Capitolul 3

În dimineața următoare, așa cum am promis, eram în apartamentul lui foarte devreme. În timp ce el se schimba eu mă uitam la apartamentul lui. Era cu adevărat drăguț, se potrivea cu personalitatea lui. Era elegant, dar nu foarte ostentativ. De asemenea am văzut și un pian alb și mi-am amintit că Edward cânta. Mi-am amintit de noaptea pe care am petrecut-o după ce am mâncat și am făcut un scurt duș; am făcut dragoste de încă câteva ori. Apoi după miezul nopții ne-am trezit și am făcut-o din nou. Mă simțeam puțin rușinată pentru asta. Cred că am făcut dragoste de mai multe ori cu Edward într-o noapte decât am făcut cu Jacob într-un an și jumătate de când suntem împreună. Dar nu îmi pare rău. M-am simțit ca niciodată în toată viața, Edward mă făcea să mă simt cu adevărat bine.

Când Edward a ieșit am decis că el va merge cu Volvoul lui, iar eu cu camioneta mea veche. Când am ajuns la universitate ne-am spus la revedere ca de obicei și am stabilit să ne întâlnim la prânz. Toată dimineața am fost distrată. Nu puteam să-mi scot din cap momentele din noaptea trecută cu Edward. În plus mă tot gândeam ce se va întâmpla în continuare. Să fiu implicată în 2 relații nu este ceva ce aș face, dar având în vedere circumstanțele și fiind sinceră cu mine însămi, mă simțeam cam emoționată, nu pentru că eram cu doi băieți în același timp, ci pentru că-i întorceam lui Jacob trădarea lui. În plus, în interiorul meu, mă simțeam foare bine să am o relație cu Edward, deși definită ca amanți nu-mi plăcea foarte mult, nu mă puteam aștepta la mai mult. Prânzul a venit în sfârșit și cu el fericirea vieții mele, aveam să-l văd pe Edward. Eram cam îngrijorată din cauza acelei afecțiuni și atașare dintr-o dată față de el. Dar nici nu îmi păsa, voi avea timp suficient să analizez lucrurile, acum mă voi bucura de ce am.

Îmi așteptam rândul pentru a-mi cumpăra prânzul și m-am uitat repede prin prejur, dar Edward încă nu ajunsese. Angela și Ben deja stăteau la masa obișnuită așa că m-am grăbit să-mi iau prânzul. Mi-am luat o salată, un măr și un suc de portocale. M-am întors repede, puțin cam distrată și am intrat în cineva. Tăvile amândurora au căzut pe jos și cu puțin noroc eu nu am căzut împreună cu ele.

–         Îmi pare rău. Eram distrată și nu te-am văzut – i-am spus băiatului blond cu ochi albaștri cu care mă ciocnisem. El mi-a zâmbit.

–         Liniștește-te dulceață, o să-mi plătești oricum – a spus cu un zâmbet ștrengăresc care nu semăna deloc cu cel al lui Edward. Ba chiar mi se părea amuzant, era foarte comic.

–         Sigur că da, îți voi cumpăra alt prânz.

–         Nu, nu înțelegi iubire. Va trebui să-mi dai un sărut – mi-a spus arogant. Eram pe punctul de a deschide gura să-l insult, dar am simțit un braț puternic în jurul taliei mele.

–         Ce păcat Newton, dar Bella nu-ți va da niciun sărut. Nici măcar nu-ți va plăti prânzul. Am văzut clar când ai apărut în calea ei profitând că era distrasă – a spus Edward, iar eu eram surprinsă de cât de jos putea ajunge tipul.

–         Și pe tine ce te interesează Cullen? Cine ești tu? Apărătorul poporului sau ceva de genul? – a spus în bătaie de joc.

–         Nimeni, pur și simplu sunt iubitul Bellei – atât băiatul cât și eu am rămas surprinși. Deși el nu a observat surprinderea mea și am putut observa că în jurul meu toată sala era atentă la conversație și erau la fel de uimiți ca și mine.

–         Îmi cer scuze Cullen, nu știam – a spus temător și s-a retras. Edward m-a luat de mână, a luat o tavă cu mâna liberă și a început să o umple cu ceea ce cumpărasem eu înainte.

–         Trebuia să-l pun să-ți cumpere alt prânz – a spus el pe un ton pe care nu-l ascultasem niciodată, doar am putut să recunosc o amestecătură de furie și poate, gelozie? Apoi am pornit spre masa unde ne așteptau prietenii mei, am văzut cum Angela și Ben mă priveau uimiți și mulțumiți.

–         De ce i-ai spus că suntem iubiți Edward? – l-am înterbat încer înainte să ajungem la masă.

–         Dacă nu aș fi făcut-o, niciodată nu ai fi scăpat de Mike Newton. Este cel mai imbecil și insistent om pe care îl cunosc. În plus, nu văd nimic rău în asta. Te deranjează? – eu am negat repede din cap. El mi-a zâmbit – În plus, deșși mi-ai spus să nu punem titlu relației noastre, eu am preferat să o fac și așa este cum vrea să o numesc. În alt fel mi s-ar părea prea rece.

–         Ai dreptate – i-am spus zâmbind din nou. Eu eram mai mult decât fericită. Acum toată universitatea știa că eram iubita popularului Edward Cullen. Viața nu putea merge mai bine, cel puțin pentru un moment.

Când am ajuns la masă felicitările pe care le-am primit de la prietenii noștri nu au întârziat, dar și câteva reproșuri că nu le-am spus înainte. Edward le-a spus că abia ieri am formalizat relația și că nu am putut să le dăm vestea până acum. Angela m-a îmbrățișat și mi-a urac noroc, dar am putut observaa că era confuză. Până ieri, pentru ea, eu eram iubita lui Jacob Black, dar discretă cum e mereu, nu a întrebat nimic. La universitaate nu era o problemă să fim iubiți. Singurii mei confidenți sunt Angela și Ben și știu că ei nu vor spune nimic. Dar nici nu mă gândesc să le dau detalii despre viața mea personală. Jacob nu vine prea des pe aici și după cum a spus Edward, nici Leah. Așa că nimeni în afară de cei prezenți nu știe despre relațiile noastre anterioare.

