Capitolul 15 – Vinovată

Capitolul 15 – Vinovată




Din perspectiva lui Edward


La naiba Alice! Nu putea să vină şi ea cu câteva minute mai târziu? De ce mereu trebuia să intervină ceva? Niciodată nu apucam să o sărut pe Bella. Şi la naiba, chiar îmi doream asta şi încă foarte, foarte mult. Îmi doream să simt gustul buzelor ei suprapuse peste ale mele, să simt trupul ei mic li fragil atât de aproape de mine. O doream pe Bella!

Nici nu mi-am dat seama când Bella s-a dat puţin mai în spate şi avea o faţă chiar speriată, iar de faţa lui Alice, nici nu mai vorbesc. Mă speria şi pe mine. Alice venea în fugă spre Bella cu fulgere în ochi. Săraca Bella. Ştii, ai putea şi tu să o ajuţi. Adică îmi sugerezi să mă bag singur în gura lupului? Nu prostule! Doar să o ajuţi pe Bella cu Alice care seamănă cu un uragan. Mda, ai dreptate. Arată mai rău decât Uraganul Katrina. Tocmai de asta nu vreau să intervin. Atunci poate îţi convine să rămâi fără Bella.

Off, avea dreptate. Eu continuam să cântăresc opţiunile dacă să o ajut pe Bella sau să o las singură. Deci, dacă o las să se descurce singură cu Alice, partea bună: eu rămân în viaţă, partea proastă: deşi rămân în viaţă, rămân fără Bella. A doua opţiune, să o ajut pe Bella, partea proastă: mor şi eu, partea bună: mor odată cu ea, deci murim împreună.

Grea alegere. De ce e viaţa aşa grea? De ce nu puteam alege decât să rămân în viaţă alături de Bella? De ce să aleg între a interveni sau nu între ele. Dar la urma urmei nici măcar nu ştiam de ce era Alice aşa nervoasă, iar Bella aşa speriată.

Şi ca să aflu trebuia doar să stau şi să ascult.

-Cum ai  putut Bella? De ce nu m-ai ascultat şi nu ai aşteptat să îţi spun eu că eşti gata? Uită-te la tine! Rochia ta e şifonată.

-Logic că e! Doar am purtat-o. Uite ce e Alice. Scuze că nu am aşteptat ca să termini tu cu reverificatul rochiilor, felului cum arătăm pentru a…. pentru a…. ah, am pierdut numărătoarea de la 8. Aveam alte planuri.

-Ce planuri avea cu Tyler de erau mai importante decât perfecţiunea la care m-am chinuit eu să ajung? Doar nu voiai să ţi-o pui cu Tyler.

-Doamne fereşte! Cum crezi că aş putea să mi-o pun cu ăla? Doamne Alice, sigur ai înnebunit. Şi în caz că nu ai observat, Tyler nu e partenerul meu la bal. Şi mai e ceva. Cum naiba crezi că aş putea face aşa ceva cu un gay?

Am hotărât că acum era momentul să intervin. La naiba cu Alice şi cu presupunerile ei. Cum să creadă aşa ceva? Numai gândul la asta mă făcea să fierb de nervi şi să vreau să îl bat pe Tyler. De ce pe Tyler, deşi Alice a pus asta? Pentru că în Alice nu pot să dau pentru că e fată, iar cum presupunerea ei ăn includea pe nemernicul de Tyler, trebuia să îl bat pe el. Parcă ziceai că intervii! Corect! Mulţumesc că mi-ai adus aminte.

-Aşa e Alice. Totuşi, nu cred că sunt atât de mic încât nu mă vezi.

-Mda bine, Edward, cum spui tu. Deci, Bella, care a fost motivul pentru care ai plecat în gra…STAI!!! EDWARD?!?!?! Ce se petrece aici? Eu nu mai înţeleg nimic. Tu – spuse ea arătând spre mine – parcă veniseşi la bal cu Lauren, iar tu – acum arătă spre Bella – cu Tyler. Îmi explică cineva ce se întâmplă? Şi mai stai! Ai zis cumva de Tyler că e gay? Doamne Dumnezeule, ce s-a petrecut cât noi ne pregăteam?

