Jugando (tradus)

One-shot scris de Makittaf şi tradus de mine.

Scurtă descriere(făcută de autoare): O zi la plajă, o cabană şi un final fericit.

one shot/lemmon

__________________________________________________________________________________________

Jugando

 

Am petrecut o zi minunată la plajă. Ca de obicei, Alice ne-a trezit foarte devreme, în timp ce Jasper ne prepara micul-dejun. Venisem să petrecem vacanţa de vară cu toţii împreună. Închiriasem o cabană foarte frumoasă, cu 3 camere foarte mari – în fiecare aflându-se o baie – o mică bucătărie şi un living cu ferestre mari ce ne permiteau să vedem marea. Ca de obicei Emmett şi Rose au fost ultimii care au ajuns la masă – i-am auzit azi-noapte ajuângând târziu şi după scârţâielile făcute de pat, mă îndoiesc că au adormit imediat ce au ajuns. Când am terminat, Emmett şi Rose au rămas să spele vasele. Noi ceilalţi am fost să ne schimbăm hainele. Cum am intrat în cameră, mi-am căutat costumul de baie albastru cu dantelă şi i-am dat lui Edward slipul verde. Îmi plăcea să-l văd purându-l, se potrivea perfect cu ochii lui frumoşi. Eram de 3 ani împreuna şi iubirea noastră. În loc să se răcească, creştea mai mult cu fiecare zi. Am pornit spre plajă cu toate lucrurile şi i-am spus lui Emmett că îi vom aştepta acolo pentru că nu terminaseră de spălat.

Când am ajuns pe plajă am căutat un loc unde să ne aşezăm. Am pus câteva umbrele şi ne-am aşezat pe şezlonguri. Jasper şi Edward s-au dus să înoate în timp ce eu şi Alice am rămas să vorbim şi să ne bronzăm. O ora mai târziu au ajuns Emmett şi Rose destul de încălziţi, şi mă îndoiesc că era din cauză că au traversat strada de la cabană la plajă. Atunci s-au întors Edward şi Jasper care ne-au luat în braţe şi ne-au cărat până în apă. Emmett a fpcut acelaşi lucru cu Rosalie, apoi ne-au lăsat să cădem în apă. Când în sfârşit am ieşit la suprafaţă i-am văzut cum alergau să iasă din apă în timp ce râdeau de noi, care, desigur, nu am rămas cu braţele încrucişate. În câteva minute Alice avea tot planul gata. Am ieşit din apă şi ne-am îndreptat spre trei băieţi destul de frumoşi care jucau voley. Am intrat în vorbă cu ei, iar băieţii noştrii erau cu gura deschisă de uimire şi cu ochii mari privindu-ne râzând şi cochetând.

Nu mai trebuie să spun că au ajuns lângă noi ca o adiere de vânt şi ne-au luat în posesia lor, mârâind la băieţii care voiau să ne invite în oraş. De data asta noi râdeam de ei şi nu ne mai opream. În final totul s-a calmat şi am început să ne distrăm  toţi, împreună. Nu este nimic pe care sportul sănătos să nu îl rezolve. Aşa ne-a trecut toată ziua, cu jocuri, râsete şi discuţii. Când se însera, ne-am hotărât să plecam şi am căzut de coomun acord să ne întâlnim cu cei pe care îi cunoaştem la plajă pentru a merge la discotecă. Jacob, Quil şi Embry erau de treabă. Locuiau în rezervaţia ce se afla la câţiva kilometri de plajă. De anul acesta vor veni şi ei la facultate. Nouă ne mai rămăsese doar un an până la absolvire.

Îmi amintesc foarte bine acel prim an de la universitate, în special când l-am cunoscut pe el.

A fost în prima zi de cursuri. Visul meu a fist din totdeauna să fiu doctor pediatru, deşi îmi place foarte mult literatura, niciodată nu am văzut un viitor bun din moment ce nu prea îmi plăcea să scriu, în fine. Am ajuns în clasă fix cu o secundă înainte să intre profesorul, care se uita la mine foarte urât. Am încercat să găsesc un loc liber, dar era decât unul lângă cel mai frumos băiat de pe planetă, ce spun de pe planetă, din întreg universul. Părul lui de culoarea cuprului şi dezordonat cădea pe fruntea lui lasând să se vadă minunaţii lui ochi verzi ca smaraldul. Trăsăturile lui perfecte şi nasul lui în conformitate cu chipul lui viril, corpul lui bine structurat şi braţele puternice, care te făceau să te simţi că pluteşti când stăteai între ele. Numai gândul la el mă facea să roşesc, până am atins culoarea maximă de roşu şi am luat loc. El a rămas privindu-ma pentru un moment, iar apoi m-a salutat, mi-a spus numele lui şi m-a întrebat care e al meu. Profesorul ne-a rugat să facem linişte, aşa că noi am continuat să ne scriem bileţele. Aveam toate orele împreună, aşa că am stat în aceeaşi bacă la toate orele. Când s-a terminat ziua, m-a întrebat dacă vreau să mă întâlnesc cu el, la care eu am răspuns încânctă. Am fost la film şi la restaurant, apoi m-a lăsat la mine acasă. Am ieşit împreună toată săptămâna, iar la sfârşitul săptămânii m-a întrebat dacă vreau să fiu iubita lui, iar eu cum eram nebună după el, am acceptat.

