:*:*

    Like

  4. Deci daca nu ii omoara cineva pe Jacob si Leah…o fac eu!! pe bune!!! edwadr si bella au atatea in comne un..sunt atat de dragutiii:x;x
    Si acum, serios, patru capitole!!!?? Nici nu ne obisnuim bine, ca gata, anunti ca s-a terminat:((
    Foarte frumos si ma gasesti la capitolul 2:x

    Like

    1. Eu nu m-aș grăbi să-i omor. Vei vedea de ce:) Din păcate da, doar patru capitole. Aceasta a fost decizia autoarei. Oricum, ficul este minunat:)

      Like

  5. Ce pacat ca e asa mic.
    Edward si Bella sunt nascuti unul pt altul.
    Bella este ca o floare , iar Jacob ca un maracine.
    Sper sa se sfârșească relatia dintre ei nu imi place deloc.
    A fost super cap. am si ras , FELICITARII!

    Like

  6. wow Edward si Leah a fost un soc la inceput.Niciodata nu m-am gandit la ei in felul acesta, dar Bella si Edward se potrivesc de minune!:*Super capitolul

    Like

Leave a comment