-Ai terminat cu şirul tău de întrebări? Şi în plus, ţi-ai adus aminte să şi respiri?

-Da! Acum zi, nu mai mă ţine în suspans.

-Păii… Edward, începi tu sau încep eu? Se uita Bella la mine cu o privire cu subînţeles. Clar, voia să o facă pe Alice să fiarbă de curiozitate. Asta o să fie amuzant aşa că am hotărât să îi fac jocul.

-Sincer nu ştiu.. Începe tu… Ba nu, eu… De fapt, mai bine tu.

-Ok. Deci… Nu, nu vreau să încep eu. Spune tu.

-Dacă insişti… Dar nici eu nu vreau să spun.

-Bine atunci o să numărăm.

Bella veni în faţa mea şi ridică o mână. Expresia feţei lui Alice era de nepreţuit. Ah, unde a pus Bella aparatul? Dar nu am avut timp să mă gândesc, pentru că Bella începuse să numere.

-Din Oceanul Pacific, a ieşit un peşte mic… Nu! Nu asta. Ştiu. Pe o bară, se… Neah, nici asta. Gata, ştiu. Într-un castel de ciocolată, trăia o zână fermecată ce cul…

-Ziceţi odată unul dintre voi că turbez aici.

Atunci Bella s-a întors şi i-a făcut poză. Mi-a arătat opera ei şi nu m-am putut abţine şi am izbucnit în râs, ceilalţi, Emmett, Rose, Jake şi Tanya au început să râdă şi ei, numai Jasper se abţinea să nu râdă. S-a îndreptat spre Alice şi a luat-o în braţe.

-Gata iubire, nu mai fi supărată. Sunt nişte insensibili. Nu trebuia să îţi facă poza. Cu atât mai puţin să râdă de faţa ta haioasă datorită nervilor.

-Dar Jazz, eu nu sunt supărată pentru poză sau pentru că râd, ci pentru că nu-mi spun mai repede ce se petrece aici şi ce am pierdut.

-Ok – hahaha – ok – hahaha – Alice. Spuse Bella printre hohote de râs. A tras adânc aer în piept şi a încercat să se calmeze şi să nu râdă din nou.  Gata Alice, acum pot să îţi povestesc. Asta nu cumva vrei să afli totul de la Edward.

-BELLA! Poate să îmi spună şi bunica, nu îmi pasă! Vreau doar să aflu mai repede. Şi pentru ce ai făcut mai devreme, va trebui să îmi povesteşi totul cu lux de amănunte.

-Off.. Mai ai şi pretenţii. Dar bănuiesc că meriţi. Deci, totul a început când Edward a auzit o discuţie dintre Tyler, Ben şi Eric, îl legătură cu anumite gânduri ascunse ale lui Tyler şi Mike. Evident, Edward mi-a spus şi împreună am hotărât să ne răzbunăm. Tyler şi Mike primeau ce e mai rău, pentru ce au gândit, iar Edward, cum era exasperat de Lauren şi de faptul că nu îl mai lăsa în pace, a fost de acord să mă ajute. Astfel, Edward a ajuns să meargă cu Lauren la bal, iar eu a trebuit să le accept invitaţiile lui Mike şi Tyler. Pe Mike şi pe Tyler i-am trimis într-o cameră, făcându-i să creadă că eu sunt acolo. Ei, crezând că sunt eu, au început să se sărute unul pe altul, iar noi le-am făcut poze, pe care o să le vedeţi când termin. Iar Edward, i-a spus lui Lauren că nu mai vor fi parteneri la bal şi a lăsat-o singură, fără pereche. Am terminat. Acum, pozele.

Bella le-a dat aparatul, iar Alice l-a luat imediat şi s-a uitat.

-Hahaha! Pozele sunt geniale. Ei bine, pentru asta a meritat ca tu să pleci şi te iert.

-Alice, vrem să vedem şi noi! Se plânse Emmett.