Când am ajuns la cabană, Alice şi Rose au insistat să merg cu ele la magazin să cumpărăm haine penrtu seara asta, dar le-am zis că nu aveam dispoziţia necesară să le însoţesc. A fost o zi încărcată şi voiam doar să îmi fac o baie înainte de a ieşi în seara asta. M-au lăsat şi au plecat cu iubiţii lor să caute haine, nu înainte de a mă avertiza că îmi vor aduce şi mie una. Edward a ieşit cu ei până în curte, timp în care eu mă îndreptam spre camera noastră. Am luat o carte şi m-am aşezat pe canapea să citesc un moment.

Nişte mâini calde şi moi au început să îmi mângâie părul în timp ce stăteam jos. Cum era în spatele meu, nu-l puteam vedea, dar aroma lui este inconfundabilă. Am încercat să mă concentrez în cotinuare la carte, în timp ce mâinile lui experte au alunecat de pe braţele mele, masându-mi sânii cu degetele lui. Au ajuns în jurul taliei mele, prinzându-mă într-o mare îmbrăţişare. Mâinile lui au urcat din nou şi s-au aşezat pe sânii mei în timp ce îi mângâia. Începea să îmi placă acest joc. Am încercat să mă concentrez în continuare pe carte fără să îl bag în seamă, sau cel puţin să pară că nu iau în seamă mângâierile lui excitante. Dintr-o dată s-a oprit pentru un minut, în care credeam că s-a dat bătut şi s-a dus să se schimbe ca să iasă, dar o bandă pe ochii mei mi-a demonstrat contrariul. A luat cartea din mâna mea şi s-a apropiat de urechea mea şi mi-a şoptit.

Deci domnişoara vrea să o facă pe dificila… să vedem cât mai poate. Când a terminat de vorbit a sărutat lobul urechii mele făcându-ma să scot un geamăt slab. A început din nou să îşi plimbe mâinile pe corpul meu. Una dintre ele a intrat sub bluza mea şi a ajuns la pieptul meu. Şi îmi mângâia sfârcul meu cu degetele lui şi jucându-se cu el în timp ce cealaltă mână era pe picioarele mele, până când se pare că s-a plictisit şi mi-a deschis un nasture de la pantaloni, ducând mâna lui înăuntru şi atingând centrul meu pe deasupra lenjeriei intime.

Edward. Vocea mea a ieşit ca un geamăt provocând creşterea mişcărilor. În mod sigur jocul ăsta era mult mai bun decât cel anterior. Buzele lui au şuşotit din nou în urechea mea.

Asta abia începe.

Dintr-o dată mâinile mele lui au părăsit corpul meu lăsându-mă foarte excitată şi încălzită. Mâinile mele s-au îndreptat spre capul meu pentru a îndepărta banda ce era pe ochii mei şi să văd unde e Edward, dar una din mâinile lui le-a luat pe ale mele şi le-a pus în jurul gâtului lui, în timp ce m-a luat în braţe şi îmi lăsa mici săruturi pe gât. M-a întins pe pat punându-mi mâinile deasupra capului meu. A trecut o ţesătură de mătase deasupra lor, apoi mi-a legat mâinile de bările patului. Mă simţeam din ce în ce mai excitată. Buzele lui erau lângă urechea mea şoptindu-mi un „Te Iubesc” incărcat de iubire. A coborât, lăsând săruturi pe gâtul meu, ajungând până la pieptul meu. A început să îmi desfacă nasturii de la bluză, lăsând câte un sărut în dreptul fiecărui nasture pe care îl scotea. Am simţit cum s-a ridicat din pat lasându-ma din nou singură, apoi ceva rece a trecut peste corpul meu de la buric până la sâni mei. Apoi a început din nou să şoptească.

-Dacă tot nu-ţi pot da drumul, va trebui să recurg la alte tehnici, aşa că nu te mişca.