Prânzul s-a terminat repede și eu am suspinat ușurată. Simțeam privirile intense ale tuturor asupra mea și multele comentarii discrete, care sigur le puteam auzi la 10 metri. Edward m-a îmbrățișat după umeri și mi-a dat un sărut pe frunte ca să mă relaxez înainte de a ne îndrepta spre ore. Apoi am stabilit că va veni la aprtamentul meu și vom petrece ziua împreună.

Sfârșitul săptămânii a venit, era sâmbătă și mâine Jacob va veni. Trebuia să recunosc că eram dezamăgită pentru asta. Săptămâna asta a fost fantastică. Am ieșit cu Edward aproape în fiecare zi, ne comportam ca și cum chiar am fi împreună. Am mers la film, la cină, mă însoțea la cumpărături la supermarket, ba chiar am rămas de câteva ori la apartamentul lui să dorm, i-am gătit prânzul și i-am prgătit micul dejun. Era ca și cum aveam o relație de câțiva ani buni. Încrederea și complicitatea era cu adevărat mare.

Intimitatea era ceva minunat. Am învățat multe lucruri și am experimentat multe senzații. Edward era foarte răbdătorcu mine și deși cu el nu era necesară chiar atât de multă înțelegere, mă simțeam mai încrezătoare penru a realiza lucrurile. Edward mereu încerca să meargă încet ca să ne sincronizăm. Niciodată nu m-am gândit că viața mea sexuală va ajunge atât de grozavă. Într-adevăr Alice avea dreptate. Problema nu era a mea, problema era că nu mă simțeam bine cu Jacob și nu suntem compatibili din punct de vedere sexual. Dacă i-aș fi spus acelui demon, mă aștepta o mare mustrare din partea ei și un și mai mare „ți-am spus eu”.

Soneria de la cuptor m-a readus la realitate. Făceam un tort de ciocolată. Edward și cu mine decisesem să petrecem ultima zi „liberă” aici în casa mea, așa că voiam să-i fac o surpriză. Am scos tortul și am îneput să-l decorez. Tocmai când puteam ultima căpșună am simțit cum ușa principală de la apartamentul meu se deschisese. Edward ajunsese deja. Îi dădusem o copie de la cheie. Nici măcar Jacob nu avea una, dar catgoric relația mea cu Edward nu era aceeași, așa că mi-am permis luxul să fac ce aveam chef.

–         Bună – mi-a spus înccet în ureche în timp ce mă îmbrățișa de la spate și îmi săruta gâtul.

–         Bună. Ai auns la timp. Uite ce ți-am pregătit – i-am spus arătându-i mândră tortul.

–         Miroase delicios. L-ai făcut doar pentru mine? – eu i-am zâmbit – Mulțumesc – a spus sărutându-mă pe obraz – arată cu adevărat bine – apoi l-am simțit suspinând și devenind serios.

–         S-a întâmplat ceva? – i-am spus întorcându-mă.

–         Leah m-a sunat acum jumătate de oră – nu am putut evita și am devenit agitată.

–         Ce ți-a spus?

–         Pur și simplu mi-a confirmat că vine mâine la prânz – a spus indiferent. Am suspinat ușurată. Credeam că i-a spus adevărul și el a iertat-o.

–         Jacob nici măcar nu m-a sunat. Deși cred că e mai bine așa. Ar fi foarte ipocrit să se dea drept iubitul preocupat, care nu e – Edward a aprobat și s-a apropiat pentru a mă săruta pe buze.

M-a blocat între masa din bucătărie și el. Tensiunea sexuală era puternic prezentă în aer. Mi-am pus mâinile pe gâtul lui ca să-l aduc mai aproape de mine. Edward a început să mă mângâie pe adbomen pe sub bluza. Urca mâinile încet spre sânii mei, dar înainte să ajungă să-i atingă, mobilul meu a sunat șia  vibrat în buzunarul de la pantalonii mei, iar eu am tresărit. Ne-am separat imediat râzând de reacția mea. Am scos repede telefonul dar când am văzut cine mă suna privirea mi s-a schimbat total.

–         Este Jacob – i-am spus. Edward mă privea.

–         Răspunde-i. Cel mai sigur de sună ca să te anunțe de întoarcerea lui – eu am aprobat. Am luat telefonul agitată și m-am pregătit să răspund.

–         O să-l pun pe difuzor – Edward a aprobat – alo? – am spus ca și cum nu văzusem cine sunase.

–         Bună iubito, ce mai faci? – atât eu, cât și Edward ne-am dat ochii peste cap în fața tonului lui drăgăstos.

–         Bună Jacob. Bine, și tu? – i-am răspuns sec.

–         Ești supărată, nu? Iartă-mă iubire, am fost destul de ocupat și nu am putut să te sun până acum. A fost destul de complicată treaba pe aici. Doar știi cum sunt oamenii din New York – Câine blestemat, nenorocit și cinic.

–         Te înțeleg Jacob, nu trebuie să-mi dai explicații. Îmi imaginez că ai multă treabă. Doar că sunt puțin cam obosită. Am avut multe proiecte la universitate – dacă el putea să mintă, la fel puteam și eu. Deși ce-am spus nu ea chiar o minciună. Evident nu ăsta era motivul pentru care îl tratam cu frivolitate. Edward mă pivea zâmbind ștrengar.

–         Sigur! Acum că-mi amintesc, mai ai puțin și termini semestrul. Trebuie să fii epuizată. Bine iubito, atunci te las ca să te odihnești. Doar voiam să te anunț că mă întorc mâine pe la prânz. Ar fi genial dacă am ieși puțin. Ce zici dacă-l suni pe Edward și aranjezi o ieșire în patru? Nu ne-am văzut de mult și aș vrea să vă revăd – eu m-am încruntat.