Imediat, aparatul a circulat din mână în mână şi toţi prietenii noştrii au văzut pozele, care cu siguranţă le vor vedea şi restul colegilor noştrii.

Toţi râdeau, fireşte Emmett cel mai tare dintre toţi, altfel nu ar mai fi fost Emmett.

-Hahaha! Sunteţi geniali! Dar, ce veţi face cu pozele?

-Nu ştiu sigur. Ori le publicăm pe internet, ori le împrăştiem prin toată şcoala. Zise Bella gânditoare.

-Am eu o idee. Zise Emmett ca şi când s-ar fi aprins un beculeţ deasupra capului lui.  De ce nu ambele?

-Să ştii că e o idee bună.

-Da, da bine geniilor. Haideţi că am venit la bal să dansăm şi să ne distrăm, nu să faceţi voi planuri.

-Ok, ok Alice.

În următoarele ore am continuat să dansăm, să vorbim, să glumim, pe scurt să ne distrăm. Era 3 dimineaţa şi norocul nostru, directorul ne dăduse liber pentru ziua de mâine.

În momentul ăsta dansam cu Bella pe melodia Cascada – Everytime we touch, în timp ce prietenii noştri erau împrăştiaţi prin toată încăperea, unii dansând şi ei, alţii vorbind, alţii sărutându-se. Melodia ce urmă a fost Rihanna – Te amo. Bella dansa excepţional, pur şi simplu mă înnebunea. În clipa de faţă, nu mă mai gândeam la ea ca la un pariu. De fapt, ca să fiu sincer, aproape niciodată nu m-am gândit la ea în felul ăsta. Bella este o fată extraordinară, mirifică, minunată, perfectă, extrem de frumoasă, încântătoare. Nu puteam spune că sunt îndrăgostit de Bella, însă cert e că ceva, ceva tot simţeam pentru ea.

Au mai avut loc foarte multe apropieri între noi, dar niciunul ca cel de dinainte de întreruperea lui Alice. Uram momentul când Alice a intrat pe uşă şi ne-a întrerupt. Putea să mai stea 5 minute să se arranjeze, dar nu. Ea trebuia să ne întrerupă.

-Edward?

Gândurile mi-au fost întrerupte de vocea celei mai minunate fiinţe existente pe acest pământ, Bella.

-Da, ce e?

-Mie mi-e cam somn şi vreau să merg să dorm. Eşti de acord? Adică vii şi tu, sau tu mai stai aici?

-Ok plecăm, dar cu o condiţie.

-Care?

-După ce se termină melodia asta, să mai dansezi cu mine pe încă una.

-Bine, fie.

De fapt, chiar dacă îmi zicea că nu mai vrea să danseze şi să plecăm mai repede acceptam. Nu-i puteam refuza nimic. Dar nici nu voiam să stau departe de ea.

Rihanna – Te amo se apropia de sfârşit. Îmi doream ca următoarea melodie să fie cât mai lungă pentru a sta cât mai mult timp cu Bella mea.

Imediat încăperea a fost pătrunsă de sunetul melodiei Cascada – Miracle.

Boy meets girl
You were my dream,my world
But i was blind
You cheated on me from behind
So on my own
I feel so all alone
Though I know it’s true
I’m still in love with you

I need a miracle
I wanna be your girl
Give me a chance to see
That you are made for me
I need a miracle
Please let me be your girl
One day you’ll see it can happen to me
I need a miracle
I wanna be your girl
Give me a chance to see
That you are made for me
I need a miracle
Please let me be your girl
One day you’ll see it can happen to me
It can happen to me

Urmă o pauză pentru intrumental, timp în care eu şi Bella ne priveam în ochi. De fapt, în toate dansurile noastre din seara asta ne-am privit în ochi şi am stat foarte apropiaţi.

Day and night
I’m always by your side
Cause I know for sure
My love is real my feelings pure
So take a try
No need to ask me why
Cause I know it’s true
I’m still in love with you

I need a miracle
I wanna be your girl
Give me a chance to see
That you are made for me
I need a miracle
Please let me be your girl
One day you’ll see it can happen to me
I need a miracle
I wanna be your girl
Give me a chance to see
That you are made for me
I need a miracle
Please let me be your girl
One day you’ll see it can happen to me
It can happen to me

-Edward…

Îmi spuse numele, apoi oftă. Dar nu a fost ca şi cum mă striga sau voia să îmi spună ceva, ci doar mi-a spus numele.