După ce mi-a spus asta, am simţit cum acel lucru rece avansa pe braţele mele tăind bluza mea. După ce am scăpat de bluză a tăiat de ka jumătatea sutienului meu, lăsând sânii mei să fie expuşi lui. A scos şi sutienul aoi a început să îmi lingă şi să muşte unul din ei, în timp ce mâna lui se ocupa de celălalt, iar eu nu continuam să emit mici gemete. Mă simţeam complet udă şi pregătită pentru el, dar nu acestea erau planurile lui… încă.

A început să îmi dea pantalonii jos până am rămas doar în nişte chiloţei roşii.

-Nu-ţi poţi imagina cum sunt acum, dar te voi lăsa să simţi. – am putut simţi erecţia lui tare întâlnindu-se cu centrul meu. Am gemut din nou, de data asta mai puternic decât înainte.

A început să îmi lase săruturi pe abdomen, apoi gura lui se apropia de centru meu. A lăsat un sărut pe clitorisul meu făcându-mă să gem de plăcere. A apucat chiloţeii mei cu dinţii şi a început să îi dea jos. Mâinile lui se ocupau de sânii mei în timp ce gura lui explora interiorul meu. Am simţit cum încet, încet a introdus limba lui în mine, făcând cercuri ce reuşeau să mă lase fără respiraţie. Una din mâinile lui a coborât spre centrul meu, introducând două degete în mine, în timp ce gemetele mele nu încetau să-mi părăsească buzele. Am şi uitat să respir datorită plăcerii pe care o simţeam. Când nu am mai putut rezista, l-am implorat.

-Edward, te rog… fă-mă a ta.

Vocea mea a ieşit printre gemete care l-a u făcut pe Edward să scape un mormăit încărcat de excitare. Am simţit cum s-a pus peste mine, nelăsându-se cu toată greutatea asupra mea. A muşcat lobul urechii mele lăsând apoi săruturi suave pe gâtul meu până a ajuns la gura mea. A început să mă sărute cu tandreţe. Sărutul s-a aprofundat tot mai mult până a ajuns complet pasional. Eram atât de concentrată pe buzele lui şi savoarea lor delicioasă că am simţit doar atunci când Edward s-a mişcat şi a pătruns in mine pe deplin. Am lăsat să-mi scape un geamăt destul de tare în timp ce el început  să se mişte înăuntru şi afară. M-am acomodat  cu ritmul lui, un ritm de care ne bucuram amândoi, în care am reuşit să ne simţim o singură fiinţă, în care iubirea ce o aveam unul pentru altul şi-a făcut simţită prezenţa în balonul nostru propriu plin cu dorinţă, dragoste, înţelegere şi respect. Mi-a scos banda care era la ochii mei şi mi-a dat drumul la mâini.

-Nu mai rezistam nici o secundă fără să îţi văd ochii iubirea mea.

-Edward, te iubesc.

-Şi eu te iubesc îngerul meu.

Edward s-a întors, eu ajungând deasupra lui. Mi-a luat şoldurile în mâinile lui provocându-mă să mă mişc reluând ritmul de mai înainte. Mi-a mângâiat sfârcurile. Am început să îmi mişc şoldurile mai repede înainte şi înapoi în timp ce el şi-a pus mâinile pe spatele meu reuşind să mă mişc şi mai repede. Gemetele noastre inundau camera excitându-ne şi mai mult. Edward a ajuns din nou deaspura mea. A început să între în mine mai repede până când ceva ca un curent electric a inundat corpul meu. Labiile mele s-au contractat asupra membrului lui făcând ca amândoi să ajungem la orgasm.

Am rămas un moment împreună bucurându-ne fiecare de prezenţa celuilalt. Edward s-a sculat din pat şi m-a luat în braţe ca să mergem în baie să ne facem un duş.

-Am reuşit să te distrag?

-Nici nu-ţi imaginezi. Cred că te voi ignora mai des.

Am ieşit din paie în prosop, ţinându-ne de mână şi râzând până când am rămas nemişcată văzând mica figură ce era în uşa dormitorului meu.

-Deci nu aveai chef să ieşi cu noi, dar ca să fii cu frăţiorul meu, ai avut nu? A spus Alice cu sprâncenele ridicate. Aici îţi las hainele tale ca să te schimbi.

-Mulţumesc Alice. Am spus toată într-un zâmbet în timp ce Edward zâmbea şi el.

-Nu întârziaţi. Noi suntem aproape gata. Am ajuns de mult.