–         Sigur. Ar fi genial – a spus un un fals entuziasm – chiar acum îl sun ca să aranjăm locul și ora… Jacob, nu ai vrea să trec să te iau de la aeroport? – l-am întrebat privindu-l pe Edward care a zâmbit la ideea mea. Evident că va spune că nu, doar ajungeau amândoi împreună.

–         Ehm… Ar fi mai bine să nu iubito… doar… trebuie să de odihnești. Nu-ți face griji pentru mine – eu nu am insistat și nu am spus nimic la scuza lui jalnică. Asta doar confirma ceea ce gândeam.

–         Okey, atunci ne vedem mâine.

–         Pe mâine iubito. Te iubesc – i-am închis fără să-i răspund. Cum putea să fie așa de ipocrit?

–         Ce cinic! – mi-a spus Edward – Cel puțin Leah m-a tratat cu mai multă frivolitate – mi-a spus zâmbind.

–         Ce vom face mâine? – l-am întrebat.

–         Ce vrea el. Vom face o ieșire ca între prieteni și vom analiza puțin lucrurile. Deși este cel mai sigur ce se va întâmpla, vreau să văd câte vor face în prezența noastră și cât de nerușinați pot fi.

–         Da, acum că o spui, nu m-am gândit la asta – Edward mi-a dat un sărut pe buze, foarte pasional, ceva ce m-a surprins. L-am privit în ochi după sărut și mă privea foare serios.

–         Bela – l-am privit siplu îndemnându-l să continue – Nu vreau ca Jacob să te atingă – privirea lui arăta posesivitate. Nicidată nu am simțit ca un bărbat să fie posesiv și îmi plăcea că Edward era cu mine. M-a îmbrățișat strâns – Nu vreau să fii cu el. Nu vreau nici să te sărute, nici să te mângâie. Promite-mi că vei face tot posibilul să-l îndepărtezi.

–         Și tu crezi că vreau să mă atingă? – i-am spus privindu-l în ochi ca să vadă că eram sinceră – În special după ce știu că m-a înșelat? Cine știe dacă m-a mai înșelat și înainte și eu n-am aflat. În plus – am spus coborând privirea – după ce am fost cu tine și cât de bine m-am simțit alături de tine, mă îndoiesc că aș vrea ca altul să mă atingă – din nou cuvintele au ieșit pe buzele mele fără să le pot controla. Îi făceam confesiuni prea mari și poate îl speriam – Și tu? Nici eu nu vreau ca Leah să te atingă – i-am strâns brațul cu mai multe forță.

–         Nu trebuie nici să mi-o spui. Nici eu nu vreau să fiu cu altcineva Bella. După timpul petrecut împreună, mă îndoiesc că mă voi simți comod cu altcineva – indirect confesam niște lucruri foarte importante, dar nu insistam asupra lor.

Ne-am sărutat și mângâiat pentru un timp lung. Apoi pasiunea ne-a invadat și nu am putut să o controlăm. Am ajuns să facem dragoste pe masa din bucătăria mea. Cu Edward nu conta locul și nici circumstanțele. Orice moment era bun să fim împreună. După ce ne-am iubit cu disperare, Edward m-a ajutat să fac cina. Am mâncat printre discuții și râsete. Trebuia să profităm de ultima noapte în care eram singuri. De mâine, va începe adevăratul joc și adevărata răzbunare. Noaptea asta Edward a rămas să doarmă la mine.

Mă aranjam pentru ieșire. Jacob m-a sunat acum 15 minute și era pe punctul de a ajunge. Aveam să cinăm la un Restaurant-Bar modern. Edward alesese locul și mie mi-a plăcut foarte mult. Am petrecut destul timp ca să mă aranjez. Purtam o fustă de blugi, era aproape nouă, un cadou de la Alice și nu prea o purtam. Dar în noaptea asta voiam să fiu radiantă, atât ca să-i arăt lui Jacob ce pierdea, dar în principal ca să-i placă lui Edward. Aveam o bluză neagră, niște botine negre cu un toc mic. Mi-am lăsat părul desprins. Nu am vrut să mă machez ca de obicei și m-am dat cu puțină loțiune de frezii.

Peste câteva minute am auzit soneria de la ușă. Zâmbind m-am ridicat. Să înceapă spectacolul! Mi-am amintit și cuvintele lui Edward legate de avertismentul lui ca Jacob să nu mă atingă. Va fi ușor. Eram o specialită în a-l evita. Mi-am luat geanta, telefonul și cheile. Am mers repede la ușă și am deschis. Jacob mă aștepta sprijinit de tocul ușii și-mi dăruia unul din zâmbetele lui orbitoare. Acum că mă gândeam mai bine, nu mai mă orbeau atât de mult. Văzându-l atât de calm mă făcea să vreau să-i dau un pumn în față ca să-i schimb expresia.

–         Bună iubito! Mi-ai lipsit – mi-a spus animat. Da, sigur că ți-am lipsit. Tâmpitule.

–         Bună Jake. Și tu mi-ai lipsit – am spus închizând repede ușa. El voia să mă sărute, dar m-am prefăcut că-mi cădeau cheile și m-am aplexat repede cu scuza de a le recupera – Să mergem, nu vreau să întârziem – i-am spus mai liniștită. EL a zâmbit, dar și-a dat seama că l-am evitat. Poate credecă sunt supărată pentru că nu m-a sunat în cele două săptămâni.

În drum spre local, am vorbit cât mai liniștită posibil, dar l-am întrebat special de călătoria lui, despre treburile pe care le-a făcut, locurile în care a fost, contractele pe care le-a senat. Se pare că-și repetase destul de bine rolul, dar câteodată nu mai știa ce să spună. Sunt sigură că nu se aștepta la atâtea întrebări din partea mea. L-am văzut suspinând liniștit când am ajuns, era agitat.