Îmi mai spusese numele şi înainte, dar acum era ceva diferit. Am simţit cum un fior îmi străbate tot corpul. Sentimentul pe care îl simţeam era de nedescris. De fapt nu era doar un sentiment, ci era o combinaţie de sentimente. Pasiune, speranţă, bucurie, dragoste… Stai! Am spus dragoste? Asta înseamnă că eu o iubsc pe Bella?

-Edward, mergem?

-Um.. Da, sigur.

I-am anunţat pe prietenii noştri că noi plecăm. Ei au zis că vor să mai rămână.

Am condus-o pe Bella până în faţa camerei ei.

-Noapte bună.

I-am zis şi m-am aplecat spre ea să îi dau un sărut pe obraz. Sărutul a ajuns până aproape de buzele ei. M-am îndepărtat uşor de ea şi am văzut că avea ochii închişi şi nu se clintise reun centimetru. Apoi ca şi cum s-ar fi trezit dintr-un vis îndepărtat a tresărit şi s-a redresat.

-Noapte bună Edward.

Mi-a dat şi ea un sărut pe obraz, doar că buzele ei mi-au atins colţurile buzelor mele. Cu asta a plecat în cameră, iar eu am rămas acolo ca un prost în lumea viselor. Fata asta mă înnebunea la propriu.



Din perspectiva lui Alice

Cum am putut fi atât de neatentă? De ce? De ce am stricat eu totutl? Eu care voiam cel mai mult să îi cuplez pe Bella şi pe Edward, am stricat totul.

-Alice, ce ai păţit?

-Am stricat totul. Dacă nu ţipam atunci după Bella, ei se sărutau. Şi acum nu vor mai fi împreună. Eu sunt singura vinovată. Ar trebui să îmi interzică cineva să mai merg la cumpărături următoarea săptămână. Asta merit.

Jazz râse, iar eu m-am încruntat. Asta chiar nu era ceva amuzant.

-Oh, Alice. Nu era nimic, decât un sărut. Tu crezi că dacă se sărutau gata erau împreună?

-Păi.. Nu chiar, dar era un pas mare în relaţia lor.

-Dar nu aveai de unde să ştii. Nu e vina ta.

-Ba da e! Şi nu încerca să mă faci să mă simt mai bine pentru că nu vei reuşi.

-Nici aşa?

Mă întrebă în timp ce îmi luă faţa în mâini şi îmi dărui un sărut dulce, gingaş şi foarte scurt.

-Nu… Nu merge aşa.

Mă sărută din nou de data asta fiind un sărut mai lung.

-Acum?

-Hmm… Să zicem că eşti pe drumul cel bun.

Acum îşi zdrobi buzele de ale mele şi începu să le frământe cu dragoste. Mâinile lui îmi mângâiau spatele în timp ce mâinile mele se jucau în părul lui.

După sărut am mai dansat un pic, iar mai apoi ne-am dus la ceilalţi, dar am observat că Bella şi Edward nu mai erau acolo. Ori încă dansau, ori au plecat. Când mi-am amintit de Edward şi Bella, sentimentul de vinovăţie a pus din nou stăpânire pe mine.

Jake îmi arunca priviri fioroase, mai că nu sărea să-mi rupă capul. La urma urmei îl înţelegeam, avea tot dreptul. Şi mie îmi venea să îmi rup capul de pe umeri din cauza gafei mele.

-Nu puteai să găseşti alt moment să o iei pe Bella la rost pentru că s-a grăbit să ajungă la bal? Întrebă Jake furios la culme.

-Are dreptate. Ne chinuim atât cu planul pentru ce?

-Nu-mi vine să cred. Cum ai putut să faci asta?

-Dar chiar nu vedeai ce au de gând să facă?