Am zâmbit şi mai mult dacă aşa ceva era posibil. I-am mulţumit şi am închis uşa în timp ce Edward se îmbrăca. Am început şi eu să mă îmbrac, dar mâinile lui Edward m-au împiedicat să continui, deşi deja aveam rochia pe mine. Mai lipseau doar pantofii şi machiajul. M-a luat de mijloc şi m-am pierdut în acei ochi verzi de smarald care mă priveau cu o strălucire specială.

-Iubire, ştiu că ăsta nu e momentul cel mai potrivit, nici cel mai romantic, dar cuvintele care vreau să ţi le spun s-au luptat să iasă din gura mea de câteva zile şi nu mai pot să tac.

-Edwar, ce se întâmplă? Nu mă speria.

-Iubirea mea, de când te-am văzut prima oară am ştiut că eşti o femeie foarte specială, care a ajuns în viaţa mea pentru a o schimba radical, care m-a ajutat să văd lucrurile din alt punct de vedere şi să mă maturizez. Mă gândesc la viitor şi nu mi-l pot imadina fără tine alături de mine, pentru că te iubesc şi vreau să împart cu tine toate noile experienţe care ne-au mai rămas. Sper ca să fiu la fel de important pentru tine cum eşti tu pentru mine… Isabella Marie Swan, vrei să fii prietena mea, compania mea, iubita mea şi soţia pentru cât ne-a mai rămas din viaţă?

Edward a îngenuncheat în faţa mea şi a scos din noptieră o cutiuţă de catifea albastră. A deschis-o şi a scos inelul de logodnă cel mai frumos din toate câte am văzut. Ochii mei au început să se umple de lacrimi în timp ce el mă privea aşteptând.

-Sigur că da Edward. Vreau să-mi petrec toată viaţa alături de tine. Te iubesc!

A pus inelul pe degetul meu şi s-a ridicat să mă îmbrăţişeze. M-am agăţat de gâtul lui, apoi ne-am sărutat, iar el se învârtea cu mine în braţe.

-Porumbeilor lăsaţi pasiunile voastre de o parte că suntem cam întârzi…

Alice intrase în camera noastră urmată de ceilalţi prieteni ai noştri şi când mi-a văzut mâna a rămas nemişcată, lucru ciudat la ea. Edward m-a luat de mână şi am mers până la prietenii noştri pentr a le da vestea. Nimic nu putea fi mai bun în ziua asta. Sunt alături de bărbatul pe care îl iubesc şi alături de care-mi voi petrece toată viaţa.

__________________________________________________________________________________________

Încă un one-shot tradus:) Sper că v-a plăcut.

Nu uitaţi să vă lăsaţi părerile.

Kisses:*:*:*:*:*

28 thoughts on “Jugando (tradus)

  1. oh…cat de tareee ee!!!
    uf…ce…distractii:))
    bine ca nu a ajuns alice cand sai intrerupa!:))
    a cerutooo in casatorie
    frumos…frumos zis..
    :))
    astept si altele:)

    Like

  2. uh….ce parte :))):)) dificila!=)) ed e cam pervers si bella la fel dar merge :)):)):))
    e ora 3 noaptea si jumatate sa nu uitam si eu acum stau si citesc :)):))
    a fost un one-shot superb, genial, magnific…cam erotic, dar fara partea asta nu mai avea niciun farmec nu?:)):)):))):))
    sper sa mai traduci si altele ;))
    nb….ce a mai ramas din ea bineinteles :))
    lasand prostia mea la o parte si concentrandu-ma pe one-shot care a fost unul plin de distractie, intamplati mai putin decente, pe scurt a avut de toate in el:)) eu acum voi continua sa scriu ca asta fac eu la 3 noapte si jumatate scriu capitole la “Ingerul noptii” m-a lovit dintr-o data inspiratia :))

    Like

  3. Mi-a placut la nebunie acest one shot cum spune Crissa!!!Edward e cam perves!Si in legatura cu ora 3 dimineata,eu fac la fel in fiecare zii,si las comentarii la 3 am!Ma trezesc dimineata ca restul zilei fac teme suplimentare,iar la calculator mama ma lasa doaar o ora!Asa ca ma trezesc pe ascuns si citesc,sau scriu un nou capitol……..

    Like

  4. CE tareeee…Ar fi fost mijto sa intre Alice peste ei :)):)):))
    E clar,Tre sa mai traduci one shoturi.Te descurci bine si vad ca sti sa le alegi pe cele mai tari.:)):)):))
    :*:*:*:*
    Succes in continuare

    Like

      1. Păi atunci am postat acest one shot. Dar acum postez pe blog și fanficuri… Și oricum, încerc să răspund tuturor celor care comentează:)

        Like

Leave a comment