Am intrat în local, Edward rezervase dinainte, așadar chelnerul ne-a dus la locul nostru. Când am ajuns Edward și Leah deja erau la masă. Surprinzător amândoi s-au ridicat, gest la care nu mă așteptam de la Leah, ca să ne salute. După cum am stabilit cu Edward, l-am lăsat pe Jacob să-i salute primul. Pe Edward l-a îmbrățișat ca de obicei, dar cu Leah, privirile spuneau totul. Sau poate pentru că noi deja știam de ce s-a întâmplat. A salutat-o cu un sărut pe obraz, un sărut mai departe de obraz și mai aproape de buze. Când a fost rândul meu, m-am apropiat de Edward și el mi-a dat un sărut pe obraz, presându-și puternic buzele pe obrazul meu și ținându-mă de mâini. Pe Leah am salutat-o dând din cap și ea doar m-a privit de sus. Se credea super femeia, probabil se gândea că eu eram proasta și naiva în relația asta. Dacă ar ști ea.

–         Ce bine e să te văd din nou Jacob. Cum ți-a mers în călătoria de afaceri? – Jacob a zâmbit mulțumit. Da, i-a mers foarte bine, asta se vedea. Am observat că Leah zâmbea puțin.

–         Minunat, a fost o călătorie bună – a spus Jacob entuziasmat.

–         Pot vedea asta. Curios… Leah a fost plecat tot două săptămâni și a ajuns azi.

–         A, da? – a întrebat Jacob agitat – Ce coincidență. Ați comandat? – a schimbat el tema.

–         Nu, vă așteptam – a spus Leah.

–         Atunci să comandăm – a spus Jacob și a chemat chelnerul.

Cina a decurs liniștit. Edward și cu mine ne aruncam priviri fugitive din când în când. L-am văzut privindu-mă pe ascuns de câteva ori, iar eu făceam la fel cu el. Dar nu numai noi. Leah și Jacob făceau același lucru, deși Leah într-o formă mai nerușinată. Îi zâmbea lui Jacob când el făcea unele comentarii și îi trimitea priviri îndrăznețe de câteva ori.

Se pare că Jacob s-a simțit incomod pentru că Leah era prea directă și a încercat să ascundă asta luându-mă de mână pe sub masă. M-am desprins repede de el cu scuza de a bea apă și nu mi-am mai pus mâna aproape de a lui. Edward m-a privit și a zâmbit. Era evident că-i făcea plăcere să-l evit pe Jacob, așa cum el mi-a spus. Dar lui Leah nu i-a plăcut gestul lui Jacob și atunci s-a folosit de Edward pentru a-l face gelos. Și-a trecut mâna după umerii lui și s-a apropiat pentru a-l săruta. Edward s-a prefăcut că se îneacă cu băutura lui pentru a scăpa. Și eu am zâmbit văzând acestea.

–         Dansăm? – m-a întrebat Jacob când am terminat desertul.

–         Știi că nu-mi place. De ce nu o inviți pe Leah? Ei sigur îi place să danseze – i-am spus liniștită.

–         Bună idee. Dansezi, Leah? – i-a spus cu atâta seriozitate că m-a surprins. Ea nu a răspuns, pur și simplu s-a ridicat și s-au dus să danseze. După ce au plecat am suspinat liniștită.

–         Nu pot să cred cât de cinici sunt – i-am spus lui Edward văzând cum ei dansau cam apropiați.

–         Mie nu-mi vine atât de greu să cred, înainte mă așteptam la asta – eu am aprobat și i-am zâmbit – Ești foarte frumoasă Bella. Toate astea pentru Jacob? – mi-a spus puțin cam gelos.

–         Nu neg că pe de-o parte vreau să vadă ce pierde, dar, dacă m-am aranjat atât a fost pentru tine – i-am spus roșind. Edward a zâmbit.

–         Trebuie să spun că deși nu este nevoie să te aranjezi pentru mine, tu mereu ești frumosă, azi mă bucur că ai făcut-o. Ești într-adevăr foarte frumoasă și mor să te sărut – mi-a spus privindu-mă fix. Am simțit descărcări electrice în tot corpul în fața intensității privirii lui și a acelei afirmații – Am o idee – mi-a spus.

–         În legătură cu ce? – am întrebat văzându-l că se ridică de la masă.

–         Peste cinci minute, du-te la baie – și fără alte explicații s-a apropiad de Jacob și de Leah, a vorbit cu ei câteva secunde și s-a îndreptat spre ieșire. Ce plănuia? Peste cinci minute m-am îndreptat spre baie. Jacob și Leah se îndreptau spre masă.

–         Unde te duci iubito? – m-a întrebat Jacob.

–         Merg la toaletă – i-am răspuns simplu. El a aprobay și i-am văzut așezându-se la masă și comandând ceva de băut.

Am ajuns la baie și m-am uitat peste tot, dar nu era nici urmă de Edward. Am intrat în baie femeilor și m-am uitat în oglindă. Apoi m-am spălat pe mâini și le uscam când am simțit că m-a apucat cineva de mijloc și mă săruta cu disperare. Era Edward, buzele lui erau inconfundabile. Mi-am trecut mâinile după gâtul lui, fără să-mi pese de locul în care ne aflam și i-am răspuns în egală măsură.

–         Abia așteptam să fac asta – mi-a spus când am  terminat sărutul.

–         Și eu – i-am mărturisit. Îl privisem toată noaptea și mi-am dorit să fiu eu cea care stătea lângă el și care să-l poată îmbrățișa și săruta în fața tuturor. Edward s-a uitat în jur și apoi m-am împins repede spre un loc privat, a închis ușa și m-a lipit de ea în timp ce mă săruta și mă mângâia.

–         Hainele astea te fac foarte sexy Bella – mi-a spus întrerupând sărutul. Mi-a mângâiat picioarele și a început să urce mâinile pe coapsele mele ridicând și fusta. Și-a băgat mâna între piciorele mele și m-a mângâiat intim. Eu am gemut încet, nu voiam să ne asculte cineva.

–         Edward – i-am spus, aproape șoptit – Aici nu, ne poate vedea cineva – a mărit intensitatea mâgnâierilor lui.

–         Nu ai făcut-o niciodată într-un loc public? – m-a întrebat cu o voce răgușită.

–         Nu.

–         Nici eu, dar putem încerca.