-Sau nu vrei ca ei să fie împreună? Dacă e aşa anulăm tot.

Mă simţeam groaznic. Şi ce era cel mai rău e că aveau dreptate. Trebuia să fiu eu obsedată de faptul că era necesar ca noi să arătăm perfect. Cum puteam spera ca ei să nu mă urască când eu mă uram singură în acest moment? Am întrerupt ceva important. Practic, am aruncat pe geam planul nostru. Nu sunt bună de nimic. O să renunţ la cumpărături şi la aranjat pentru că  asta m-a adus în starea asta.

-Încetaţi! Se simte şi aşa groaznic. Nu trebuie să îi săriţi toţi în cap. Nici nu şi-a dat seama ce face. Doar nu merită pedeapsa capitală pentru asta. Cu toţii facem greşeli.

-Jazz, au dreptate. Merit ce e mai rău.

-Nu, Alice, nu noi avem dreptate, ci Jasper. Nu trebuia să ne purtăm aşa cu tine. Sperăm să ne ierţi pentru ce am făcut.

-Dar nu eu trebuie să vă iert. Şi în plus, o să renunţ la aranjamente, la cumpărături, la tot. Pentru că astea au stricat planul nostru.

Toţi au tăcut pentru un moment, timp în care se uitau la mine cu ochii ieşiţi din orbite.

-Ce? Alice eşti nebună? Nu poţi renunţa. 1 pentru că asta îţi place ţie să faci cel mai mult, 2 pentru că tu eşti cea care pregăteşte totul pentru ziua Bellei.

-Dar aţi văzut şi voi cum am dat-o-n bară rău de tot mai devreme.

-A fost o greşeală ca oricare alta. Toţi greşim şi vorba lui Jasper nimeni n-a primit pedeapsa capitală pentru asta.

-Dar Rose…

-Niciun „dar”. Ai înnebunit dacă vrei să renunţi la asta. Şi am înnebunit şi eu pe lângă tine dacă nu voi face nimic să te opresc.

-Off… Bine. Aveţi dreptate. Sper să mă iertaţi că am dat planul peste cap.

-Eşti deja iertată.

-Îmbrăţişare de grup! strigă Emmett.

Era bine să ştiu că măcar ei m-au iertat. Oare Bella era supărată pe mine?

-Apropo… cu toate astea am uitat. Bella şi Edward unde sunt?

-Au plecat mai devreme. Bellei îi era somn şi au plecat amândoi.

-Poate nu e totul pierdut… spuse Jasper gânditor.

-Ce vrei să spui cu asta?

-Au plecat împreună, deci poate vor continua ce nu au putut face aici.

-Hmm… La asta nu m-am gândit, dar să ştii că ai dreptate. Dacă nu vor face nimic decât „pa” sau „noapte bună”, jur că am cel mai nătărău frate din lume.

Noi ceilalţi am râs. Mă simţeam bine să pot râde după un astfel de moment.

Era 4 dimineaţa, dar pe noi tot nu ne atinsese somnul. Majoritatea elevilor din liceu au plecat. Am mai rămas decât noi 6 şi încă câţiva.

Acum că totul trecuse şi mă puteam gândi mai bine, nu-mi venea să cred că m-am gândit să renunţ la cumpărături. „Alice”, „renunţat” şi „cumpărături” nu pot exista într-o propoziţie cu sens, decât într-una fără sens, aruncată la nimereală.

Pe la 6 dimineaţa ne-am hotărât că ar fi timpul să plecăm şi noi. Acesta va rămâne cu siguranţă un bal de neuitat.
______________________________________________________________________________

Hey:d…Sper să vă placă capitolul, penrtu că m-am cam grăbit să îl termin. Nu ştiu când voi mai posta pentru că încep tezele, se apropie sfârşitul anului şcolar, aşadar teste peste teste, proiecte la greu şi eh…ştiţi voi.

Vreau să vă mulţumesc în primul rând pentru că citiţim dar mai mult vreau să vă mulţumesc mai mult celor care lăsaţi comentarii.