Nu am mai putut gândi rațional în fața senzualității vocii lui. Imediat mi-am coborât mâinile până la pantalonii lui Edward și i-am desfăcut. Când Edward a fost suficient de liber, m-a apucat de șolduri și m-a ridicat în timp ce mă penetra. Eu mi-am îngropat capul în pieptul lui pentru a-mi opri gemetele. Împingerile lui Edward erau din ce în ce mai puternice și constatne, dar în niciun moment nu au devenit bruște. Ne-am sărutat pasional,  mai mult pentru a-mi opri gemetele. Nu a durat mult, dar momentul ne-a mărit excitația. În plus, creierul meu tot remarca că suntem într-un loc public.

–         Ești a mea Bella. Nu voi lăsa pe nimeni altcineva să te atingă în afară de mine – mi-a spus Edward încet și m-a mușcat încet de gât, apoi m-a sărutat pe gură. Nu am putut să nu mă gândesc că mușcătura lui era un fel de a-și marca teritoriul, dar îmi plăcea.

–         Nu vreau să fiu a nimănui altcuiva Edward – apoi el mi-a aranjat hainele și  pe ale sale. A deschis ușa, nu înainte de a privi în jur ca să nu fie nimeni.

–         Mai așteaptă puțin să ieși – și dându-mi un sărut rapid pe gură, a plecat.

Am respirat ușurată văzând că în baie nu era nimeni. M-am uitat în oglindă și mi-am aranjat părul. Am putut observa strălucirea din ochii mei și m-am înroșit amintindu-mi motivul. După câteva minute m-am întors la masă, Jacob și Leah dansau, iar Edward deja era la masă. Dar ei nici nu m-au observat. Puteam să fi întârziat ore și ei nu și-ar fi dat seama. Când m-am așezat, Edward mi-a făcut cu ochiul și mi-a oferit ceva de băut. Eu am acceptat imediat, eram însetată. În plus nu puteam să-mi scot din minte momentul pe care tocmai îl trăisem.

După un moment Jacob și Leah s-au întors la masă. Vorbeam foarte animat toți patru și m-a surprins că nu mă simțeam vinovată că am făcut dragoste cu prietenul iubitului meu chiar sub nasul lui. Dimpotrivă, mă simțeam foarte plăcut. Jumătate de oră mai târziu ne-am dus la mașini pentru a ne întoarce acasă. I-am spus la revedere lui Jacob repede în mașină susținând că eram obosită. El nu a comentat și a acceptat. În noaptea asta am dormit ca niciodată, experiența din baie m-a umplut de adrenalină și aveam mereu pe chip un zâmbet tâmpit.

Ziua următoare Jacob a trecut pe la casa mea pentru a petrece după-amiaza cu mine după ce a ajuns de la universitate. A fost foarte plictisitor. Nu mă mai distram cu Jacob ca înainte sau poate deja mi-am pierdut interesul față de el, dar nimic din ce făcea nu mi se părea important. Era bine că Jacob știa că pentru mine, apartamentul meu era sfânt, așa că nu a trebuit să mă preocup pentru nicio insinuare. I-am evitat câteva săruturi, el a înțeles și nu a mai încercat nimic. A făcut câteva comentarii care mi-au dat de înțeles că Jacob credea că sunt supărată că nu m-a sunat aceste două săptămâni. Adevărul e că asta era în favoarea mea. El putea să creadă ce voia și dacă ideile lui mă ajutau să fiu mai departe de el, erau utile. Cu scuza că aveam de făcut o treabă pentru universitate am putut să scap de el mai devreme.

Marți Edward a fost din nou drăgostos cu mine, după ce i-am spus că Jacob a fost în apartamentul meu noaptea trecută a devenit gelos și posesiv. Îmi plăcea că era așa, mă făcea să mă simt chiar bine. El mi-a spus că Leah nu l-a viziat și nici el pe ea. Doar au vorbit la telefon ieri după-amiaza. Când am terminat prânzul i-am propus lui Edward să-și petreacă restul zilei la mine acasă. El a acceptat, dar am stabilit că îl voi însoți să-și lase mașina acasă și apoi vom merge la mine cu camioneta mea. Nu ne convenea ca mașina lui să fie văzută în parcare.

Am ajuns la apartamentul meu și ne-am așezat pe canapea în sufragerie și am luat ceva pentru a ne răcori. Dar când ne-am terminat băuturile, Edward s-a aporpiat de mine ca un leu atacându-și prada. A început să mă sărute și să mă mângâie suav, în timp ce-mi dădea jos hainele. M-a întins pe canapea când am rămas dezbrăcată, în timp ce el rămânea cu toate hainele lui. A început să-mi sărute tot corpul, gâtul, umerii, brațele, a stat mai mult timp asupra sânilor mei, apoi a coborât spre buric și am scos un geamăt când l-am simit coborând spre intimitatea mea. Edward și-a ridicat privirea pentru a cere permisiunea și eu i-am acordat-o. Buzele și limba lui au făcut minuni. Nu a durat mult până am avut unul din cele mai bune orgasme la care el mă făcuse să ajung.

S-a întins asupra mea și m-a sărutat pe gură, făcându-mă să-mi simt propriul gust. L-am împins până stătea așezat și m-am pus călare deasupra lui în timp ce-l sărutam și dezbrăcam. Voiam să-i întorc favoarea, voiam să-i fac același lucru pe care mi l-a făcut cu câteva momente în urmă și nu doar pentru că mă simțeam datoare, ci pentru că abia așteptam să-i simt gustul, voiam să experimentez această altă fațetă a sexului. Când eram cu mâinile pe pantalonii lui l-am privit direct în ochi.

–         Nu trebuie să o faci – mi-a spus înțelegându-mi intențiile. Eu am zâmbit. Jacob m-a rugat de nenumărate ori să o fac și eu pur și simplu am negat. Și acum că eu eram cea care voia să i-o facă lui Edward , el era cel care avea îndoieli… Edward era cu adevărat unic.