Şi mai vreau să le mulţumesc şi altor persoane: Cristina, BBi, miniiiii, Mary, rrosemary, Trice, Oana pentru premiul “Sunshine Award”.

Ceva de încheiere… Succes la şcoală pentru că toţi avem nevoie..uff.. şcoala asta:d

Oh, şi nu uitaţi. Comentaţi!:) Mulţumesc!

Kisses and hugs:*:*:*:*>:d<>:d<

 

Capitolul următor –>

31 thoughts on “Capitolul 15 – Vinovată

  1. mmmm….te inteleg eu am dat deja doua teze :((:((:((
    joia trecuta am dat la mate a fost un fel de simulare a testelor nationale din mai eu voi da si atunci doua teze pentre admiterea la liceu :(:((:(( si azi am dat la romana….mmm aici nu prea a fost dificil mai am o teza la geografie sper sa fie usoara:( ca altfel ma impusc m-au innebunit astia cu tezele….
    deci sa lasam probleme la o parte si sa discutam despre capitol a fosy absolut frumos, a fost plin de dragoste, ai descris niste sentimente minunate si a fost unul linistitor sau mai calmat apele pe aici 😀
    sper ca vor aparea mult mai multe scantei intre cei doi astept urmatorul capitol si bafta in continuare iti urez succez la tezele ce vor veni :(:(:(:(

    Like

    1. Succes şi ţie la teste şi teze şi sper să intri la liceul la care vrei:). Eu am luni prima teză la info, apoi, peste o săptămână am la fizică, în aceeaşi săptămână am la română şi săptămâna ce urmează după toate acestea, dau la mate. Şi vorba ta, destul cu şcoala:))
      Mă bucur că ţi-a plăcut capitolul şi mulţumesc pentru comm:):*:*:*

      Like

  2. huh,saraca Alice m-a atins si pe mine tristetea ei.
    Mai e nevoie sa specific ca ,capitolul e superb,mai mult decat magnific?NU,nu cred.
    Genial
    Bafta in continuare:**:*:
    Auch!si cand ma gandesc ca eu nu am dat nici-o teza:((:((:((,imi vine sa-mi dau palme.
    Bafta la scoala si la note cat mai mari.

    Like

    1. Da… Nu nici eu nu ştiu cum am putut să îi fac aşa ceva:d
      Mulţumesc pentru comentariu:)
      Mă bucur că îţi place.
      Şi baftă şi ţie la şcoală, la teze, la teste, la proiecte (in caz că ai) şi note cât mai mari şi ţie:):*:*:*

      Like

  3. Ei …Imi e mila de Alice : )).
    Chiar ca natarau Edward 8-| Nu putea el sa faca primul pas?OF.: ))
    Frumos capitol.
    Astept urmatorul si spor la scris :* .

    Like

    1. Ehh…aşa sunt băieţii câteodată:))
      Şi în curând va avea loc şi primul lor sărut, nu mai aveţi mult de aşteptat:d Şi Edward o să facă primul pas de data asta..Mai mult nu spun;)).
      Mulţumesc pentru comentariu şi mă bucur că ţi-a plăcut capitolul:d.

      Like

  4. Deci acum chiar am remuscari.
    Adica ma supara faptul ca nu am citit mai inainte povestea ta.
    Lol scrii foarte frumos. Descrierea si dialogul si tot!
    Pe bune! Totu’ intr’o tenta de umor-nu foarte exagerat…iar personajele! Nici sa nu mai vorbesc! Le-ai conturat infiorator de bine-adica..le poti intelege ca cititor.
    Am ramas fara cuvinte..adica chiar nu mai am adjective..so va trebui sa ma ierti.
    Dar esti geniala..
    Still speachless..

    Pupici Alexa.
    Si pe tine tot Alexa nu?:)) O fi coincidenta?:>:>

    Like

    1. Deci, mulţumesc mult pentru comentariu şi chiar mă bucur foarte mult că îţi place cum scriu, eu care credeam că atunci când citiţi vă bag mai rău în ceaţă pentru că aberez prea mult şi nu mai înţelegeţi nimic:d
      Da, şi eu tot Alexa(de 3 ani:)) ). Probabil coincidenţă:)

      Like

  5. ce frumos!!!
    edward si bella intrerupti de alice
    asta e…
    alice renuntand la cumparaturi-se mai intampla si minuni pe lumea asta
    de cand edward si alice in ficul tau sunt frati???
    ma rog sa trrec si peste asta
    uuu
    edward a sarutato pe obraz pe bella,bella pe edward…
    super!!!