–         Vreau să o fac Edward – i-am spus foarte serioasă – nu doar ca să-ți întorc favoarea, ci cu adevărat vreau să o fac – Edward a suspinat în timp ce închidea ochii. Nu știam dacă de la excitația ideii mintale sau era modul lui de a-mi spune da – Doar te rog să ai răbdre, va fi prima oară când o fac.

El s-a apropiat de mine și m-a sărutat pasional. M-a ajutat să scap de pantalonii și de boxerii lui. Am imitat mișcările lui anterioare și am început să cobor pe corpul lui în timp ce-l sărutam. Când am ajuns la erecția lui, m-am îndoit dacă puteam. Nu de scârbă, ci de mărime. Era cu adevărat mare.

Decisă am început să-l mângâi cu mâna apoi m-am apropiat și am făcut ce am putut. Gâfâielile și gemetele lui Edward îmi indicau că eram pe drumul cel bun. Am prins curaj și am mărit ritmul și am continuat să-l mângâi și cu mâna. După câteva minute, Edward m-a luat de mijloc și m-a așezat peste el penetrându-mă totodată. Am gemut și l-am sărutat ca să-și simtă și el  gustul.

–         Bella – mia spus gâfâind și cu vocea răgușită – asta a fost… minunat – mi-a spus în timp ce-și mărea ritmul penetrărilor.

–         Mă bucur… să aud asta – i-am răspuns la fel. După un moment am ajuns la climax împreună. M-am lăsat să cad peste el și mi-am îngropat capul în gâtul lui în timp ce amândoi respiram agitat. Soneria de la ușă ne-a făcut să tresărim. M-am ridicat într-o poziție verticală, dar nu m-am dat jos de pe Edward – Cine poate fi la ora asta? Nu așteptam pe nimeni – am spus uitându-mă la ceasul de pe perete. Era șapte jumătate seara. M-am ridicat încet și fără să fac zgomot, m-am apropiat de ușă. M-am albit toată, m-am întors aproape fugind până la Edward.

–         Este Jacob.

–         Ce naiba caută aici? – a întrebat prost dispus. Era evident că nu-i convenea vizita.

–         Nu știu, dar repede, trebuie să ne îmbrăcăm – am spus în timp ce puneam hainele pe mine. Edward a făcut același lucru, dar nu la fel de repede ca mine. Văzând că nu se grăbea, i-am închis repede cămașa. I-am luat încălțările de jos și l-am împins în camera mea – Rămâi aici Edward. Jacob nu intră de multe ori în camera mea, în caz că se va întâmpla, intră în baie. De ce faci fața asta? – l-am întreba văzândul că se încruntă.

–         Te deranjează că el își va da seama că ești cu mine? Te deranjează ce crede despre tine?

–         Edward! Ăsta este cel mai rău moment să fii gelos și posesiv – i-am spus enervată, pentru prima oară, de gelozia lui – Mie nu-mi pasă dacă Jacob își dă seama că îl înșel sau nu. Dar ca să fiu sinceră, prefer să fiu eu cea care-l descoperă cu Leah, nu invers – el părea să înțeleagă.

–         Bine – s-a apropiat și m-a sărutat foarte într-un mod posesiv. Soneria ne-a întrerupt din nou.

–         Mă întorc. Scap de el repede.

Am alergat până la ușă și am deschis adoptând o expresie de parcă abia mă trezisem. Jacob s-a uitat la mine și mi-a zâmbit. A intrat repede fără să apuc să-l invit. Deși era normal să facă asta și în trecut nu mă deranja, acum mi se părea o lipsă de politețe.

–         Bună iubito, dormeai?

–         Da. În ultimul timp am fost foarte obosită și nu am putut să dorm bine, așa că profit de fiecare moment ca să o fac – el s-a apropiat și mi-a dat un sărut scurt pe gură. A fost atât de rapid că nu am putut să-l evit la timp.

–         Bine, nu o să te deranjez. Te las să te odihnești că ești foarte ocupată… Bella – mi-a spus puțin trist, iar eu l-am privit pentru a continua – Vreau să-mi cer scuze că nu te-am sunat în cele două săptămâni, dar lucrul în New York era cu adevărat solicitant și abia apucam să mă odihnesc – imbecil blestemat. Mai bine nu-ți căuta scuze și nu te mai scuza, te face să pari și mai josnic – dar ca să mă recompensez, cum știu că termini vineri, voiam să te invit să petrecem sfârșitul de săptămână afară.

–         Afară? – am întrebat confuză.

–         Da. Voiam să-i cer lui Edward cu împrumut cabana care o are lângă Chicago.

–         Perfect! O ieșire în patru din nou. Mi se pare super – am spus repede înainte să propună să mergem doar noi – Ne vom distra foarte mult – i-am spus cu fals entuziasm. El m-a privit și a părut să se îndoiască.

–         De fapt voiam să mergem doar noi, dar dacă vrei atât de mult să mergem toți pantru, atunci așa o să facem. Ai dreptate, fiind toți patru ne vom distra mai mult –  a spus după ce a analizat bine lucrurile. Desigur, și lui îi convenea.

–         Când mergem?

–         Mă gândeam să plecăm vineri seara.

–         Minunat. Așa voi putea să-mi iau o vacanță după un semestru așa de stresant – apoi am căscat pentru a părea că eram obosită.

–         Bine iubito, atunci așa rămâne. Te las să te odihnești – Jacob s-a apropiat și am prins intenția lui de a mă săruta, așa că l-am îmbrățișat repede ca să-i evit buzele.

–         Mulțumesc că te gândești la mine Jacob – privirea lui s-a transformat în vină. Desigur eu eram ultima la care se gândea.

–         Meriți asta și mult mai mult – mi-a spus încet în timp ce pleca. I-am făcut cu mâna și am închis repede ușa și l-am văzut pe Edward, care a ieșit repede și m-a sărutat din nou cu pasiune.

–         Ca să șterg sărutul lui – mi-a spus. Ne spionase – și ca să te felicit pentru rapiditatea ta. Dacă nu găseai nicio scuză ca să mergi singură cu el, nu-i împrumutam cabana – am râs.

–         Va fi o vacanță drăguță – i-am spus ironic în timp ce-l îmbrățișam.

–         Nu trebuie să folosești tonul ăla. Vei vedea că voi face să fie nu doar drăguță, ci cea mai bună – mi-a făcut cu ochiul și m-a sărutat. Apoi m-a condus din nou în camera mea. Cu siguranță, Edward voia să șteargă și îmbrățișarea lui Jacob.

___________________________________

Acesta este penultimul capitol al fanficului. Voi încerca să pun ultimul capitol cât mai curând.

Până atunci… Aș vrea să vă aflu părerile în legătură cu acest capitol, deci.. vă aștept comentariile:)

De asemenea, vă rog, din nou… Să scuzați și de această dată greșelile care s-au strecurat:)

PS: Nu-l urâți prea tare pe Jacob pentru capitolul ăsta.

xoxo, AlexaNdra.

46 thoughts on “Capitolul 3

    1. Da….abia acum comentez, stiu:(
      Deci!! Este genial!!!!! Edward si Bella sunt geniali=)))) Doamne au facut-o in baia restaurantului. Si atunci cand a venit Jacob=)) doamne daca ar fi stiut el…. Da pe bune….de ce a venit la ea la usa?:-? nu putea sa sune si el la telefon:-w Off..e bine ca a fost expediat repede de Bella(fara suparare, dar altfel Bella si Edward cum continuau? :o3 )
      Deci Genial!=)) Abia astept sa vad ce o sa faca in vacanta aia :))))
      Succes la next!!!
      Te pup:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

      Like

      1. Vacanța va fi…:>:>:> Da… a nimerit și Jacob fix când nu trebuia:))
        Mă bucur că ți-a plăcut:) Mulțumesc. Mâine postez ultimul capitol:D

        Like

      1. Sa-l urasc?!Cum sa-l urasc pe micul Jake<!(sarcasm)
        IL OMOR !E UN IDIOT,IMPOCRIT,MARSAV .LAS,MINCINOS CU DOUA FETE!IL OMOR!Ah!II RUP CAPUL ALA IN CARE ARE NUMAI TARANA!IMBECILUL!LEAH!ALTA CATEA!II UCID PE AMANDOI!IL LAS LA URMA PE JACOB!SA SUFERE!
        Cam revoltata impotriva bietului Jacob dupa parerea ta nu?:)))
        Edward si Bella sunt atat de AWWWW:x:x:xSe potrivesc de minune!
        Chiar sper ca Bella si Edward sa castige aceasta mica''lupta'' si sa prinda hienele alea in flagrant!Dar se vor distra de minune la cabana:D:D:D!
        Ce dragut e Edward cand e posesiv si gelos…
        Iar Leah si her dog sunt chiar culmea!In fata parteneriilor lor danseaza asa…ca un cuplu' proaspat casatorit!AHH!
        Edward si Bella sunt cei mai buni!:D:*
        Felicitari si tot respectul pentru tine si scriitoare!:*:*
        Astept next:)):))!Pupici:*:*

        Like

      2. „cam revoltat” e puțin spus pentru reacția ta:)) sărăcuți de el :o3
        la cabană va fi grozav. garantez asta:)
        totuși… datorită faptului că leah și jake au dansat așa apropiați și au stat împreună, edward și bella au putut să-și facă de cap în baie:>
        Mulțumesc:*:*:*:*

        Like

      3. Eh!Intradevar…dar nu a dansat cu Leah pentru ”a se distra” Bella!
        :))Totusi sa recunoastem….fara Jacob nu ar mai fi Edward+Bella=SCANTEI:))
        Pana la urma e si Jake un personaj…. sa nu-l ucidem:D
        Are si el voie sa iubeasca!(chiar daca nu e frumos modul in care a facut-o…avand deja o iubita frumoasa si inteligenta si nu a apreciat-o…ca Eddie’) El este principalul motiv pentru care Bells si Edd’ sunt impreuna;;)
        Sa-l ciufulim doar!:)){Dar pe Leah ma lasi s-o tund la chelie nu[macar ea sa plateasca:))]?:D}
        (Asta a fost asa…pentru tine:D)
        Cat o fi Jacob de insuportabil!Sa-l mai lasam sa respire!Ca destul e fugarit de noi prin tot orasul,cu furca!:))
        Si pe Edward il fugarim….doar pentru al felicita ca are gusturi bune in materie de fete!:))[desi nu inteleg ce naiba a cautat sa umble cu hiena aia de Leah…el un baiat ..perfect!SINCER!Nu i-am gasit nici-un defect tipului asta!Ce n-as da sa existe baieti ca el si la noi!:)) ]
        Abia astept capitolul 4… si 8 din ficul tau!:*:*
        Pupici si bafta cu tradusul si scrisul!:*:*:*
        P.S.:TOT RESPECTUL DIN PARTEA MEA!:*:*

        Like

      4. Da, nu a fost asta intenția lui, dar s-a ajuns la asta. Așa, nu-l ucideți:x El i-a adus pe Bella și pe Edward împreună;;) De Leah nu-mi pasă:)) ( de obicei ) Dar în ficul ăsta îi voi lua apărarea. Veți vedea voi de ce:) Toate la timpul lor.
        Mulțumesc:*:*
        Toți băieții din cărți sunt perfecți :-< Ai naibii, nu pot să fie și reali? Nu cerem foarte mult:)
        Încerc să postez repede:D
        Mulțumesc:*:*:*:*:*

        Like

    1. Din păcate capitolul următor va fi și ultimul:(
      Mă bucur că ți-a plăcut capitolul:)
      Și WOW:O. O persoană care nu l-a înjurat pe Jacob:)) Cam rar zilele astea pe aici:))

      Like

  1. Stiu ca esti Team jacob , asa ca nu voi comenta nimic la adresa lui 😀
    Abia astept ultimul capitol 🙂 Sper ca va veni cat mai repede 🙂 :X