    Like

  6. Nu sunt fraţi:d
    Replica: “-Hmm… La asta nu m-am gândit, dar să ştii că ai dreptate. Dacă nu vor face nimic decât „pa” sau „noapte bună”, jur că am cel mai nătărău frate din lume.” este spusă de Emmett:d, dacă de aici te-ai derutat:d…de fapt, te-am derutat:d
    Şi marele sărut pe care bănuiesc că îl aşteptaţi, va avea loc în curând:d

    Like

  7. e super capitolul :X
    alice a trebuit sa-i intrerupa 😦 of..cat astept momentul cand se vor saruta :X insa e bine si ce s-a intampla in seara asta:X poate ca edward o sa zica clar si rapicat ca e indragostit de bella :X
    doamne …alice si renuntatul la cumparaturi :)) :)) clar …sfarsitul lumi:))=))
    jazz e asa dragut …o iubeste mult pe alice:X
    uite ca si emmett mai are idei geniale…:) sa postezi pe net pozele si sa imprastii in toata scoala:)) =)) s-a dus reputatia lui mike si tyler :))
    a…mi-am adus aminte …ce s-au mai jucat bella si edward cu nervii lui alice=)) :)) si i-au mai facut si o poza :)) :))
    de abia astept continuarea:X
    spor la scris:*

    Like

  8. Si mie imi place
    :X:X:X

    De ce trebuia sa ii intrerupa Alice:(:((:(??

    Mai ca-mi venea sa o bat si eu=))

    Dar dupa mi-a fst mila de ea….ce ciudata e lumea, nu?:D

    Oricum, foarte frumos…dar noi te intelege dak trb sa postezi mai rar din cauza scolii…
    Oricum..succes in continuare:D:X:X

    Like

  9. wow…
    deci a fost tare capitolul….
    pacat ca nu au reusit sa se sarute,
    dar e timp…cu siguranta gasca va mai pune altceva la
    cale….bafta la scoala si la scris….
    kisses&hugs

    Like

  10. in primul rand bafta la scoala…stiu ca e greu
    ador si capitolul asta la fel de mult cum le ador si pe celelalte si ma bucur ca reusesti sa scri cu toate ca perioada asta este foarte incarcata..cum ai spus teze ..teste..
    abia astept capitolul urmator:)

    Like

  11. hhey! imi place foaaarte muult:X ai talent;) continua. app, am si eu un fic. azi am bagat cap 5;) sper sa iti placa;)http://ramonic95.wordpress.com

    Like

  12. :X:X:X:X
    super capitolul:X:X
    dar alice nu trebuia sa se simta atat de vinovata pt k nu e chiar asa:))
    adik…edward o sa o sarute in fiecare ocazie:))

    Like

  13. minunat capitolul :X:X:X:X
    alice a aparut intr-un moment cam prost dar nu trebuia sa se simta chiar atat de rau!!!
    adik totusi voia sa renunte la cumparaturi!!:O:O:O

    Like

  14. saraca Alice:(:(:(
    e prea distrusa dak voia sa renunte la shopping
    oricum e un cap minunat:X:X:X

    Like

  15. Mai, biata Alice. Ce au sarit toti pe ea? 😦
    Sa renunte la cumparaturi?! Vai, asta e ca si cum s – ar sinucide. 😮
    Uff, ador apropierea dintre Ed si Bella. 😡
    Off, si Bella astepta sarutul. 😦
    Maybe the next time. 😀

    Like

  16. saracuta Alice…nu stia ce face….
    uuuuuuu
    si fara cumparaturi?
    nasol
    …..
    si Jasper ce frumos se comporta cu ea:X:X:x

    Like

Leave a comment