    Like

    1. wow:o încă o persoană care nu-l înjură pe Jacob:)) Cum spuneam, cam rar zilele astea pe aici.
      Mulțumesc că nu spui nimic de el:)) Și-așa săracu are atâtea amenințări cu moartea că va trebui să-l ascund bine:))
      Sper să reușesc să-l traduc repede. Și m-am gândit să mă mai apuc de un fanfic de tradus:D Dar… Mai întâi să termin cu APA:D

      Like

  2. la mine eclar ca nu mai sunt prima dar in fine …cum adica, sa nul uram prea tare pe jacob???? adica dupa ce a inselat-o cum nu se poate te pomenesti ca acum i-o parea rau, nu???? in fine, scuza-ma ca am venit atat de tarziu, dar chiar nu am avut ce face si trebuit sa merg pana-n celalalt capat al orasului…

    Like

    1. Nu-i nimic:) Doamne… Cred că s-a împiedicat Jacob… Ce împiedicat? I-au căzut pietre în cap la cum au fost ultimele zile:))
      Bine, nici eu nu sunt de acord că a înșelat-o, dar asta i-a împins pe Edward și Bella să fie împreună. D-aia nu-l urăsc și îi iau apărarea;;) Bine asta și alt motiv. Măcar de-ar lăsa-o și pe Leah și ar veni la mineee 8-> (îmi cer scuze, am înnebunit:D)

      Like

      1. offff…. fetita mica(eu iti zic TIE fetita mica care ai 18 ani, si eu care deabia ajung la 15…) in fine, banuiesc ca esti in team jacob, nu???? si astept next-ul, (chiar daca stiu ca sunt pisaloaga si ai postat ieri) la povestea ta, deci…. o zi frumoasa!!!!

        Like

      2. Dap, sunt team Jacob:x. 15 anișoriiii:X:X O vârstă frumoasă:) Profită de libertate cât o mai ai:)) Și mulți înainte:)
        Încerc să postez repede:D Asta dacă nu pun mâna pe vreo carte care să-mi placă.

        Like

      3. Hmm.. Păi ce am citit în ultimul timp și chiar mi-a plăcut: Seria Academia Vampirilor, Chemarea Îngerului, Divergent, Năluca și Năucul, Chimie Perfectă.
        Ce-am citit mai de mult: Seria Georgina Kincaid, Seria Casa Nopții, Seria Forțele Răului Absolut, Seria Cercul Secret, Fata de hârtie, Cvartetul mireselor, Jocurile Foamei ( am citit doar primul volum ), Îngerul Nopții, Damnare, Lună plină, Seria Sânge albastru, Mai las-o moale cu fantomele, Aproape căsătoriți, Furtună în paradis și ar mai fi câteva:-?

        Like

  3. Să nu-l urăsc aşa de tare pe Jacob, hu??
    Nu îl urăsc..stai liniştită….ÎL URĂSC DE MOARTEEEEEEEE!!! Imbecil cinic!!! Ce, crede că Bella e păpuşa lui??!!
    Penultimul capitol:((:(( Naşpa!!
    Felicitări pentru vizualizări. Eu un am intrai de n-şpe mii de ori să răspund, să văd dacă ai postat şi d-astea.
    Cine ştie…Poate o să am şi eu norocul ăsta cândva!!
    Superb capitol:x:x:x
    Din ce limbă îl traduci??
    Abia aştept “vacanţa distractivă”. Cred că o sa fie…distractiv.
    Mulţiii pwpicei de la mine:*:*:*

    Like

    1. Păi ce-ar fi Bella și Edward fără Jacob?:D
      Mulțumesc:*:*:*
      Fanficul este tradus din spaniolă. Încă nu mă pricep așa de bine la engleză ca să traduc:D

      Like

      1. Nu-i mai lua apărareaaaa!!! E un imbecilllll!!!!
        Din spaniol…Hmmmmmmm:-?..interesant..
        Vară-mea ştie spaniolă…a încercat să mă înveţe şi me mine…A fost un fiasco total:| deci nu cred că o să mai repete greşeala asta:))

        Like

      2. Nu e un imbecil:( Nu sunt de acord cu ceea ce-a făcut, dar totuși… I-a adus pe Bella și Edward împreună, deci a ajutat foarte mult:D
        Eu am învățat spaniola de la telenovele:)) Și mai târziu, de la seriale. Și știu spaniola mai bine decât engleza/franceza, care le fac la școală. Cred că dacă mă pun ca lumea pe seriale și filme, învăț vara asta și engleza foarte bine:))

        Like

  4. Nuuuuu…..ca să nu îl fac în alte feluri mai puţin plăcute..îl fac imbecili…deh…m-am molipsit de la un coleg de clasă…ce să-i faci??
    De la telenovele??? Pe bune? Super tare!!:))
    Păi pune-te şi pe englezăă..că poate traduci ceva şi din engleză:))

    Like

  5. Ce mult mi’a placut !!!!!! Si imi place si mai mult cat de lungi sunt capitolele , iar in legatura cu Jacob , tot ce pot sa spun e ca ma abtin =)) o sa vad la sfarsitul ficului , pacat ca e atat de scurt , dar daca stai sa te gandesti cat e un capitol nu mai e asa de scurt :)) in fine , deci la sfarsitul ficului iti voi face un rezumat sa ii zic asa despre tot 😀 Dar tot nu ma pot abtine =)) Jacob e un idiot , ah ce bine e acum =))) Ok ok , :)) abia astepr next :D:*

    Like

    1. Păi ficul are cam 60 de pagini. Nici eu la Love at first sight nu am scris atât:)) Și am 7 capitole. În fine:D
      Ehh…a primit Jacob și jigniri mai rele:))
      Mâine voi posta ultimul capitol:)

      Like

  6. Doamne deci te iubesc pe tine , ii iubesc pe Edward si Bella, iubesc
    relatia dintre ei , iubesc fic-ul asta, iubesc pagina ta .
    Din nefericire eu ma bag la somn .
    Citesc maine ultimul cap , vreau sa vad cum va fi vacanta lor si daca se vor descoperi.

    Like

Leave a comment